MAC makeupkonsultationer – en hjælpende hånd til din makeup

02.11.13
MAC Application
MAC Application
Min søster og jeg til application hos MAC

Jeg kan stadig huske min allerførste konsultation hos MAC. Helene havde anbefalet mig at booke en tid hos Stine. Min makeup bestod dengang mest af et par brune øjenskygger og lidt lipgloss.

Jeg kan stadig huske præcis den makeup, Stine lagde på mig. Hvordan hun lærte mig at lægge en makeup, som var lige præcis det nye pift, jeg havde brug for. Og har på mange måder lagt grunden til det, jeg gør i dag.

Siden er der løbet meget vand i dåsen. Men produkterne bruger jeg stadig og har et næsten sentimentalt forhold til det. Dengang kom jeg ofte til timer hos MAC, i dag går der længere og længere imellem – desværre. For selvom jeg i dag har lidt flere øjenskygger end de par brune fra dengang, så er det en super måde at få ny inspiration på og lære nye produkter.

Både til nybegyndere og øvede
Når jeg har veninder, der har svært ved at få hul på det der med makeup, eller veninder med teenagepiger, der famler sig lidt frem i blinde, så anbefaler jeg dem altid at starte med en konsultation hos MAC. Fordi jeg har oplevet så mange gange, hvordan det giver en god basal viden og tryghed at starte ud med.

Jeg selv og Helene kan i dag ofte komme derfra og se nogle gange ret vild ud. Har I fx. set Helene som den onde dronning? Fordi vi i dag bruger det som en måde at få ny inspiration på og lære nye produkter. Om man lige bliver lækker i øjeblikket er knap så vigtigt.

Sidst jeg fik en konsultation hos MAC, havde jeg min lillesøster med, og det var en fantastisk dejlig oplevelse, som jeg skal huske at gøre igen.

Min noget mindre makeup-interesserede søster lider vist ofte lidt under at være lillesøster til en Pudderdåse, men her fik hun lov til i en time bare at få fuld opmærksomhed om hendes udfordringer. Oplevelsen har givet hende mod på at kaste sig ud i at eksperimentere med især ny festmakeup og lærte hende et par nye teknikker, hun kan bruge i sin hverdag.

Gratis – men du skal købe produkter
I gamle dage kunne man vælge en times makeupkonsultation og så færdig. MAC har efterhånden en hel menu af forskellige typer, men det jeg taler for her, er den fulde time. Der har du 60 minutter, det koster 450 kroner. De 450 kroner kan du så købe produkter for.

Derudover findes der også en ekspressmakeup på 30 minutter til 250 kroner og for 650 kroner kan du få hjælp i 90 minutter til bryllup og andre særlige begivenheder.

Alle beløb refunderes til køb af produkter. Dette gælder også MAC teknik, som jeg også har været med til et par gange. Det er primært Kgs. Nytorv, der afholder det cirka en gang om måneden. Det er særlige kurser med temaer som fx. smokey eyes eller hud.

For alle konsultationer bør du bestille tid.

To gange om året holder MAC også events på deres større kollektioner, hvor man kan få lagt 30 minutters gratis makeup med de nye kollektioner.

Har du prøvet sådan en konsultation? Hos MAC eller andre firmaer?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Camilla Friis

Uhh det lyder lige som det jeg mangler, de har fået en Mac shop salling Århus, kan man mon os spørger om hjælp ved dem.

Katja Moikjær

Det kan man – det gælder alle MAC 😉

Mette

Hvordan booker man en tid hos Mac???

Katja Moikjær

Du kan enten ringe til dem (ring til den magasin/Salling, du vil hos og bed om at blive stillet videre) eller du kan møde op i skranken og bestille tid.

Michelle

Det har jeg prøvet før både hos Lancome, MAC og Urban Decay. Jeg elsker det. At få inspiration til nye farver, men også til nye måder at gøre det på. Jeg husker stadigvæk hvor stolt jeg var da jeg fik min første makeup som. 14-årig, og det ikke kun var noget fra dagligvarebutikken.

Eline

Hej
Jeg vil gerne have hjælp til at få lagt make-up til min fødselsdag er det muligt?

Helene Randløv Hansson

Hej Eva
Ja, det er det sikkert, men du skal henvende dig et sted, hvor de lægger makeup, for eksempel hos MAC i Sephora eller Magasin. Du skal bestille en konsultation hos det pågældende mærke.

Kh. Helene

Sanne Rose

Er der ik en skole hvor eleverne har brug for modeller at øve sig på???godt nok en udfordring jeg er 68,men frisk på masser a farver?😁bare nysgerrig

Helene Randløv

Hej Sanne
Det er der måske, sædvanligvis øver eleverne sig på hinanden eller egne modeller. Hvis du har brug for inspiration er der masser af farver blandt mine gamle Lørdagslooks: https://pudderdaaserne.dk/category/looks/lordagslook/

Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *