Seph… undskyld, Matas Ekspres Neglelakfjerner

03.07.13
Matas Ekspres Neglelakfjerner

Matas Ekspres Neglelakfjerner

Neglelakfjerner på krukke ER bare det bedste, og Matas har også opdaget nu, at kunderne efterspørger det. Seneste stribe på stammen er Matas Ekspres Neglelakfjerner.

Er Matas’ variant bedre eller anderledes end Sephora, Depend, Sally Hansen og alle de andre? Nej, det er præcis samme bolledej. Men Matas kan to ting bedre end alle andre: Være tilgængelig i knap 300 butikker landet over og lave billige produkter.

Matas Ekspres Neglelakfjerner koster 50 kroner og kan købes i alle Matas butikker og på Matas hjemmeside. Den er lige nu på tilbud til 40 kroner. Og DET er den vigtige forskel på Matas og alle de andre, som er svære at finde, hvis man ikke lige bor i København.

Lille krukke og særlig duft
Derudover er der to ting værd at nævne. Krukken er noget kortere end Sephoras. Den minder i formen mere om Depend. Jeg kan godt lide den lille krukke, hvor Sephoras godt kan være lidt lang – men det er virkelig ubetydelige og subjektive forskelle her.

Dernæst så er der parfumen eller mangel på samme. Matas bruger kun almindelig parfume og ingen af de 26 allergene parfumestoffer. Det er en rigtig god ting i forhold til for eksempel Sephoras neglelakfjerner.

Men det betyder også, at dåserne her er lidt uenige om lugten. Jeg har det helt fint med den, men er generelt ikke sart overhovedet med den slags. Helene kan ikke lide lugten af denne, og man kan godt dufte forskellen på at bruge allergene og ikke-allergene parfumestoffer. Det er jo ikke for sjov, producenterne bruger dem.

Effektiv mod selv hårdfør glitterlak
Derudover er der kun at sige, at det her er den klart nemmeste måde at fjerne neglelak på, jeg kender. Som enhver der har prøvet at fjerne OPI Liquid Sands vil vide, så er de meget svære at få af. 20 sekunder i krukken med Matas Ekspres Neglelakfjerner, og så er der ingen spor af den ellers så standhaftige glitterlak.

Her kan du købe det
Matas Ekspres Neglelakfjerner koster 50 kroner. Den kan købes i alle Matas butikker og på Matas hjemmeside. Den er lige nu på tilbud til 40 kroner.

Der er også kommet andre på banen, jeg har også set en ny fra Maybelline. Har I prøvet nogle af dem?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
30 kommentarer
Modedullen

Hej
jeg vil altså godt lige sige, at der er en ting for mig, der gør, at den ene neglelaksfjernerdåse (!) adskiller sig fra den anden – og det er SVAMPEN i den! Jeg har prøvet nogle stykker efterhånden, og der er ret stor forskel på, hvor godt og længe svampen holder. På nogle smuldrer den efter et par gange – på andre ikke…. Og en fast holdbar svamp er alfa og omega for, at en neglelaksfjernerdåse virker.
Så – hvordan er svampen, ladies? 🙂
Mvh
Mette

Pudderdåse Katja

Jamen jeg er helt helt enig! Og den virker indtil videre upåklagelig, men jeg har kun haft den i en lille måned endnu.

Freja

Hej 🙂
Lige et lille tip herfra:
Inden man køber en af disse kan man tage en grydesvamp eller to og pille den griber side af, og så “rulle” den sammen og lægge den ned i et lille syltetøjsglas og derefter komme neglelakfjerner ned til den, til den ikke kan suge mere. På den måde kan man finde ud af om det er noget for e, inden man investerer i en 🙂

Pudderdåse Katja

Virker det lige så godt? Kan du gemme krukken?

AnjaSH

På krukken står der ved fremgangsmåde; Stik fingeren ned i bøtten…. vil det sige, at man ikke kan anvende den til tæerne? Tænkte ellers den kunne være smart at tage med i toilettasken på ferie i stedet for flydende neglelakfjerne, der kan flyde ud i tasken. Men hvis ikke den er egnet til tæerne, så er det jo ligemeget 🙁

Pudderdåse Katja

Nej det kan man ikke. Med mindre man har nogle meget akrobatiske tæer 😉

Dorte

Nøj, det er jo genialt.
Jeg er godt nok heller ikke vildt begejstret for at dyppe hele fingeren, men jeg synes dog at den fra Matas er rimelig mild. Og så fjernede den liquid sand med et snuptag og det er bare lækkert. Det plejer at tage så lang tid.
Man sparer jo også en del vatrondeller på denne måde, hvilket jeg er glad for.
Og så synes jeg, at den er bedre til at fjerne smårester i siderne eller andre steder, hvor jeg plejer at sidde og bakse med vat.
Jeg forstår slet ikke det med at lugten skulle være slem. I min næse er den ret svag. Slet ikke som min Sally Hansen, der får hele rummet til at stinke bare man løfter låget.
Den bliver et stort hit hos mig. Eller den er det vist allerede 🙂

Pudderdåse Katja

Jeg er helt enig med dig 🙂 Jeg kan faktisk ikke huske, hvordan Sallys lugter?

Dorte

Den er ret parfumeret, men den lugt er egentlig ok. Den skjuler bare ikke den stærkt kemiske lugt af lakfjerner.

Pudderdåse Katja

De lugter jo allesammen ens i bund og grund nedenunder parfumen 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *