Månedens Favoritter: Maj 2013

03.06.13
Månedens Favoritter Maj '13

Månedens Favoritter Maj '13

Nu har jeg i flere måneder haft bedende læsere i inboxen, og Katja har prikket og sparket til mig, for at få mig overtalt til at genoptage Månedens Favoritter. Fakta er, at jeg måned efter måned (de fleste måneder i hvert fald) har skrevet favoritterne ned, men de er bare aldrig blevet udgivet. Det bliver favoritterne fra maj, og så bestræber jeg mig på at Månedens Favoritter igen bliver et fast indlæg. Det er næsten halvandet år siden, favoritterne sidst blev vist på bloggen, men konceptet er det samme. Produkterne kan være helt nye, gamle kendinge, nyopdaget guld eller simpelthen bare i sæson. Her har du mine favoritter fra maj i absolut uprioriteret rækkefølge.

1. Purely Professional Protection 2
Min akilleshæl i forhold til mit look er mit hår, det bliver ALTID nedprioriteret. Det bliver det, fordi jeg mildest talt er ude af træning i at sætte det, og fordi jeg er überperfektionistisk. Det er en rigtig dårlig kombination, fordi det selvfølgelig kræver tid, når det så endelig skal sættes. Lige i øjeblikket øver jeg mig derfor ivrigt i at sætte og style håret…
I forbindelse med mine forsøg med styler, føntørrer og diverse krølledimser har jeg ikke turdet andet end at varmebeskytte håret. Det er her Purely Professional kan noget, som ingen af de andre (som jeg har prøvet) kan, Protection 2 er nemlig uparfumeret. Mit hår er sådan et, der hørmer af shampoo, stylingprodukter og så videre, når der så er seks forskelligt lugtende produkter, kan håret godt ende med at have en meget besynderlig lugt. Derfor er duften selvfølgelig mere end vigtig for mig og derfor er Protection 2 min nye bedste ven, den giver en smule tekstur i håret, men ellers sørger den helt diskret for, at jeg ikke ender med noget der mere ligner en svitset høstak, når der bliver leget.

Purely Professional Protection 2 koster 165 kroner og kan købes hos udvalgte frisører og i Purely Professionals webshop.

2. Maison Martin Margiela (Untitled) Eau de Parfum
Grønne dufte er ikke rigtig mig, alligevel er der i de sidste par måneder sneget sig en del af slagsen ind i min samling. En af dem er Maison Martin Margiela (Untitled), som jeg har været fuldstændig forelsket i, lige siden jeg duftede til den første gang. Det er ikke en udpræget feminin duft, men den er ren og let med en svag sødme. Den dufter af harpiks, jasmin, appelsinblomster, cedertræ og røgelse. Efter min opdagelse af Organic Essence Whipped Shea Body Butter Jasmine som du kan læse om herunder er den blevet brugt endnu oftere end før. Duften af jasmin er jeg helt tosset med for tiden, og derfor bliver de to brugt sammen, for at forstærke noten i (Untitled).

Maison Martin Margiela (Untitled) Eau de Parfum findes i tre størrelser 30 ml., 50 ml. og 75 ml og koster mellem 510-915 kroner. Du finder Maison Martin Margiela i Normann Copenhagen, Østerbrogade 70, 2100 København Ø, telefon 35 55 44 59, i Magasin og i Magasins Webshop.

3. Rimmel Apocalips Lip Lacquer i farven 501 Stellar
Lak til læberne er et hit. Derfor dalede mit humør adskillige grader, dengang Chanel annoncerede, at deres version ville udgå. Det var mit foretrukne læbeprodukt overhovedet, og altid den jeg valgte, når jeg skulle ud.
Rimmel har reddet mig med Apocalips, for mit lager af den udgåede favorit er tæt ved tomt. Apocalips er på én gang en ultraholdbar læbestift med det rette glossede look, og en slags lipstain, som bare bliver siddende uanset, hvad jeg har puttet i munden i løbet af dagen. Forleden var jeg for eksempel ude af døren lidt i otte, hvor jeg mødtes til kaffe og lidt morgenmad med en veninde. Masser af snak, møder og en sandwich senere mødte jeg min ældste søn på vej ind i vores opgang, så ham blev jeg naturligvis nødt til at kramme og kysse på. Da vi havde krammet færdig, kiggede han bebrejdende på mig og spurgte, hvor meget læbestift han havde på kinderne. Det var først der, det gik op for mig, at jeg stadig havde farve på læberne efter alle de timer.

Rimmel Apocalips Lip Lacquer koster 69,95 kroner og kan købes i Matas og i Matas Webshop.

4. Clinique Moisture Surge Overnight Mask
Sædvanligvis har jeg aldrig feber, men i maj fik jeg en ordentlig omgang influenza. Det lagde mig helt ned og hvis ikke min hud var tør og træls i forvejen, så skal jeg da love for, at den blev det. Jeg smurte med fugt og fedt i en skønsom blanding, men det eneste som rigtig gjorde noget for min hud, var Clinique Moisture Surge Overnight Mask. I forvejen er jeg ret glad for Moisture Surge serien, og jeg har brugt den i årevis. Masken har en rigtig rar konsistens, som ikke føles fedtet og tung på huden, selvom du lægger et godt lag.

Clinique Moisture Surge Overnight Mask koster 320 kroner og du finder den i udvalgte Matas, stormagasiner og parfumerier. Online finder du den i Magasins Webshop og i Cliniques danske webshop.

5. MAC 286 Duo Fibre Tapered Blending Brush
De sidste fjorten dage har min hud været rigtig irriterende. Jeg har fået sådan nogle kæmpebumser på kæben, som både er mega ømme og røde. Egentlig gider jeg ikke ret godt dække dem, fordi det er varmt og når jeg sveder glider min kamuflage af og så sidder bumsen der og prøver at få øjenkontakt med alle. Derfor er det vigtigt, at dækningen er ultralet og nærmest ikke eksisterende, samtidig med at rødmen bliver neutraliseret. Alle der har haft en bums, ved at disciplinen: bumsedækning kan være både tidskrævende og grænsende til det umulige. Det er her 286 kommer ind i billedet, den kan bare det der med at blende produkter perfekt ind i huden, uanset om det er pudder eller creme. Køb en masse af dem, den kan nærmest bruges til det hele, den kan nemlig også blende øjenskygge, dække mørke rande, fordele highlighter og det meste andet.

MAC 286 Duo Fibre Tapered Blending Brush koster 285 kroner og du finder den hos MAC i Magasin og i Salling i Aalborg. Du kan også bestille den i Magasins Webshop eller i MAC’s egen Webshop, hvor du også kan finde nogle af de limited kollektioner, som ellers ikke kan købes i Danmark.

6. Maybelline The Colossal Volum’ Express Mascara Color Shock i farverne Electric Navy og Electric Teal
Når kollektionerne med de farvede mascaraer kommer, køber jeg mig fattig hver gang. Og oftest ender jeg med røde irriterede øjne, fordi jeg ikke kan tåle skidtet.
Selvfølgelig bliver mit farveelskende hjerte glad over de kulørte mascaraer, samtidig er det ret trist aldrig selv at kunne tage dem på. The Colossal og jeg fik aldrig rigtig forholdet til at fungere og da The Falsies kom, slog jeg op med det samme. Trods det mislykkedes forhold skulle de nye farvede versioner selvfølgelig have en chance. Og jeg elsker dem! Den lilla er fin, men det er især den blå og den turkise, som har vundet min kærlighed. Det bedste ved det hele er selvfølgelig, at jeg kan tåle dem. Der er fest på mine vipper og i mit hjerte, det kan jeg godt love dig <3.

Maybelline The Colossal Volum’ Express Mascara Color Shock koster 79,95 kroner og kan købes i Matas, supermarkeder, stormagasiner og i Matas Webshop i en begrænset periode.

7. Vichy Capital Soleil Tinted Sun-cream face SPF 50+
Det kommer nok ikke bag på dig, at solcreme er en daglig del af min påklædning. I år er jeg blevet ret forelsket i den let farvede version fra Vichy. I forvejen bruger jeg farvet dagcreme og pletvis foundation, hvis det behøves, og derfor er det jo rart, når man kan slå to fluer med et smæk. Fordelen ved Vichy Capital Soleil Tinted Sun-cream face SPF 50+ er selvfølgelig den tårnhøje beskyttelse. Og så bliver det jo varmere og varmere, og derfor kan det godt blive en noget klam affære at cykle rundt i byen, hvilket igen betyder at makeuppen glider stille og roligt af.
Farven er så let og fin at den passer selv den lyseste hud, og så er der lysreflekterende pigmenter i, som sørger for en rigtig flot glød uden discokugleeffekt.

Vichy Capital Soleil Tinted Sun-cream face SPF 50+ koster 135 kroner på Apoteket, hvor du i øjeblikket får tre Vichy Capital Soleil produkter for tos pris. Du kan også købe den online på Webapoteket.

8. IsaDora Perfect Powder Blusher i farven 06 Pink Blossom
I maj har jeg ikke haft særlig meget øjenmakeup på. Det betyder, at mine kinder og læber har fået lov til at råbe lidt højere end sædvanligt. IsaDora Perfect Powder Blusher har en skøn konsistens, og det er nemt at tilpasse intensiteten til de forskellige looks. Pink Blossom er en frisk varm pink nuance med en anelse shimmer i. Det shimmer der er, er meget diskret, så der er ingen grund til at lade sig afskrække af det. Farven passer godt til mange forskellige læbestifter og er derfor blevet kombineret med både det ene og det andet.
Blushen er også fin som øjenskygge, faktisk passer den perfekt ind i et sommerfriskt look med lidt orange og pink.

IsaDora Perfect Powder Blusher koster 119 kroner og kan købes i Magasin og i Magasins Webshop.

9. OPI Nail Lacquer i farven Sprung
De fine Liquid Sand lakker fra Mariah Carey kollektionen har jeg allerede fablet om, men faktisk er jeg vild med alle otte lakker. Sprung er ingen undtagelse, den glimter så fint og passer til det meste. Det er en dyb kobberrød nuance med kobber, guld og pink glitter i. Den har en let transparent finish og dækker først helt efter tre lag, men den kan også fint gøre det ud for en effektlak ovenpå eksempelvis pink.

Du kan købe OPI Nail Lacquer i de danske butikker, der normalt forhandler OPI for eksempel udvalgte Matas, Sephora, Magasin og i Magasins Webshop, hvor de koster 125 kroner. Eller på Beauty Bay, hvor de koster 94 kroner.

10. Organic Essence Whipped Shea Body Butter Jasmine
Sheasmør er min yndlings ingrediens, her er det fabelagtige smør pisket sammen med kokosolie, kakaosmør, olivenolie, lidt duft og E-vitamin. Duften af jasmin er mild, rar og passer som nævnt helt perfekt til Maison Martin Margiela (Untitled). Faktisk har jeg ikke brugt duften alene uden denne Body Butter, siden jeg opdagede, hvor fantastisk de to klæder hinanden. Det mest fantastiske er, at den får duften til at holde meget længere.
Når Organic Essence Whipped Shea Body Butter Jasmine ikke bliver brugt i kombination med min duft, bruger jeg den især til albuer, tørre pletter, hænder og neglebånd. Den har en meget lækker konsistens, som fuldstændig smelter ved kontakt med huden. Derfor er det selvfølgelig mest lækkert at bruge den medfølgende spatel i stedet for at stikke fingrene ned i cremen.

Organic Essence kan købes i webshoppen Soo Luxury, hvor den koster 139 kroner.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver Pudderdåserne.dk kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link på Pudderdåserne.dk, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Baysen

Jeg er SÅ meget med på Purely Professionals Protection 2! Jeg har aldrig været god til at bruge varmebeskyttelse, selvom jeg føntørrer mit hår dagligt. Jeg har simpelthen aldrig fundet en varmebeskyttende spray, som passer til mit tynde, fine hår. Enten tynger de, ellers gør de mit hår ru. Men Protection 2 er blevet en stor favorit!
Apocalips i farven

Rikke

Hvilken concealer, pudder eller andet bruger du til at dække bumser?

Pudderdåse Helene

Hej Rikke
Jeg bruger Bobbi Brown Stick Foundation, MAC Pro Longwear Concealer og L’Oréal Paris BBPowder.
Kh. Helene

Anja

Er der parfume i Rimmel læbe lakken?

Katrine

Hej,
Jeg har tendens til ret tør hud, hvis ikke min dagcreme er meget fugtgivende. Kan solcremen fra vichy give nok fugt til tør hud?
Hvis ikke, er der så en anden solcreme, du kan anbefale til min hud? Sidste sommer prøvede jeg La Roche Posays Anthellos xl, faktor 50. Desværre fungerede den ikke rigtigt for mig. Den gav ikke nok fugt, og jeg syntes, at den var svær at smøre ind i huden, så jeg fik et hvidt skær.
På forhånd tak for hjælpen
Hilsen Katrine

Mette // StyleStories

Tilpasser den der farvede Vichy sig flere hudfarver, eller er den meget lys? Tænker bare det ville være rart, hvis den tilpasser sig at man bliver mere og mere solbrændt, og det er lidt sjovt den kun findes i én farve.

Pudderdåse Helene

Hej Mette
Hmmm… Den giver nærmest ingen farve, så jeg vil mene at den tilpasser sig. Men jeg ved det ikke. Jeg er jo et spøgelse… Eller sort of 😀
Kh. Helene

vinderne af junikonkurrencen | Purely Professional

[…] Til jer der skal ud i solen: husk protection der beskytter mod sol og varme. I kan også læse lidt om den her…  […]

Anette Kristine+Poulsen

Helene, hurra for især nr. 1 og 2. De står også på min hylde af uundværligheder.

vinderne af junikonkurrencen | Purely Professional

[…] Til jer der skal ud i solen: husk protection der beskytter mod sol og varme. I kan også læse lidt om den her…  […]

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *