Tirsdagstip: Fjern makeuppen inden du bliver for træt

14.01.14
The Body Shop renseprodukter

The Body Shop renseprodukter

Hvor tit undlader du at fjerne din makeup? For rigtig mange er det mere eller mindre en daglig forseelse, og uanset hvordan vi vender og drejer det, så er det altså bedre både for din hud og dine øjne at få makeuppen af. Om det er glemsomhed, ugidelighed eller simpelthen træthed, er desværre ligegyldigt, du bliver ikke straffet mindre for at være træt.

Simpel løsning
De tre undskyldninger, jeg nævner herover, har alle den samme og temmelig enkle løsning. Når du er hjemme, kan du ligeså godt fjerne makeuppen, inden du bliver så træt, at du næsten går i søvne, når du skal børste tænder. Din kæreste, veninde, roomie, børn eller hvem, der nu er der sammen med dig, sætter med garanti kun pris på at se dit nøgne ansigt. Og endelig hvis de ikke kan tåle mosten, så er de altså ikke værd at gemme på!

Overkommelige rutiner
Afrensning og pleje behøver ikke at tage særlig lang tid. Sørg for at vælge et renseprodukt der passer til dit temperament. Det er ligegyldigt om det er olie, balm, alt-i-en, creme, gelé, servietter eller noget helt syvende, så længe det er noget, du har det godt med.
Personligt har jeg altid haft flere at vælge mellem, fordi jeg ikke altid er i humør til den helt store omgang. På den anden side har jeg aldrig sat pris på at vågne op med makeup på, og jeg har heller ikke gjort det de sidste mange år, netop fordi jeg har flere valgmuligheder. Servietter på natbordet eller i skuffen ved siden af sofaen kan virkelig være en hjælp, når man allerede er ved at falde om af træthed…

Mere tid til dig selv
En anden fordel, ved at få overstået renseritualet tidligere end du plejer, er, at du med stor sandsynlighed også får lyst til at bruge lidt mere tid på dig selv. Måske får du tid til lidt forkælelse i form af en ansigtsmaske, fodpleje, neglepleje eller noget af det andet, som du alt for sjældent får gjort for dig selv.

Er du god til at få fjernet makeuppen?

På billedet er det Camomile serien fra The Body Shop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Louise

Go morgen 🙂
Kan I anbefale et godt produkt (sart hud) når man ikke magter at få en masse vand i hovedet sidst på dagen?

Kitt

Jeg har selv rigtig sart hud og ingen tålmodighed til at rense med vand om aftenen.
Bruger selv enten Matas alt-i-en ansigtsrens uden parfume eller Avéne extremely gentle cleanser også uden parfume. Fortrækker sidstnævnte, men ved ikke om pudderdåserne har nogle bedre bud:)

Katja Moikjær

Bioderma eller La Roche-Posays fysiologiske rens bruger jeg selv.

Louise

Har du et link Katja? 🙂

Baysen

Jeg fjerner ALTID makeup. Ikke fordi jeg gider, men fordi jeg ved, at jeg bliver straffet med det samme, hvis jeg lader være. Huden bliver trist, træt og grå allerede næste dag. Og i løbet af få dage dukker urenhederne op. Det gider man jo ikke, så jeg har lært at holde ved.
Indrømmet, det sker, at jeg falder i søvn på sofaen uden at få det gjort. Men så sørger jeg for at få det gjort, når jeg vågner og skal til at tumle ind i seng, uanset tidspunktet. Bedre sent end aldrig, siger man jo. Og i dette tilfælde er den god nok

K

Jeg fjerner altid makeup. Nogle gange bliver det ikke den helt store grundige omgang selvforkælelse, men jeg fjerner altid makeup. Min hud ville slet ikke kunne klare det hvis jeg ikke både rensede snavs og makeup af samt sørgede for ny fugt og pleje inden jeg går i seng. Det har jeg lært på den hårde måde.

Henriette

Nogle rense produkter i kan anvende til linse brugere? Det er nemlig grunden til jeg “glemmer” at fjerne sommetider. At mine linser går helt i kuk, og gider ikke rende rundt med briller 🙂

Natascha

Jeg undrer mig over det der med ikke at fjerne make-up. Jeg ville føle det så forkert at gå i seng med foundation/mascara på, så jeg fjerne den altid – selv når jeg er stavret hjem efter en bytur klokken fem om morgenen, har jeg troligt, omend slingrende, stået på badeværelset med Bioderma og face wash i hånden;)

Maria

Det korte svar: nej. Glemmer det utrolig ofte, men tror det mest er fordi efter en dag på næsten 18 timer, så har min hud spist det makeup, der blev lagt kl 7 om morgenen – jeg ligner ihvertfald ikke en sminkedukke i spejlet før sengetid og så tænker jeg vist bare ikke på, at jeg da lige skal huske at ha fjernet de usynlige rester, som jeg ved sidder 🙂
Jeg er vist typen, der helst skal konfronteres med tingene jævnligt – ellers bliver de glemt 😉

Maria

PS: Jeg vågner faktisk aldrig med makeup ned ad kinderne eller hovedpuden helt brun næste morgen, så det må virkelig falde af i løbet af dagen 🙂

Sascha

Jeg fjerner makeup hver aften. Jeg HADER at vågne med gammel makeup. Det har dog ikke altid været sådan, men jeg synes at min hud er blevet mere følsom med alderen (27 år), og derfor skal jeg yde lidt mere for at den er pæn.
Jeg bruger servietter til formålet, eller AVST makeupfjerner på maxi vatrondeller, men den er lidt dyr, og lige nu er jeg løbet tør.
Jeg kan slet ikke understrege hvor stor en forskel det gør for mig, min hud og mine porer.

Helene Randløv

Sascha du bliver nødt til at hjælpe mig… Hvad er AVST makeupfjerner?
Kh. Helene

Jytte

Fjerner også altid makeup lige når jeg kommer hjem fra arbejde. Ved nemlig, hvor ugidelig jeg bliver senere på aftenen – og så ender det med at det kun er mascaraen der kommer af! Skifter mellem den gode, plejende makeup-fjerner og så den hurtige alt-i-en

Helene Randløv

Sejt Jytte!

Anne F.

JA! Fjerner altid make-up – men er ikke altid lige grundig. 🙂
Bruger Matas’ øjen-makeup-fjerner og er lykkelig for jeres tip om at Eucerins pH5 Shower Oil også kan bruges til ansigtet. Jeg kan godt lide den rene følelse af sæbe, men ikke den stramme følelse mange sæber giver bagefter. Det gør Eucerins shower oil ikke!
Kunne godt tænke mig at høre hvilke renseservietter I bruger (når nu trætheden overmander jer)?

Helene Randløv

Hej Anne
Det har jeg en artikel på vej om, fordi de fleste svider helt vanvittigt i mine øjne. Så hvis du har tålmodighed et par uger endnu…så kommer mine bud :-* (Den ene af dem jeg bruger er pt. udsolgt og det er den jeg venter på ;-))
Kh. Helene

Anne F.

Selvfølgelig! Jeg venter gerne. 🙂

Rikke M

Føler mig ret dygtig, glemmer det stort set aldrig 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *