Video: Sådan bruger du neglelak med store pailletter

28.07.13
Stjernenegle med Wet n Wild Fergie

Stjernenegle med Wet n Wild Fergie

Da der var 20% hos Nelly.com, lovede jeg at købe neglelak til Katja. Dem, jeg købte, er selvfølgelig så langt fra dem, hun selv ville vælge som muligt. Wet n Wild Fergie i farven EA009 Hollywood Walk of Fame er én af de lakker. Det er en klar base, med små stave i sølv og røde, blå, guld, lilla og sølv stjerner i.
Hvis du bruger lakken, som du plejer, så ender du med meget få stjerne på neglene, fordi du simpelthen tager stjernerne med af, hver gang du prøver at lakere neglen.

Redskabet er ikke vigtigt
I videoen bruger jeg en tandstikker, fordi jeg tænkte, at det er noget de fleste har der hjemme, men du kan bruge lige hvad du vil, så længe enden er en lille smule spids.

Lakkerne
Som nævnt er det Wet n Wild Fergie i farven EA009 Hollywood Walk of Fame, du finder den i Føtex og Bilka og hos Nelly.com, hvor den koster 59 kroner. Den fine blålilla lak hedder 24 Bleu Mauve og er fra Yves Rocher, den koster 65 kroner og kan købes i Yves Rochers danske webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *