Fredagsfavorit: BLAX Snag-free hair elastics

17.05.13
BLAX

BLAX

Disse elastikker er ingen nyhed alligevel er der stadig nogen, som aldrig har hørt om dem. Det er ærgerligt, for det er nogle af de bedste elastikker, jeg har prøvet. Nu er det jo ikke super let at teste elastikker, når man er korthåret. Og derfor har jeg givet de elastikker, jeg fik i starten af bloggens levetid til veninder med langt hår eller døtre. De har testet og meldt tilbage, jeg ville bare så gerne teste elastikkerne selv. Og nu er mit hår endelig langt nok til at blive samlet i en ubestemmelig knold i nakken. Og derfor har jeg endelig fået min lyst styret og prøvet BLAX. Derfor kan jeg nu sige det ganske kort: jeg er fan!

Det ligner jo…
Øøøhhhh ligner det ikke bare almindelige elastikker? Eller gummibånd, som min gamle far ville sige. Jo det ligner det og en del af vejen, er de også ret ens. Og så alligevel slet ikke. BLAX elastikkerne er fremstillet af et genbrugsmateriale, de er smidige og så holder de formen helt exceptionelt, hvor andre elastikker bliver slaskede og skal udskiftes. Og de hverken hænger fast eller niver i håret.

De bliver siddende
Elastikkerne er elsket af frisører og hår stylister, af sportsudøvere og alle os andre, som bare har behov for noget, som bliver siddende og som ikke skal skiftes ud hele tiden. Hvis du vælger den rigtige farve er den oven i købet næsten usynlig.

Passer de til alle?
Næsten… Ud af de mange mennesker jeg har spurgt, er det kun ham den langhårede, som har brokket sig. Om hans mening gælder i denne sammenhæng, har jeg endnu ikke besluttet. Og kun en enkelt anden, som synes, at elastikkerne sad lige lovlig godt fast i håret, men der er også en meget sart hovedbund at tage hensyn til.

BLAX elastikkerne koster cirka 65-70 kroner for en folder med otte stk. Det er ca. 8 kroner per styk for elastikker, der aldrig går i stykker. Den jeg fik for over to år siden er i hvert fald ligeså spændstig og bliver brugt flittigt. Find nærmeste forhandler af BLAX. Der findes et hav af efterligninger og jeg har testet flere af dem, men jeg synes ikke der var nogen, som levede op til det samme, som BLAX.

Du kan købe dem billigere end normalprisen mange steder på nettet. På lookfantastic.com koster de for eksempel 9 pund for to pakker eller 12,50 pund for tre pakker.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
5 kommentarer
Henriette

1000 tak for denne!! Jeg har ledt efter denne type i mange år!!

Caja

Kære Katja og Helene
Jeg har lige et spørgsmål, som intet har at gøre med hårelastikker:
Hvordan/hvor skal man opbevare sin neglelak? Jeg søgte på bloggen, og kunne se, at I opbevarer dem i skuffer. Jeg synes bare, at mine “skiller” lidt, når jeg opbevarer dem ved stuetemperatur…
God weekend! 🙂
Kh
Caja

Pudderdåse Helene

Hej Caja
Jeg er ved at skrive om det lige nu… Jeg regner med at det bliver et par tirsdagstips 🙂
De skal opbevares køligt men ALDRIG i køleskabet! En neglelak der ikke bliver brugt vil skille, og derfor er det vigtigt altid at ryste neglelak grundigt inden brug.
Kh. Helene

Chanie

Skønne elastikker som jeg også selv bruger flittigt! Dog synes jeg også at dem fra Lyxo er fine!
Kig gerne forbi min blog om hårpleje, hvor jeg i øjeblikket har en rabatkode der giver 10% rabat på moroccanoil og andre kendte mærker.
http://www.chanie-beline.blogspot.dk

Mille

Jeg er bestemt ikke fan…
Jeg har langt, bølget, tykt hår som er meget nemt at sætte i en hestehale men med de såkaldte “gummi”-elastikker river de i mit hår når jeg skal have dem i og ud, de er simpelthen for stramme og små. Jeg oplever også at de forsvinder som dug for solen fordi jeg ikke kan have dem om håndleddet når jeg går i bad eller skal skifte frisure.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *