Video: Nailart med abstrakte roser

04.11.13
Grå negle med guld roser

Grå negle med guld roser

Teksturlakkerne er kommet for at blive. Selvom mit første indtryk af de grynede lakker ikke var særlig positivt, så falder jeg grundigt, når jeg endelig falder. Goshs version af de ru lakker er lakkerne med navnet Frosted Sand Look, finishen bliver kaldt Glittery Matt Finish, og det er en meget nøjagtig beskrivelse. Lakken jeg bruger til de abstrakte roser er 02 Frosted Gold og baselakken er 627 Denim Delight. Begge to stammer fra Goshs lille men meget fine efterårskollektion.

Mønster med dotting tool
Som jeg nævner i videoen, har jeg set et lignende mønster på instagram, men jeg kan simpelthen ikke finde billedet igen, så jeg kan ikke kreditere rette vedkommende. Hvis du ved hvem, jeg taler om, er du mere end velkommen til at prikke til mig med navn eller link.
Det dotting tool, jeg valgte at bruge, er det med den mindste spids. Det er forholdsvis nemt at tegne med, men jeg overvejer, om det måske alligevel er lettere med pensel.

Fremgangsmåde
Det er ikke nødvendigt med en farvet baselak, mønsteret er også fint ovenpå en klar lak. Jeg valgte Denim Delight, fordi jeg synes, de to farver passer rigtig fint sammen. Som jeg nævner i videoen, er det også rigtig fint, hvis det bare er teksturen, som danner mønstret, altså hvis de to lakker er samme farve.

  1. Start med at lakere neglene enten med klar eller farvet lak.
  2. Brug en pensel eller et dotting tool til at lave prikker forskellige steder på neglen. I passende afstand så roserne ikke bliver helt gnidrede.
  3. Derefter tegner du halvmåner omkring prikkerne let forskudt af hinanden, så det ligner blomsten på en rose.

Hvis du ikke bryder dig om teksturlakkernes ru overflade, kan du med fordel give mønsteret en ordentlig omgang overlak.

Du kan finde Gosh i Magasin, Matas, parfumerier og udvalgte supermarkeder. Lakkerne koster 59,95 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Maja

Super fedt med en DIY nailart! 🙂

Sofie Nielsen

Hej Dåser – smart nailart! 🙂
Jeg vil blot høre, om vinderen af ShopUSA-konkurrencen er blevet fundet? Det er jo en lækker lækker pris! 😀
Tak for en fantastisk blog, som jeg flere gange dagligt er inde og kigge på – man skulle jo helst ikke gå glip af noget 😉

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *