Gratis BLAX hårelastikker når du shopper på HQhair

27.08.13
BLAX hårelastikker

BLAX hårelastikker

For første gang i over 10 år har jeg hår langt nok til at lave en hestehale. Verdens mindste af slagsen javist, men ikke desto mindre en hestehale.

Derfor har jeg også først nu opdaget, hvad alle andre lader til at have vist i årevis – at BLAX laver de bedste hårelastikker.

Jeg har et sygt højt forbrug af dem – jeg smider dem væk hurtigere end jeg smed lightere væk, dengang jeg røg, og det siger ikke så lidt. Helene mobber mig med, at hun stadig har den første pakke, hun fik for et par år siden. Jeg tør ikke tænke på, hvor mange pakker jeg allerede er i gennem her efter mit første halve år med hårelastikker.

Så derfor har jeg fået HQhair.com til at lave en særlig kode, der giver en gratis pakke BLAX ved køb over 15 pund.

Brug koden PUDBLAX på HQhair og få en pakke gratis BLAX hårelastikker ved køb over 15 pund.

Når I har brugt koden står der, at hårelastikkerne er udsolgt – det er en teknikalitet, der gør, at man ikke kan “købe” gratis hårelatiskker uden koden. Bare rolig – de skal nok komme med, I skal bare ignorere, at der står udsolgt.

Den kan desværre ikke kombineres med andre koder – jeg har lige prøvet mig frem, men det er som altid kun den sidst tilføjede kode, der har effekt.

PS. Koden UDAUG giver stadig 10 procent på Urban Decay på HQhair.com

PPS. Koden BANKHOLIDAY giver 20 procent til de første 200 kunder på lookfantastic.com

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *