Alle de gode råd jeg glemmer selv at følge

19.11.13
Øjenskygge der drysser

Øjenskygge der drysser

Det er nogle gange temmelig tragikomisk, hvor dårlig jeg er til at følge vores egne råd. Alt det, jeg selv prædiker, er jeg ikke altid lige god til at efterfølge. Så husk: Gør ikke som dåsen gør, gør som dåsen siger. Især når det gælder:

1. Gå til lægen ved ubehag i hovedbunden
Jeg har i over et år nu haft kløe og udslæt i hovedbunden. Jeg har faktisk fået en henvisning til hudlæge… men… I ved…

2. Vask fedtet hår ofte
Ahmen jeg er så doven om morgen og er kronisk for sent på den. Og så er det hurtigere lige at køre tørshampooen gennem håret, ikke? Selvom resultatet nogle gange er knap så heldigt…

3. Læg foundation EFTER du lægger øjenmakeup
Det er jo ikke, fordi jeg ikke gør det. Men… Jeg glemmer det bare en gang i mellem, ikke? (Som fx. i fredags på billedet)

4. Altid fjerne øjenmakeup om aftenen
Shhhhhhhh

5. Altid prøve foundation på først
Med den mængde foundation, der går igennem mit hjem, så kan jeg ikke nå i butikken hver gang og teste. Og jeg kan SE på en foundation, om den er den rigtige farve til mig…. Nogle gange…

6. Undgå direkte kontakt med ren æterisk olie
Jeg er blevet så sygt afhængig af den beroligende og afslappende effekt, som flere æteriske olier har på mig. Og jeg ved jo godt, at jeg ikke skal bruge dem på huden, men i en duftbrænder eller lignende. Det er bare så rart, så rart i badet… Bare synd jeg ligner en kogt krebs bagefter…

Jeg siger ofte til mig selv, at jeg burde læse Pudderdåserne noget oftere.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
21 kommentarer
Alberte D. Kristensen

Hvorfor ligger man øjn make-up inden?:-)

TeresaKildelund.dk

For at øjenskyggen ikke skal drysse ned på en fint poleret foundationkind, imens øjenskyggen lægges 🙂 Det er derfor lettere at drysse ud over en nøgen kind, der bare kan rengøres uden problemer, sådan at foundationen kan blive perfekt.

Lisbeth

Det er for at undgå at øjenskyggen drysser, men synes meget sjældent det er et problem for mig 🙂 Kun hvis jeg går til den med de mørke skygger…

Ida

Hvorfor skal ens foundation lægges efter? Er det ikke meget besværligt? Spørger jeg dumt … Hehe

Katja Moikjær

For at undgå den der fine blå skygge, jeg har gang i på kinderne på billedet. Og nej, det er faktisk meget nemt, og man slipper for bagefter at skulle rydde op i øjenskygge og foundation rod på kinderne 🙂

Mette K. Frederiksen

Men…hvorfor? Er det fordi man kan skjule det øjenskygge der kommer udenfor eller? Jeg tænker bare om man ikke i højere grad risikerer at tvære rundt i sin nylagte øjenskygge?
Er altså virkelig nysgerrig – så godt billedet på FB, og har egentlig undret mig siden jeg så det over hvorfor det så er bedre at lægge foundation efter 🙂
– Mette

Katja Moikjær

Hvis man lægger makeuppen før foundation og concealer, så fjerne man bare alt det blå glitter og drys med makeupfjerner, og så kan man lægge foundation på ren og fin hud 🙂
Efter det billede er taget (hvor jeg har foundation på) var jeg nødt til at fjerne alt det blå drys med en vådserviet, og der tager jeg så selvfølgelig foundationen med også. Derefter kan det være svært at lægge den jævnt igen. Det problem har man slet ikke hvis man venter med sin foundation, så kan man bare starte “forfra”.
På den anden måde skal man selvfølgelig gøre sig lidt mere umage med ikke at få foundation ind over øjenmakeuppen, men det går nemt.
Giver det mening? Med glitter og løs øjenskygge kan man lave endnu mere ballade på kinderne, end jeg har gjort her på billedet.

Mette K. Frederiksen

Ahh, det giver jo mening 🙂
Tak for svar! Elsker at opdage nye fifs 😉
– Mette

Katrine Mørk

Jo oftere man vasker håret jo hurtigere fedter det jo. Så jeg forstår ikke helt nr 2

Katja Moikjær

Det er jeg så ikke enig i, at det gør 🙂

Ida

Det oplever jeg også. Som udgangspunkt vasker jeg hår hver 2.-4. dag for at det ikke bliver for fedtet for hurtigt. Ens hår vænner sig jo til at blive vasket meget, og bliver derfor hurtigere fedtet, hvis man vasker det hver dag. Mit hår bliver ikke så hurtigt fedtet, efter jeg er begyndt at vakse det sjældnere, og så engang imellem bruge tørshampoo (dog sjældent nødvendigt).

Simone

Det er desværre ikke alle, der kan kurere fedtet hår ved at vaske det sjældnere. Mit hår fedter på andendagen, ligegyldigt hvad. Og jeg har også prøvet at holde virkelig lange vaskepauser og alskens andre metoder! Det eneste, jeg får ud af det er en ekstraordinær stor lettelse ved næste hårvask 😉 Men fedt, at det virker for nogle.

Lisbeth

Jeg vasker hår hver dag, for ellers fedter det rigtig meget. Det er kun, når jeg har tømmermænd, at jeg undgår det daglige brusebad.

Christina

men hvad gør man når lægen er lidt – bleeeeeh omkring ens hovedbundsproblemer? har haft det i over 1 år nu 🙁
han har udskrevet alverdens specialshampoo og skum til mig – lortet har INGEN effekt! jeg har fundet frem til, at jeg kunne have skæl-eksem.
Det er så slemt at jeg ikke kan gå med løst hår og det klør sindsygt og har sår.. waaaahh
han mener det er en bivirkning af den medicin jeg får.. som der ikke kan undværes..
Kan jeg bede ham om at han SKAL sende mig til en hudlæge?

Katja Moikjær

Det der ville jeg kræve en henvisning til en hudlæge på (altså…. hvis jeg selv kunne tage mig sammen…)

Helene Randløv

Hej Christina
Ja, få en henvisning….snart!!
Har du prøvet produkterne fra Ducray? Jeg spørger, fordi jeg har hørt om virkelig gode resultater med produkterne. MEN… lad være medat forsøge mere på egen hånd 🙂
Kh. Helene

Cecilie

Haha! Dåser er også bare mennesker 🙂

Katja Moikjær

Og nogle gange mere mennesker end andre 😀

Teresa

Hahaha! 😀

Linda Jacobson

Jeg plejer at lægge foundation først, derefter øjenskygge. Det, der drysser ned fjerner jeg med en fugtig vatrondel eller vådserviet. Derefter dækker jeg området under øjnene med pudder eller foundation.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *