Efterårets beauty trends med rabat

28.08.13
Efterårets skønhedstrends

Efterårets skønhedstrends

Nelly har en rabatkode på 15 procent, der kun gælder i dag. I den anledning har vi samlet efterårets vigtigtiste tendenser indenfor beauty, og fundet de bedste produkter til.

Fejlfri hud
At kalde fejlfri hud for en trend har jeg altid synes var tosset. Har problemhud måske nogensinde været en trend? Men fokus på foundation og teint er stor, og den rette teknik betyder ofte mere, end hvilken foundation man bruger. Shiseidos Perfect Foundation Brush er en af mine absolutte favoritter til 275 kroner.

Mat hud
I modsætning til det dewy look, vi har set i mange sæsoner, er mat og pudret hud på vej tilbage. Den nemmeste måde at opnå det på er med en klassisk transparent blot powder, som denne fra Make Up Store til 229 kroner. Udfordringen ved de hvide blot powders er netop den hvide farve. Stop mens legen er god, ellers risikerer du et hvidt skær på huden.

Statement bryn
Modeverdenen har set markante bryn meget længe, men det, vi ser nu, er at den brede befolkning også tør eksperimentere lidt mere med deres bryn. Et moderne bryn er kraftigere tegnet op og redt i facon og mindre naturligt end før. Overplukning er absolut forbudt. Modellen Cara Delevingne er forbillede for trenden. L’Oreals øjenbrynsblyant er en gammel favorit her på grund af den helt rigtige farve.

Naturlige skygger
Øjenmakeup har aldrig været nemmere. MACs director of makeup artistry taler om  at modellerne skulle se lidt døde ud, hvilket nok ikke lyder tiltalende. I praksis er der tale om at lade en gråbrun naturlig skygge gøre arbejdet og lade den alene fremhæve øjets naturlige form. Maybelline har en billig version af en sådan cremeøjenskygge – Maybelline Colour Tattoo 24 hr i Permanent Taupe.

Mørke læber
Højpigmenterede mørke læber er altid et must om efteråret. Det sker år efter år. Efter at vi på sørgeligste vis måtte sige farvel til Chanels Rouge Allure Laque, er Shiseidos Lacquer Rouge en god erstatning, og jeg er fan. De er desværre ikke lige så holdbare, som Chanels var, men de er lækre, og udvalget er farver er bedre.

Denimlakker
Alle mærker med respekt for sig selv har i øjeblikket en blå lak, der enten i tekstur eller farve ligner denim. Wet N’ Fild Fergie i farven Blue Eyed Soul er en budgetvenlig version til 59 kroner, der i et lag giver den rigtige farve til denne trend. Den er blank med shimmer, og derfor kan du få den helt rigtige effekt med…

Mat topcoat
Mat topcoat giver den lækreste effekt til især perlemor og glitterlakker, der bliver elegante på en helt anden og transformeret måde. Der er mange mærker, og prisen er den største forskel – Rimmels er billig.

Koden fallkickoff15 giver KUN I DAG 28/8 15 procent på hele Nelly.com

Dette indlæg indeholder affiliate links

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Rikke

Hejsa
Denne kommentar hører egentlig til ved et andet emne, men gad ikke til at rulle tilbage. Jeg har lig bestilt nogle produkter fra Md formulations, blandt andet den night recovery ting i har snakket om. Døjer med fedtet / uren hud og har ikke kunne finde ud af hvilken ansigtscreme jeg skal bruge. Kan i hjælpe? Skal den være for sammen mærke?
Tak for en super og altid inspirerede blog!
Mvh Rikke

Pudderdåse Katja

Hej Rikke
Det er bare helt i orden 🙂 Når du bruge Vita-A-Plus Night Recovery, har du så brug for andet ovenpå?
Kh. Katja

Rikke

Jamen det ved jeg ikke, læste bare et sted man skulle smøre en god natcreme oven på..
Men vil jo helst ikke smøre for meget creme på, når jeg nu døjer med den er fedtet.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *