Yves Rocher Secret D’Essences Néroli

20.06.13
Yves Rocher Secret D’Essences Néroli

Yves Rocher Secret D’Essences Néroli

Der er nogle duftnoter, som jeg er bedre venner med end andre. Appelsinblomst er ikke en af dem, jeg holder mest af. Derfor blev jeg næsten nervøs, da jeg sad til pressemøde på den franske ambassade og hørte, at den nye duft i Yves Rochers Secret D’Esssences serie netop tager udgangspunkt i neroli. Appelsinblomster dufter sødt med et strejf af honning, de har også en skarp bitterhed, som i mine øjne gør duften næsten vammel.

Overraskelsen
Det blev ikke meget bedre, da de forskellige noter gik rundt, så vi kunne dufte til dem enkeltvis. Faktisk var den ene mere rædselsfuld end den anden, fordi koncentrationerne selvfølgelig var helt skæve. Da vi endelig fik lov til at se den fine, hvide flakon og dufte til indholdet, var det en stor lettelse at den måde er frisk og lækker. Duften vil jeg nærmest kalde sprød, fordi de fire forskellige noter fra samme træ: pomeransfrugt, appelsinblomst, blade fra træet (petit grain) og den æteriske olie fra blomsterne (neroli) simpelthen komplementerer hinanden så godt. For at bløde de lidt skarpe dufte op er der brugt moskus, som virkelig runder duften fint af og sørger for en lidt bedre holdbarhed.
Det er en sart, sød, ren og alligevel frisk duft, som i mine øjne er perfekt til sommer, sol og strand. Den er rar og mild, så den ikke overtager hele rummet, når man har den på og kan anvendes af både unge og ældre kvinder.

Dengang… og nu
En af mine favorit dufte i start halvfemserne var Yves Rochers Nature, jeg har ikke duftet til den eller andre af Yves Rochers dufte siden (lige med undtagelse af et par limited sommerdufte). Denne lancering gør mig ekstra glad, fordi Yves Rocher beviser, at det ikke behøver at koste en formue at dufte dejligt. Mine duftvaner er blevet langt mere eksklusive og ja, nok også lidt snobbede siden min gymnasietid. Det er derfor sjældent, at jeg er særligt eventyrlysten, når det gælder billige dufte.

Hvor
Yves Rocher Secret D’Essences Néroli fås som parfumeret brusegelé og kropslotion og som Eau De Parfum i 30 ml. og 50 ml. Priserne ligger fra 149-499 kroner, men som altid hos Yves Rocher er der ofte gode tilbud at hente, hvorfor du lige nu for eksempel kan købe 50 ml. Eau De Parfum til 269 kroner. Yves Rocher finder du i den danske webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Chanie

Den lyder ikke helt af vejen. Elsker appelsindufte 🙂
Har selv testet hårpleje fra Yves Rocher for nylig, og må sige de har oppet sig de sidste par år!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *