Dagens tip: Lad os lære af hinanden

06.12.13
Style Secrets by Yves Rocher

Style Secrets by Yves Rocher

Sammen med en masse andre dejlige damer har Katja og jeg fortalt vores små tips og hemmeligheder til Yves Rocher. Jeg vil gerne opfordre dig til at gå ind på Yves Rochers site Style Secrets og gøre det samme.
I et par år har jeg næsten hver tirsdag delt tips og tricks med jer, det ville jeg ikke kunne fortsætte med, hvis ikke jeg ind i mellem blev inspireret af de spørgsmål, vores læsere og alle mulige andre stiller mig dagligt. Det er noget af det, som jeg synes er meget interessant, og tænk hvis det netop er dit gode og gennemprøvede tip, der hjælper en masse andre kvinder…

Sharing is caring!
Lad os dele hemmelighederne med hinanden. Både de store, de små, de pinlige, de sjove, de gennemtestede og de nye… Lad os sammen blive klogere, støtte hinanden og dele de fif, som kan redde en dårlig hårdag og få solen til at skinne på en regnvejrsdag. Og husk… hvad vi skriver på Style Secrets… bliver på Style Secrets… Shhhh!

Som om det ikke er nok…
Hvis du beriger alle os andre med dit personlige tip, kan du oven i købet deltage i en konkurrence om at vinde en rejse for to til Paris til en værdi af 10.000 kroner eller et sæt med produkter fra Yves Rocher til en værdi af 1000 kroner.
Hver uge vælger juryen den vinder, som har delt den mest kreative og populære Style Secret. Alle som deler en hemmelighed har altså mulighed for at deltage, når bidraget er uploaded.

Jeg glæder mig til at læse jeres hemmeligheder <3

Dette indlæg er sponsoreret.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Susan

Hejsa 🙂
Jeg kunne godt tænke mig at i testede pincetter til at plukke øjenbryn med og andre vildfarne hår. Syntes jeg har været igennem mange og syntes ikke de virker rigtigt og en pincet er jo en kvindes bedste ven 😉
Mange af dem cutter/skærer håret over inden det bliver plukket ud også syntes jeg hurtigt de bliver sløve. Så det ville være dejligt hvis der kom en test af det 🙂 På forhånd tak .

Helene Randløv

Hej Susan
Vi har skrevet om flere af vores yndlings pincetter
https://pudderdaaserne.dk/2012/07/01/tweezerman-pincet/
https://pudderdaaserne.dk/2011/10/12/den-bedste-pincet-heart-tweezer-fra-dumont-beauty/
Du kan få dem slebet, når de er sløve 🙂
Kh. Helene

Satina Wandel

Sikke et skønt billede af dig, Helene!

Helle R.

Er der endnu ikke kommet nogle tips og tricks, eller vil de alle stå med “Style Secrets by Yves Rocher”

Helene Randløv

Hej Helle
Det er sådan, jeg tror, det hænger sammen, men jeg ved det ikke med sikkerhed.
Kh. Helene

Anne Billing

Ikke nogen tips til deling her og nu, men vil også bare sige, at du ser helt forrygende ud på det billede! 🙂
Og hvor ville jeg dog ønske, jeg kunne lave smokey eyes uden bare at se træt ud

Helene Randløv

Hej Anne
Tusind tak :-*
Det kan du lære… Hvornår skal vi ses?
Kh. Helene

KysogMakeUp

Min Style Secret (Christmas Edition) må være at slutte hårvasken af med at hælde juleøl i håret efter balsam.
Man dufter en smule af bodega i en halv til en hel time efter, men man får det mest skinnende og fyldige hår :). Det fungerer også super, hvis man ruller håret op med curlere efter føntørring, så holder frisuren hele aftenen!
God jul til alle herfra og tak for en god blog!

Tinna

Tal for en god og lærerig blog
Mit fif som jeg har brugt gennem mange år-at afrense renselotion med rosenvand 🙂 og der efter skintonic. Dette gør at huden blød og ren og uden at blive stift af kalk…
God jul.

Helene Randløv

Hej Tinna
Tak for tip! Husk også at skrive det inde på Style Secrets 🙂
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *