Volumen med va va voom: Aveda pure abundance style prep

26.09.12
Aveda pure abundance style prep

Aveda pure abundance style prep

Det er vist næppe nogen hemmelighed, at begge tyndhårede Pudderdåser er på en konstant jagt efter volumen til deres tynde, glatte, skandinaviske hår. Jeg behøver ikke lede længere, jeg har fundet Aveda pure abundance style prep.

Effekten er markant anderledes end noget andet produkt, jeg har prøvet (og jeg har prøvet mange!). Ingredienslisten er også sjov.

Udover dejlig silicone, så indeholder Aveda pure abundance style prep en form for majs stivelse (well… Maizena i en noget mere raffineret form). Jeg kan bedst beskrive effekten som en kombination af almindelig volumenspray og hårpudder. Den giver den her lidt tørre, støvede følelse i rødderne, som gør at tyndt og plasket hår som midt løfter sig til nye højder. Den majsstivelse Aveda bruger er en polymer, som faktisk svarer til ingredienser, der findes i en tørshampoo eller hårpudder.

I modsætning til fx. saltvandsspray oplever jeg ingen udtørring af spidserne. Tværtimod sørger blandt andet silikonen for en dejlig følelse, som faktisk gør at mit hår sidder – bare jeg har føntørret det. Jeg har ikke brugt voks, som jeg ellers plejer.

Jeg er kæmpe fan. Det eneste negative er den konstante duft af blomster, jeg omgiver mig med. Aveda pure abundance style prep er kraftigt parfumeret. Og det er ikke et billigt produkt.

Her kan du købe det
Aveda pure abundance style prep koster 305 kroner for 100 ml. Aveda pure abundance style prep kan du købe hos blandt andet Aveda Beauty Avenue, Sephora og Palma Spa. Nærmeste forhandler oplyses på nummer 26 38 03 80.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Camilla Corbett

Du skulle prøve Osis+ … Den sværger jeg til, og jeg har meget fint hår. Det er den eneste der nogensinde har givet mit hår, der bare ligner lidt fylde.
Og det gode er at den er god til prisen og så reagere jeg ikke på den (Parfume allergiker).
Sådan en lille bøtte holder et år ca.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *