Shop nytårsmakeup med glitter og røde læber hos Nelly.com

11.12.13
Produkter fra Nelly til glitter og røde læber

Produkter fra Nelly til glitter og røde læber

Nytårsaften elsker jeg at give makeuppen alt, hvad den kan trække med glitter, kunstige vipper og røde læber. Alle, som i tidens løb har spurgt mig til råds om glitter, er blevet anbefalet at starte med en glitter eyeliner. Der er ikke særlig mange mærker, der har dem her hjemme, men nu kan man heldigvis købe Make Up Store på Nelly.com, og det er trods alt sjovere at anbefale ens egne favoritter…
Husk også at tage et kig på Nelly.com’s julekalender hver dag, hvor du kan købe varer med særlige rabatter. I dag (og indtil i morgen klokken 11) er der for eksempel bikinier, solcremer, lidt neglelakker fra Wet n Wild og kits fra Ciaté.

Hud og kinder
Lige i øjeblikket har min hud det rigtig godt, og det vil jeg selvfølgelig gerne fremhæve, derfor bruger jeg Ole Henriksens Perfekt Truth CC Crème. Den giver huden det flotteste skær og så er den samtidig både lækker og meget behagelig selv efter mange timer.
På kinderne har jeg valgt at bruge en af mine favoritter nemlig Bare Minerals Ready Blush i farven The Aphrodisiac.

Øjne
Først markerede jeg øjenbrynet med IsaDora Eyebrow Lifter, den er let at tone ud og giver et fint løft uden at brynbenet glitrer.
Øverste vippekant blev markeret med L’Oréal Paris Super Liner Silkissime i farven Seductive Black. På øjenlåget fordelte jeg derefter Rimmel London Scandal Eyes Eye Shadow Paint i farven Slate Grey, ovenpå duppede jeg Make Up Store Glitter Eyeliner i farven Dark Sapphire, den er også super let at reparere med i løbet af aftenen.
Til vipperne brugte jeg L’Oréal Paris Mega Volume Miss Manga i stedet for kunstige vipper, fordi det er den mascara, som jeg har testet, som giver den vildeste volume og længde, altså helt perfekt til formålet.

Læber
For at få det helt rigtige look har jeg blandet to forskellige læbestifter, den ene er Wet n Wild Fergie Perfect Pout Lip Color i farven Old School Glam, den er mat og ultraholdbar, og derfor tog jeg Teeez Trendy Cosmetics Eve’s Ready To Wear Lipstick i farven Awesome Orchid for at få mere glans og shimmer.

Negle
På neglene har jeg den fineste glitterlak fra Wet n Wild, den er fra Fergie kollektionen og hedder Flossy Flossy. Her har jeg to lag på, men den kan sagtens blive mere dækkende med flere lag eller eventuelt en anden farvet lak under.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Helle

Yes, røde læber til nytår er bare det bedste. Endelig en occasion 😉

louise

Jeg er noget nysgerrig på den Ole Henriksen-CC-crème, men mener at huske at begge de to farver så ret mørke ud da jeg kiggede på dem i en butik. Er det mig, der husker helt galt, eller skal man have en helt anden hudfarve end min skønne bleghed for at kunne bruge den?

Helene Randløv

Hej Louise
Min sædvanlige foundation hedder kridt 😉 Den lyse ser rimelig mørk ud, men jeg kan sagtens bruge den, og jeg er som sagt meget lys.
Få en prøve og tjek det ud.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *