Sådan startede Pudderdåserne

08.01.14

Pudderdåserne

Hej Dåser

Jeg har tænkt på hvordan startede pudderdåserne egentligt og hvorfor? (ja hvorfor det er jo indlysende at alle vi kvinder havde brug for jer) Har prøvet om man kunne bladre tilbage på jeres side til jeres første indlæg, men det er ikke lykkedes mig.

For mig står i som nr. 1, når der er noget, jeg vil have svar på, elsker jeres svar som er uden bullshit for man kan egentlig godt blive lidt træt af de skønhedsråd, der bare foreskriver mere vand……….

Synes det kunne være sjovt at høre om jeres opstart og tanker inden i gik i gang, og jeg er nok ikke den eneste 🙂

Anette

Kære Anette

Tusind tak for rosen.

Helene og jeg mødte hinanden på en internetmødregruppe, og vi var faktisk ikke ret gode venner til at starte med. Vores første mange skriftlige møder endte som ophedede skænderier – om skønhed naturligvis. Jeg husker især et ret voldsomt skænderi om Clinique, men detaljerne fortaber sig i mørket.

Vi fandt ret hurtigt ud af, at vores ophedede skænderier nok bundede i et dybere fagligt fællesskab og engagement, og vi blev gode veninder. Første gang, vi mødtes, var da der gik rygter om Magasins snarlige konkurs (nogle historier med de islandske pengemænd… Jeg har glemt det igen), og Helene hamstrede mine Magasin-håndklæder til mig.

Helene var i vores (og mange andre) bekendtskabskredse blevet til makeupguru, og hende som alle (inklusive mig selv) gik til for gode råd og hjælp. Hun havde fået mange opfordringer fra venner til at starte en blog, men aldrig fået kastet sig ud i det.

Jeg selv havde i mange år været dybt interesseret i kosmetiske ingredienser. Jeg har som journalist altid undret mig over, hvor damebladene lagde deres kritiske sans, når de gik ind på redaktionen.

Tilbage i starten af 2010 blev vi enige om, at verden havde brug for en anden måde at skrive om skønhed på. Vores kombination af min journalistiske viden og Helenes makeup-kundskaber virkede som et optimalt match. Efter lidt for meget rødvin blev vi enige om at blogge sammen, og resten af historien kan I se i de 1.578 indlæg, vi indtil videre har skrevet her på Pudderdåserne.

Vi har hele tiden været meget ambitiøse med Pudderdåserne. Det har fra dag 1 været målsætningen for os at blive professionelle bloggere. Vores målsætning med indholdet var at skrive kritisk og brugervenligt skønhedsstof.

Det er de elementer, der kom til at holde stik. Meget andet er helt anderledes i dag. Vi startede med en målsætning om 3 indlæg pr. uge. Nu har det været en virkelig elendig uge, hvis vi kun skriver 3 indlæg. I starten havde vi også en langt skarpere arbejdsfordeling. Helene lagde makeup, og jeg skrev – det viste sig (heldigvis!) heller ikke at holde i længden.

Pudderdåserne har altså udviklet sig til noget nær vores fuldtidsbeskæftigelse. Og selvom vi har været lidt stille den sidste uge på grund af travlhed i privaten, så ser vi frem til et 2014 med en masse nye dåse-projekter.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Henrik boysen

Super flot piger. Hvis man vil nå et mål her i livet er det bare at komme igang og kæmpe for det, ligsom jer og mange andre der når deres drømme har gjort. Tillykke og tak for god læsning Hilsen en anden blogger 🙂

Sara

Hvor er det skægt at læse om, så tak Anette for at stille spørgsmålet, og tak Katja for at svare på det! 🙂

Bodil

Så glemte I lige dengang i starten, hvor I boede i et kosteskab og blev hostet hos en af jeres venner med IT-kundskaber. Hold da op nogle gode indlæg der kom ud af det……. og så var dagens højdepunkt jo lige at tjecke om I var oppe at køre…..

Anette

Tusind tak for svaret, hvor er det sjovt at læse om hvordan i startede 🙂

Helle

Sjov historie 🙂 Psst… har I set at Boots sender til Danmark nu? 10 pund for forsendelsen, av, men hello beauty heaven! 🙂

Katja Moikjær

Øj! TAK

Mette

Hvordan startede i med at udvikle produkter?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *