Video: Ciaté Denim Manicure

01.09.13
Ciaté Denim Manicure

Ciaté Denim Manicure

Nitter, stikninger og denimfarvet neglelak, det er ingredienserne til denimneglene ovenfor. De vækker rigtig meget opmærksomhed, både fordi de er sjove, men også fordi de er anderledes og cool. I videoen siger jeg, at jeg vil give dem en gang klar lak, det nåede jeg desværre ikke. Det holder rigtig fint med klar lak, men uden bliver stikningerne slidt af. Eller det gør de i hvert fald med mine vaner (hyppig håndvask, håndsprit, opvask, scrub og alt det andet). En klar lak får også nitterne til at sidde bedre fast og der er mindre sandsynlighed for, at du får lyst til at pille i dem… (host host, ja jeg indrømmer det, de er vildt sjove t pille i).

Tålmodighed
Som jeg nævner i videoen, kræver det tålmodighed at få sat stikningerne på. Lad endelig være med at falde for fristelsen og lade overføringsmærkerne ligge i vandet, det bliver det ikke lettere af… tværtimod. Jeg klippede mærkerne nogenlunde til, inden jeg gik i gang. Det fungerede rigtig godt for mig og umiddelbart vil jeg tro at der er for meget spild, hvis ikke du gør det.

Holdbarhed og pris
Det er ikke det sæt fra Ciaté, som du kan bruge flest gange. Der er til cirka seks gange, hvis du vælger at bruge overføringsmærker i begge farver på alle neglene og nitterne kan genbruges. Hvis du kun lægger overføringsmærker og nitter på nogle af neglene, er der selvfølgelig til mange flere gange. Det vil sige, at en fuld manicure koster dig cirka 11 kroner.
Alle steder bliver der klaget over Ciatés priser, det forstår jeg ikke helt. Med få undtagelser koster sættene 160 kroner, det vil sige at tilbehøret koster 65 kroner. Det synes jeg ikke er dyrt, ikke engang selvom sættet kun kan bruges til seks fulde manicures. Hvis du ikke vil bruge lakken alene, så foreslår jeg at købe nitter og overføringsmærker på e-Bay, der kan man få mange forskellige designs og priserne er ofte fine.
Det er afgjort det mest tidskrævende af Ciatés sæt, som jeg har haft fat i, måske skyldes det min manglende erfaring med overføringsmærker, måske er jeg bare klodset? Uanset hvad er det en god idé at passe så godt på designet som muligt, og det gør du med en god overlak (eventuelt flere lag). Uden overlak holdt denne manicure tre dage på mine negle.

Brugsanvisning
Overføringsmærkerne i pakken er de første, jeg nogensinde har sat på neglene. Det eneste, jeg gjorde, inden jeg begyndte, var at klippe overføringsmærkerne i passende stykker. Beskrivelsen af fremgangsmåden på pakken er rigtig god og fyldestgørende, jeg fik i hvert fald alle de informationer, som gjorde mig i stand til at vise det på videoen.

Ciaté Denim Manicure koster 160 kroner og kan allerede nu købes i Sephora, Magasin, udvalgte Matas, parfumerier og webshops. Ciaté Paint Pots i farven Regatta kan du blandt andet finde hos Nelly.com.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Evelina

Så fint det blev. Jag måste testa nagellack från det märket 🙂

Helene Randløv

Ja for dælen det bliver du nødt til…
Jeg kan ligeså godt sige det, som det er…Jeg er fuldstændig afhængig <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *