Dåseposten: Små badeværelser og makeup

19.01.14

Kære Pudderdåser

Jeg har (som så mange andre københavnere) et lille badeværelse. Da jeg havde været i bad forleden og hele badeværelset var godt indhyllet i damp, kom jeg til at tænke på , om al min makeup og min hårtørrer og glattejern overhovedet har godt af at blive opbevaret på badeværelset, når der er så meget fugt? 

Tak for en rigtig god blog (som jeg endnu en gang lige har konsulteret ifm. indkøb af nye skønhedsprodukter)! 😀

Kh Caja

Kære Caja

Tak for din mail. Jeg er rigtig glad for, at du kan bruge vores blog.

Mit svar er et klart rungende NEJ! Et lille, indelukket og fugtigt badeværelse vil klart forringe holdbarheden af din kosmetik. Især hvis du opbevarer din makeup der. Pudder og fugt er en rigtig skidt kombination.

Men ingen former for kosmetik kan generelt lide fugt. Et tørt rum i sturetemperatur og uden direkte sollys er det optimale for alle produkter.

I forgårs flyttede jeg selv i et nybygget rækkehus og har for første gang i mit liv en sand overflod af badeværelsesplads (synes jeg nu i hvert fald – spørg mig igen om en måned eller to…) med effektiv udluftning og ingen fugt.

Jeg har de sidste 15 år boet på min andel af lejligheder med bittesmå københavnske badeværelser. Og ingen af stederne har jeg opbevaret andet end det absolut nødvendige, hvilket er produkter jeg har brugt i badet. Makeup, parfume og lignende hører langt bedre hjemme i for eksempel soveværelset.

Det bedste eksempel, jeg kan give, er, hvordan jeg har set, at en Konjac svamp aldrig tørrede helt i mit gamle, gamle ekstremt lille badeværelse. Konjac svampe er beregnet til at skulle tørre helt ud mellem hvert brug. Og det var nærmest umuligt i det badeværelse. Den blev i øvrigt hurtigt jordslået, ildelugtende og ubrugelig – og der er absolut ingen grund til at tro, at cremer mm. bedre kan lide den slags forhold.

I dag i mit moderne badeværelse mine hudplejeprodukter allernådigst lov til at komme derud. Men min makeup kommer stadig ikke ind på mit badeværelse. Måske lidt hys, men med den samling jeg har, skal jeg også passe godt på det.

Kh. Katja

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Sara v

Interessant 🙂 det havde jeg slet ikke tænkt over! Det er det gode ved jeres blog, i kommer omkring alle tænkelige hjørner.
Jeg undrer mig til gengæld over om det har noget at sige med produkter der er helt lukkermt til? Altså som f.eks. en creme. Og har i forresten et tip til hvordan man får det sidste ud af tuber? Eller smider i dem bare ud?

Alberte D. Kristensen

Det vil jeg huske!
– Jeg har et spørgsmål som slet ikke har noget af gøre med dette, men Matas kan ikke give mig et godt svar. :/
Jeg døjer med fedtet hud på hage, (især)næse og starten af panden. Her har jeg også ureneporrer i huden. Renser det morgen/aften med Matas 2-i-1 grønne ansigtsrens. Derefter for det Comwells ansigtscrem, og engang i ugen skrubben derfra samt den dyprensende maske. Fjerner også make-up HVER aften!
Har I et råd til mig? 🙂

Alberte D. Kristensen

Det skal lige sige jeg er 17 år 🙂

Katja Moikjær

Jada Alberte 🙂
Der er ikke noget af det, du bruger, der kan afhjælpe uren hud. Det er sikkert god basispleje, men du oplever næppe at det hjælper på hverken fedtet hud eller urenheder.
Prøv at læse her: https://pudderdaaserne.dk/2012/06/25/re-post-akne-og-bumser-sadan-slipper-du-af-med-dem/

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *