Fredagsfavorit: Long-Lasting Lustrous Eyeshadow i farven Toast

25.10.13
Elf Long-Lasting Lustrous Eyeshadow

Elf Long-Lasting Lustrous Eyeshadow

For noget tid siden besøgte jeg de meget dejlige damer, som sørger for god kundeservice, blog og masser af tips på det danske site for kosmetikmærket elf. Malene lagde makeup på mig, og hun valgte nogle helt andre farver end jeg ellers bruger. Det inspirerede mig til et Tirsdagstip, fordi det både var hyggeligt, men også meget interessant at få hjælp til at se sig selv med andre øjne. Du kan læse mere om mig og se makeuppen på elf’s egen blog.
For en uges tid siden lå der pludselig en rigtig skøn pakke i postkassen, fordi Malene syntes, at jeg skulle have glæde af nogle af elf’s spændende nyheder. Søde Malene har valgt nogle rigtig lækre ting til mig, som jeg glæder mig til at prøve.

Cremet og festlig
Et af produkterne er Long-Lasting Lustrous Eyeshadow, som er en smukt glitrende gylden cremeskygge. Den har samme konsistens som Chanel Illusion D’Ombre, som jeg er vild med. Denne fine farve bruger jeg, når mit look trænger til lidt liv. Den er genial til effekter, og alene er den et sandt fest fyrværkeri. Hvis du kan lide glitter, vil du elske Long-Lasting Lustrous Eyeshadow. Først og fremmest er den virkelig let at bruge, fordi den er cremet.

Super holdbar
Øjenskyggen er godt testet, jeg havde den nemlig på til fest. Hvor jeg både dansede og glitrede, så man ikke skulle tro, at jeg havde bestilt andet. Den sad der stadig, da jeg kom hjem om morgenen.
Selv kombinerer jeg den med en mat skygge i globen, fordi de forskellige teksturer fremhæver hinanden på bedste vis.
Som du sikkert kan gætte, bruger jeg ikke fingrene i øjenskyggen, selvom det er fristende, når nu den har den cremede konsistens. En lille og lidt fast pensel er den, der hjælper mig til at opnå det resultat, jeg gerne vil have.

Elf Long-Lasting Lustrous Eyeshadow findes i syv flotte farver og den koster 33 kroner i elf’s webshop. Hvor du med garanti kan finde mange andre fantastiske produkter. Du kigge lidt på nogle af vores elf favoritter, som vi har skrevet om gennem tiden, hvis du trænger til inspiration til, hvad du skal lægge i kurven.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
4 kommentarer
Katrine Binns

Jeg har tunge øjenlåg og har problemer med at mine øjenskygger lægger sig i en stribe hvor øjenlåget folder. Det hjælper dog en del med primer, men tror du at denne type ville kunne holde når nu det er long lasting og det? Den er jo vildt flot :o)

Baysen

Jeg får ikke brugt så meget øjenskygge længere… Min globelinje ligger ret dybt, så al øjenskygge samler sig der, uanset om jeg bruger primer eller ej. Derudover er jeg kørt træt i glimmer-/perlemorsøjenskygger, og jeg har svært ved at finde pæne, matte skygger til rimelig penge, og som er lettilgængelige. Mon I har nogle gode bud?

Nanna

Hvor ser det pænt ud til dig Helene! Vil du ikke lave en video hvor du lægger nøjagtig samme make-up igen? Det kunne være til stor inspiration til de kommende julefrokoster 🙂

Camilla

I damer er et dyrt bekendtskab!
4 styks øjenskygge på vej til mig 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *