Mesoestetic Radiance DNA

19.08.13
Meseostetic Radiance DNA

Meseostetic Radiance DNA

Mesoestetic er relativt ukendt mærke herhjemme for den brede befolkning. De er nok mest kendt for deres Cosmelan-behandling mod pigmentpletter/melasma, som jeg lige nu sidder med i hele hovedet (der er gode billeder på facebook og instagram:@pudderkatja, hvis I vil grine).

Siden jeg i juni var på besøg på Mesoestetics produktion i Barcelona, har jeg testet deres nye Radiance DNA serie, og det har været en imponerende oplevelse. Det, der kendetegner min oplevelse af Meseostetic, er, at de holder sig til at bruge ingredienser, der har en dokumenteret effekt. Her er ingen eksotiske ekstrakter fundet på en opdagelsesrejse dybt i junglen. Produkterne er tilgengæld spækket med de stoffer, som forskningen viser giver en smukkere hud.

I knap to måneder har jeg brugt Radiance DNA, og jeg har vitterligt fået en smukkere hud. Det er nok en af de absolut bedste serier, jeg har prøvet (hvis ikke den bedste). Min hud har fået glød, fylde, er gennemfugtet, og jeg er blevet glad for min hud igen på en helt ny måde. Jeg lyder som en dårlig tv-shop reklame, men det passer virkelig.

Ingredienser som sheasmør, lecithin og hyaluron sørger for lækker blød og gennemfugtet hud og styrker den såkaldte lipibarriere – hudens eget fedtlag og naturlige forsvar.

Methylsilanol mannuronate og narcis-tobak (en nær fætter til den tobak der slår os ihjel – det er dog noget helt andet når man ikke sætter ild til det) er effektive antiage ingredienser, der stimulerer collagen og elastin. De beskytter også sammen med antioxidanterne i a-vitamin og sheasmør fra før mod skader på huden.

Radiance DNA Eye Contour
Øjencremen indeholder også en form for hestekastanje, der i et studie på 40 kvinders øjne har vist “after six weeks, significant decreases in the wrinkle scores at the corners of the eye or in the lower eyelid skin were observed compared with controls”.

Samtidig indeholder den en peptid (peptider kan vi altid godt lide) acetyl tetrapeptide-5, der er kendt for at kunne afhjælpe hævelser mm. Men som jeg skrev om i min sidste historie om øjencremer, er det desværre svært at finde publicerede studier.

Dagcreme med SPF15 og UVA-beskyttelse
Dagcremen indeholder en faktor 15 og indholdet af avobenzone sikrer mod de lange UVA-stråler også, selvom den ikke på nogen måde føles som en solcreme.

Mesoestetics indpakning er en historie, som også viser, at dette er et firma med en videnskabelig tilgang til hudpleje. Det er luft- og lystætte pumper, så intet kommer i kontakt med de sarte ingredienser. Samtidig er designet pænt at se på og konsistenserne lækre, noget der ikke altid følges ad med ‘cosmeceuticals’-serierne.

Parfume og konservering med kathon
Mesoestetic er et spansk mærke, og det er nok i den sammenhæng, man skal se valget af, at produkterne er parfumerede. Det hænger ellers dårligt sammen med firmaets øvrige kloge valg. På samme måde kan man undre sig over valget af konserveringsmidler, hvor de bruger MCI og MI. Hvis du ved, du har allergi overfor parfume eller kathon, kan du derfor ikke bruge Mesoestetic. Vi andre kan heldigvis oftest godt.

Heldigvis, fordi den sidste halvanden måned har været en oplevelse udover det sædvanlige for min hud. Jeg har brugt øjencreme, serum, natcreme og dagcremen med solfaktor, og jeg kan ikke huske, hvornår jeg sidst har haft så pæn hud.

Meseostetic forhandles kun på klinikker i Danmark. Det er et mærke, der er tæt knyttet op om dets behandlinger. De er kendt for især deres peelinger, Cosmelan og mesoterapi, men det vil jeg skrive mere om, når der er gået cirka 6 uger, og jeg kan se effekten af den Cosmelan, som jeg har i ansigtet lige nu, og som vi har haft lovet jer at skrive om så forfærdeligt længe.

Skal man så nødvendigvis bruge hele serien til i alt over 2 af de store sedler for at det virker? NEJ! Det har jeg faktisk heller ikke gjort, der er et produkt mere, som jeg ikke har ønsket at bruge. Det er altid en god idé at mikse og matche produkter, ikke mindst for ens egen pengepungs skyld.

Her kan du købe det
Se forhandlere her på Mesoestetic.dk. Radiance DNA serien koster i Danmark:
Intensive cream 50 ml 475
Night cream 50 ml 495
Eye contour 15 ml 475
Essence (serum) 30 ml 575

Jeg kan godt finde engelske webshops, der sender til Danmark, men priserne er temmelig meget højere end de vejledende danske priser – ret pudsigt faktisk.

Lidt billeder fra produktionen
Hvis nogle af jer er interesserede i at se, hvordan der ser ud på en fabrik, der producerer hudpleje, og som har kostet flere euro, end jeg tør tænke på, så har jeg smidt et par billeder ind fra mit besøg på Mesoestetics fabrik her. I kan også se, hvorfor orange bluse og sterile heldragter ikke matcher…

Meseostetic hovedkvarter Meseostetic hovedkvarter Meseostetic hovedkvarter Meseostetic hovedkvarter

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
23 kommentarer
Louise Kidde

Det lyder skønt! Kan man godt købe produkterne på de danske klinikker i linket, uden at skulle bestille behandlinger?

Pudderdåse Katja

Ja, det kan man selvfølgelig. Jeg kender jo ikke alle klinikkerne, men…

Anne Nielsen

Pu ha. Det er godt lidt dyrt. Jeg tror, jeg holder mig til noget billigere, som er lidt mere for en lærers pengepung – en hurtig hovedregning giver omkring 2000 kr. Men jeg kan godt se at hvis man har en vanskelig hud – så er det nok pengene værd :-). Held og lykke i kampen mod pigmentpletterne. Hvornår er de 10 timer gået?

Pudderdåse Katja

Det er vigtigt at understrege (og det skal jeg igen skrive ind i artiklen selvfølgelig) at med denne serie som med alle andre, så skal man IKKE nødvendigvis bruge hele serien og alle produkter. Et enkelt produkt kan gøre det. Jeg har fx. ikke brugt kosttilskuddet, og har store dele af sommeren brugt en anden solcreme mm.
https://pudderdaaserne.dk/2012/03/25/skal-man-bruge-hudplejeprodukter-fra-samme-serie/

Anne

Det lyder virkelig fristende 🙂
Jeg er desværre blevet vildt allergisk overfor Cosmelan 2 (efter at have brugt det 1 år), ved dog ikke hvad det er i det jeg ikke kan tåle, så ved ikke om jeg tør prøve dagcremen her :/
Når du nu skriver at den er på top 3, hvilke andre alternativer kommer så i nærheden af? 🙂

Pudderdåse Katja

Som jeg skrev på Facebook, så kam jeg ikke komme i tanke om det lige nu, min gamle redaktør lærte mig bare ikke at bruge superlativer 😀
Har du nogen som helst anelse om, hvad det er i Cosmelan 2? Har du problemer med konserveringsmidler?

Anne

Hehe, så evt. noget andet der kan anbefales?
Nej jeg ved ikke hvad det er, jeg har altid haft sart hud og undgår parfume, men har sjældent reageret så meget som jeg gør nu med Cosmelan 2.
Blev testet for 4 år siden for parfume mm (priktest på ryggen), men der var ikke rigtig noget af det jeg var allergisk overfor. Men det med allergien for Cosmelan er så også først kommet her indenfor det sidste ½ år, efter jeg har smurt med det i ca. et år. I starten af behandlingen var der ikke noget. Men nu hæver mine kinder helt vildt op og bliver ild røde også selvom jeg ikke kommer cremen på direkte de steder og det tager et par uger før huden er normal igen. Virkelig ærgerligt for jeg har haft en del gavn af cremen, og nu er pletterne kommet lidt igen her efter sommerferien og men jeg tør slet ikke smøre mere, heller ikke bare i panden 🙁

Pudderdåse Katja

Cosmelan indeholder nogle heftige syreblandinger, som resten af Meseostetic ikke indeholder. Prøv at se, om du kan få en sample fra en klinik, hvis du gerne vil prøve og ikke har reageret på konservering. Cosmelan har ikke meget med de øvrige produkter at gøre, det er klart en heftig syrecocktail.
Men ja, selvfølgelig er der meget andet, jeg har skrevet om, der virker. Det kommer an på, hvad det skal virke mod?

Tina

Lyder jo som et vidundermiddel! Men, så vidt som jeg har kunne læse mig frem til ved jeres blog, anbefaler I (vistnok især hvis man har tendens til uren/fedtet hud), at man ikke bruger fugtighedscreme men blot renser morgen og aften og herefter benytter en eksfolierende creme såsom Cleveance K. Hvordan hænger anbefalingen af den her serie sammen med de tidligere givne råd? Skal denne bruges som supplering fx dag- og øjencremen eller skal det helt erstatte eksfolieringscreme? Jeg er lidt forvirret… Jeg forstå godt, at I skal anbefale nye produkter, men man (eller jeg!) bliver lidt forvirret, hvorvidt det så betyder, at jeres tidligere anbefalinger er “slået” af dette nye fantastiske produkt? Det skal siges, at jeg stoler meget på jeres dømmekraft, og jeg virkelig er glad for jeres blog – I gør et fantastisk stykke arbejde!

Pudderdåse Katja

Kære Tina
Det kommer jo helt an på, hvilken hud og hvilke problemer du har. Hvis du har uren hud, skal du ikke bruge denne serie.
Dette er en antiage-serie (og særlig god til tør hud som min er – knastør endda). Den kan absolut intet gøre ved hverken uren eller fedtet hud.
Jeg vil aldrig udnævne et ultimativt produkt for ALLE. Det findes absolut ikke. Dette er det produkt, som min hud er gladest for. Min tørre og gamle hud. Jeg kunne fx. ikke drømme om at bruge den på min søsters urene og fedtede hud.
Tak for rosen 🙂
Kh. Katja

Tina

I see. Selvfølgelig, det giver mening. Tak for svaret, mig og min urene hus holder os så til den daglige rens x 2, Cleveance K og Basiron for nu 🙂

Pudderdåse Katja

Det gør du absolut klogt i! Godt valg til din hud 🙂

Højspænding

Den lyder godt nok lækker, denne serie!! Jeg har selv prøvet Cosmelan, hvilket er noget af det bedste jeg har gjort for min hud! Jeg fik behandlingen sidste år i oktober hos Skinlab i Fredericia. Maiken, der behandlede mig, er super dygtig og sød. Jeg bruger nu fast Mesoestetics faktor 50 ansigtscreme (moisturising sun protection), den er vildt god! Den fedter ikke, giver fugt og gør ikke huden hvid. Skinlab har i øvrigt gode priser på produkterne fra Mesoestetic. Jeg vil spørge dig, hvilke produkter du vil anbefale at købe fra denne Radiance serie? Synes det er lidt mange penge.. Kunne man nøjes med en serum og natcreme, eller skal man ofre den dyre eliksir ?

Katja Moikjær

Eliksiren er et kosttilskud, som man skal drikke. Det har jeg ikke prøvet og har ingen erfaring med.
Serum og natcreme vil jeg helt sikkert gå efter. Især hvis du i forvejen bruger deres faktor 50. Den bruger jeg også nu fordi jeg er i gang med Cosmelan.

Gitte Hjørne

Hudpleje fra “Mesoestetic” fås ligeså billigt på : Sweetcare.pt….
Må gerne offentliggøres.
M.v.h.
G. Hjørne

Vesna Barbu

Endeligt kom turen til mit favorit mærke 😉 Jeg har brugt Mesoestetic i ca 6-7 mdr og det samme har min
kæreste ,herre serien !!
Min hud er nærmest blomstret og det kan virkeligt anbefales !! Mesoestetic har til alle slags hud så alle kan få glæde af deres prudukter .
Jeg selv er lige begyndt på en c- vitamin ampul kur og den rykker !!
allerede efter ca 10 min. begyndte min hud at stramme helt vildt 🙂 glæder mig til at stå op i morgen og se hvordan huden har det 🙂 det er begyndt at klø lidt så jeg er vildt spændt på resultat !

Vesna Barbu

Hej Dåser 🙂
Jeg vil lige skrive at der de næste 2 dage er alt fra Mesoestetic til kun 300kr pr.stk. ALT !!! Det er på anti aging messen tap 1 alle creme,serum, masker, øjne, natcreme ALT er til messe pris 300 kr hos Mesoestitic stand hos Bodyfokus 🙂
Synses bare i alle skal have muligheden for at prøve deres super lækkre produkter til under det halve 🙂
Ønsker jer en skøn messe dag 😉
Mvh Vesna

Anja

Er det kun på messen til den pris? Ikke på nettet evt? 🙂

Katja Moikjær

Der er ikke nogen dansk webshop, så jeg tvivler?
TAK Vesna 🙂

Vesna Barbu

Det var så lidt 🙂

Vesna Barbu

Ja det er kun på messen på nyCarlsbervej tap 1 😉

Elisabeth

Hej, har I nogen mening om deres solcremer?
Mvh. Elisabeth

Helene Randløv

Hej Elisabeth
Jeg er vild med den til ansigtet, den er nem at smøre ud og behagelig på huden.
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *