Udsalg hos Magasin

19.06.13
Magasin udsalg

Magasin udsalg

Magasin har startet onlineudsalg har startet udsalg, og de lader til at benytte chancen til at ryde op i deres noget kaotiske rester af diverse kollektioner fra blandt andet MAC. Det betyder, at der er mange fine ting at finde.

MAC
Du skal lede godt efter det. Under ‘Eyeshadow’ mm. ligger udsalgsvarer og almindelige varer hulter til bulter. Men når du så bladrer dig gennem bunkerne, så dukker der små skatte op. For eksempel finder du under Læbestifter ‘Barcelona Red’, som er en af mine højt elskede limited læbestifter, der er en blanding af rød og koral med guld perlemor og superfin. Under blush ligger der Coygirl, som er en tidligere permanent blush. Den ser lilla ud i æsken, men på kinden bliver den til den smukkeste anvendelige pink med et diskret lilla skær.

Ciaté
Under Ciaté ligger der flere af de gamle Ciaté kollektioner – Colourfoil, Caviar, Sequins og Velvet til kun 112 kroner (normalpris 160 kroner). Helenes yndlingsneglefil er sat ned til 77 kroner.Og en masse paintpots er nedsat til 66,50 mod normalt 95.

OPI
Der er et par enkelte rester OPI på udsalg. Blandt andet Helenes favorit fra sidste måned. Find OPI Sprung her.

Estée Lauder
Estée Lauder har sat flere af deres fine neglelakker ned. Og så ønsker jeg mig deres Double Wear Mascara, som jeg aldrig har prøvet. Jeg har altid pandaøjne, og jeg må snart få testet, om den virkelig kan det, den lover. Er der nogen af jer, der ved det?

Magasin håndklæder
Jeg har haft mine lysebrune Magasin håndklæder af egyptisk bomuld i snart mange år. Jeg drømmer om at skifte dem alle ud med kridhvide i stedet, der kan give hotelstemning på mit badeværelse.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

PS. Og helt udenfor emne så er vi i hårde forhandlinger herhjemme omkring ny spisebordslampe, men der er vist ikke håb om at nå en fredelig løsning ved forhandlingsbordet foreløbig. Synes I ikke også en Bestlite XL i sort er den rette løsning? (bare smil og sig ja)

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Siri

Gælder udsalget også i Magasins butikker? Så slipper man jo for fragten 😉

Pudderdåse Katja

De har helt sikkert udsalg, men jeg er ret sikker på at det fx. ikke er de samme MAC-produkter, der er på udsalg (hvis nogen). Deres håndklæder er det derimod nok det samme med.
Men jeg gætter bare. Er der nogen andre, der ved det?

Pudderdåse Katja

Nej, ingenting hos MAC i butikkerne.

Katrine Pedersen

Kan kun anbefale Double Wear. Jeg er også ramt af pandaøjne, men hader traditionelle vandfaste, som hos mig giver røde øjne og kontaktlinseproblemer. I mange år brugte jeg den fast, den giver god længde og volume. Mine billigere alternative tårefaste er blevet Loreals Lash Architect samt Maybelines forskellige Collosal Volume – jeg ved I er glade for de sidste. Men jeg savner nogle gange double wear, fordi den har en lidt længere tyndere børste, som virkelig fungerer for mig. Jeg kommer til at klatte mindre og den får hurtigt fat i de mindre hår, uden man skal arbejde så meget med den. Syntes også, at den lige er en anelse mere tårefast. Prøv den! Mvh. Katrine

Pudderdåse Katja

Tak. Det bliver jeg vist nødt til 🙂

Anne

Ja… til lampen:-)

Pudderdåse Katja

TAK Anne! Jeg er helt enig!

Nina

Frygteligt fristende! 🙂

Pudderdåse Katja

Ja, ikke? 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *