Seph… undskyld, Matas Ekspres Neglelakfjerner

03.07.13
Matas Ekspres Neglelakfjerner

Matas Ekspres Neglelakfjerner

Neglelakfjerner på krukke ER bare det bedste, og Matas har også opdaget nu, at kunderne efterspørger det. Seneste stribe på stammen er Matas Ekspres Neglelakfjerner.

Er Matas’ variant bedre eller anderledes end Sephora, Depend, Sally Hansen og alle de andre? Nej, det er præcis samme bolledej. Men Matas kan to ting bedre end alle andre: Være tilgængelig i knap 300 butikker landet over og lave billige produkter.

Matas Ekspres Neglelakfjerner koster 50 kroner og kan købes i alle Matas butikker og på Matas hjemmeside. Den er lige nu på tilbud til 40 kroner. Og DET er den vigtige forskel på Matas og alle de andre, som er svære at finde, hvis man ikke lige bor i København.

Lille krukke og særlig duft
Derudover er der to ting værd at nævne. Krukken er noget kortere end Sephoras. Den minder i formen mere om Depend. Jeg kan godt lide den lille krukke, hvor Sephoras godt kan være lidt lang – men det er virkelig ubetydelige og subjektive forskelle her.

Dernæst så er der parfumen eller mangel på samme. Matas bruger kun almindelig parfume og ingen af de 26 allergene parfumestoffer. Det er en rigtig god ting i forhold til for eksempel Sephoras neglelakfjerner.

Men det betyder også, at dåserne her er lidt uenige om lugten. Jeg har det helt fint med den, men er generelt ikke sart overhovedet med den slags. Helene kan ikke lide lugten af denne, og man kan godt dufte forskellen på at bruge allergene og ikke-allergene parfumestoffer. Det er jo ikke for sjov, producenterne bruger dem.

Effektiv mod selv hårdfør glitterlak
Derudover er der kun at sige, at det her er den klart nemmeste måde at fjerne neglelak på, jeg kender. Som enhver der har prøvet at fjerne OPI Liquid Sands vil vide, så er de meget svære at få af. 20 sekunder i krukken med Matas Ekspres Neglelakfjerner, og så er der ingen spor af den ellers så standhaftige glitterlak.

Her kan du købe det
Matas Ekspres Neglelakfjerner koster 50 kroner. Den kan købes i alle Matas butikker og på Matas hjemmeside. Den er lige nu på tilbud til 40 kroner.

Der er også kommet andre på banen, jeg har også set en ny fra Maybelline. Har I prøvet nogle af dem?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
30 kommentarer
Katrine Mørk

Jeg har virkelig ikke forstået alt hypen omkring de her bøtter endnu, har prøvet den fra sephora og synes overhovedet ikke det var en succes, men kunne godt overveje at prøve den her. 40kr er jo ingenting!

Pudderdåse Katja

Den virker på helt samme måde, så hvis Sephoras ikke fungerede for dig, så ville jeg bruge mine 40 kroner på noget andet 🙂

Julie / It's My Passions

Lyder da lovende med denne lille krukke 🙂 Kunne være man skulle prøve den engang, nu hvor den er så nem at få fat på!

Maiken Poulsen

WAU – det er sg da smart!!!
Lige noget for mig – ikke så meget fedteri, OG så er jeg måske lige så heldig som jer, at glimmerneglelakken ikke kræver et større arbejde at få af!!
I jylland må vi ikke få Sephora, og så er jeg da heldig der findes et billigt og lige så godt alternativ 😉

Pudderdåse Katja

Det er nemlig supersmart. Mon ikke I får Sephora på et tidspunkt? Men det trækker godt nok ud…. Og det bliver nok næppe 294 butikker som Matas 😉

Chanie

Forstår ikke helt ideen med at få fingrene helt ned i stadset hvis man kan nøjes med at tørre neglen af med lakfjerner og vatrondel 🙂 Er der noget jeg misforstår 😀 ??

Maiken Poulsen

Det er vel i bund og grund…..
Dovenskab! – Så slipper man for alt det roderi med vat, og hvad filen ved jeg.
Men har da også tænkt på, om det nu var så sundt, at stikke fingrene direkte ned i neglelak fjerneren…

Pudderdåse Katja

Jeps. Ren og skær dovenskab. Det er da dødens pølse at sidde og skrabe glimmerlak af fingrene i halve og hele timer.

Asta

Jeg har den selv, og jeg er virklig glad for den – den er super nem at bruge, og lugten generer ikke mig 🙂

Pudderdåse Katja

Nej, heller ikke mig. Jeg synes også lugten er ok 🙂

Rebecca

Hvor lang tid holder sådan en?

Pudderdåse Katja

Det er svært at sige. Min fra Sephora har holdt i evigheder. Men det kommer jo helt an på, hvor tit man skifter neglelak

Maria

Tror virkelig det her er det nye sort … Var i Kvickly for en uge siden og gudhjælpemig om de ikke også havde fået neglelakfjerner på krukke der 🙂 havde ikke prøvet det og var noget tid til jeg skulle over til Kbh igen, så tænkte: den køber jeg da! En sort krukke med noget pink skrift på vist nok. Anyway …. Mens den egentlig klarer at fjerne neglelakken udemærket og niøj det er smart, jeg er SÅ træt af dårlig neglelakfjerner og vatrundeller, så er denne her krukke så utæt, da jeg får låget af. Af en el anden årsag, så selvom låget er skruet på, så vælter det ud, når man vender bunden i vejret på den eller kommer til at vælte den …. Ikke ret fedt, så den vil jeg gerne anbefale, at man IKKE køber 🙂
Udover det …. Købte änglamark neglelakfjerner for nogen uger siden …. Hold da op noget lort også …. Hænderne fik et hvidt lag når det tørrede ind på huden og det føltes som olie når man brugte det … Ikke nogen succes. Jeg må vist også en tur i Matas, kan jeg se 🙂

Pudderdåse Katja

Det er da helt vildt. Totalt lemmingeeffekt.
Den første vi fik fra Matas var faktisk også lidt for løs i låget ifølge Helene ved ankomst (den kan sagtens skrues helt på), men de har lovet mig at sørge for at de bliver dobbelttjekket og skruet en ekstra gang på.

Gitte

Calvin Klein har også en variant, og det er den jeg bruger – og det er simpelthen det bedste køb nogensinde. I stedet for at bruge tusind år på at døje med at fjerne lak fra hver finger med masser af vat og bruge næsten en halv bøtte fjerner, hver gang jeg har glitterlak på, tager det nu ti sek pr. finger. Det er virkelig en timesaver!

Pudderdåse Katja

Hvor køber du Calvin Klein henne?

Christina K

Ja, jeg har godt bemærket, at diverse kosmetik-firmaer har fulgt trop på Sephoras succes.
Det er da også super let at fjerne lakken; og særlig smart hvis man har “fjumret” med lakken på en enkelt finger. Ingen risiko for at ødelægge én eller flere af de færdiglakerede negle; det er bare at dyppe fingeren i bøtten; og voila så er man klar til at lægge lak på igen!
Jeg synes, at bøtten fra Sephora holder længe; og jeg har derfor ikke haft behov for at prøve den fra Matas – men jeg forstår ikke, hvorfor der er olie el. glycerin i den fra Matas?
Så binder lakken vel ikke så godt efterfølgende?

Pudderdåse Katja

Nej, man kan skal altid affedte neglen inden ny neglelak. Men det skal man i hvert fald også med Sephoras, hvis du nøjes med den, så forringer det også holdbarheden.

Bodil P

De der krukker bliver jeg aldrig helt vild med! Prøvede en fra Pieces til 40 kr. som egentlig er OK. Min gamle fra Sephora, som jeg havde fået fingerne i under en ferie i Frankrig, blev heller aldrig det store hit. Men man skal jo stadig have flaske og lakfjerner til tå neglende og bruge noget lakfjerner uden olie til at affedte neglene inden der kommer ny lak på.

Pudderdåse Katja

Ja, det har du helt ret i. Jeg skal også stadig have en acetonebaseret neglelakfjerner osv osv. Men når jeg har travlt, så er det bare det bedste.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *