De tre bedste: Denimlakker

03.09.13
De tre bedste: Denimlakker

De tre bedste: Denimlakker

Da Katja lavede guide til efteråretstrends i onsdags, valgte jeg neglelak. Det er vist ikke længere en hemmelighed, at jeg er totalt oppe at køre over Wet n Wilds samarbejde med Fergie. Især det faktum at kollektionen endelig er kommet til Danmark. De to engelske mærker Ciaté og Nails INC. er der sandsynligvis heller ingen tvivl om, at jeg er pjattet med. Og præcis de tre mærker er dem, jeg vælger, når jeg vil have denimnegle. Stort set alle mærker har haft deres version af denimlakkerne, men du kan sagtens selv opnå effekten med en almindelig jeansblå nuance, lidt hvid neglelak duppet på med en svamp og måske en mat overlak.

De tre bedste: Denimlakker swatches

Nails Inc. London Denim Effect
Selve farven hedder Bermondsey og er den eneste af de tre, som er en teksturlak. Det vil sige, at den har en stoflig og matteret overflade. Den er meget smuk, og så snart jeg så en swatch af den på en engelsk blog, bestilte jeg den hjem fra Feel Unique. I forvejen elsker jeg mørkeblå neglelak, men Bermondsey har lige lidt ekstra på grund af den matte overflade og det diskrete glimmer.
Nails Inc. koster 115 kroner i Sephora eller cirka 91 kroner på Feelunique.com, hvor den også kan købes i et sæt med fine stjerneformede nitter.

Wet n Wild Fergie i farven EA011 Blue Eyed Soul
Helt fantastisk pigmentering og en virkelig god pensel kendetegner Blue Eyed Soul. Den lidt skæve nuance blå, er meget klædelig til de fleste hudtoner. Denne lak er fin blank med masser af perlemor, men kan selvfølgelig matteres med en mat overlak for lidt mere denimeffekt. Hvis du er på budget, er det Blue Eyed Soul, du skal gå efter.
Wet n Wild Fergie koster 59 kroner og de kan købes hos Nelly.com.

Ciaté Paint Pots i farven Regatta
Det er nok den mest jeansblå nuance af de tre. Den er blank med blåt og lyseblåt perlemor, og jeg er vild med den. Inden jeg fik Denim Manicure kittet, havde jeg debatteret med mig selv, om den skulle med hjem og bo. Derfor var den selvfølgelig hjerteligt velkommen, da den så kom. Regatta er del af Ciatés faste sortiment, men lige nu kan den købes i ovennævnte kit, hvor den oven i købet har en super fin denimsløjfe (i stedet for den sædvanlige sorte).
Ciaté Paint Pots koster 95 kroner og kan købes i Magasin, Sephora og udvalgte Matas. Du kan også finde Ciaté på BeautyBay.com, hvor Regatta koster cirka 70 kroner i øjeblikket

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *