StyleBox åbner i dag

11.06.13
StyleBox

StyleBox

StyleBox StyleBox StyleBox StyleBox StyleBox

I dag er den første StyleBox åbnet i Lyngby Storcenter, og allerede i morgen følger nummer 2 i Field’s.

Stylebox by Matas er mere en klinik, end det er en butik. Her kan du få stylet hår, negle og makeup, og selvfølgelig købe udvalgte produkter. StyleBox er IKKE bare en ny luksus-Matas, men derimod stedet, hvor man kan gå hen for at blive stylet op, før man går til fest, eller hvor man får professionel hjælp til sit udseende.

At et mærke som CND, som holder sig strengt til klinikker, har valgt at gå med, viser også, at StyleBox er tænkt som en stylist og klinik mere end en butik. Udvalget af produkter er i det hele taget professionelt og dyrt. Der er ikke meget Matas-striber over det.

Matas har med Stylebox også givet placeringen en del tanker. Matas har købt 9 tidligere Esthetique butikker, primært i storcentre, og de to første StyleBox åbner som sagt i Lyngby Storcenter og i Field’s. Målet er at man kan få ordnet hår, negle og makeup der, hvor man alligevel er i sin hverdag – nemlig i storcentrene.

Vi ved desværre ikke hvor og hvornår de næste StyleBox åbner. Det afhænger selvfølgelig også af, hvordan det går med de to første butikker.

untitled-1

Det her er, hvad StyleBox handler om: Styling og behandlinger.

  • En frisørafdeling, hvor du kan både blive klippet og farvet eller få en styling, inden du skal til fest.
  • En negleafdeling under kyndig ledelse af CND, hvor du kan få lagt for eksempel Shellac.
  • Makeup-artister der lægger makeup på dig og vejleder i produkter.

Stylebox har døbt deres ansatte for ‘Stylere’ (nej, det er ikke en stavefejl…), og målet med ‘Stylerne’ er, at det er veluddannet og personale med forstand på trends, som både kan give små tips og den helt store makeover. Man kan både bestille tid eller kigge forbi, og priserne er faktisk overraskende rimelige.

Velkommen tilbage til Smashbox
Jeg er personligt meget glad for at se CND blive nemmere til gengængeligt med StyleBox. GHD kommer også virkelig til sin ret her. Og åbningen af StyleBox betyder et stort ‘velkommen tilbage’ til Smashbox, der har ligget på lager i halvandet år og ventet på, at StyleBox skulle åbne. Der er også mærker som GHD, Essie, OPI, BareMinerals, Philip Kingsley og mange andre.

Det, der IKKE er i StyleBox er hudpleje – overhovedet. Matas har skåret konceptet meget stramt til, og det klæder dem rigtig godt. Vi glæder os til at se, hvad StyleBox kan.

Priser og butikker
Du kan se mere på StyleBox.dk, hvor du også kan bestille tid. Priserne ligger for eksempel på 295 kroner for Shellac, 125 kroner for at få farvet bryn og 595 kroner for vask, klip og føn. Der er styling-muligheder til en festlig aften fra 195 til 995 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
16 kommentarer
Ann

Det lyder som et spændende koncept!
Hvis det kommer til Aarhus engang, skal det bestemt tjekkes ud.

Pudderdåse Katja

Mon ikke Aarhus står højt på listen 🙂

Jannie

Er vild med konceptet med, at man bare kan komme ind og blive stylet lidt, men bryder mig ikke om prislisten. Er det normalt så dyrt i København mon? Synes der er gået meget inflation af priserne på at få ordnet hår indenfor de sidste 5 år.

Pudderdåse Katja

Det er det. Mine sædvanlige frisører er dyrere endnu. Det er møgdyrt at gå til frisør, der er helt sikkert forskel på priserne mellem landsdelene. Det er spændende at se, om de vil holde de samme priser landet over

Ducky

Det lyder da klart som om de har oppet sig i Matas efter Sephora er landet og tommelfingrene op for det, for det lyder da som et sted der skal besøges.

Pudderdåse Katja

Ja, der er vist hentet lidt inspiration der 🙂

Få ordnet hår, negle og makeup hos StyleBox | Mode Med Mere

[…] I kan se en prisliste HER – og så smut da også lige forbi Pudderdåserne for at læse deres mening om StyleBox […]

Gry

Spændende, meget spændende! Og dejligt at se et stramt koncept fra Matas, som ellers prøver at favne alt og alle.

Pudderdåse Katja

Ja præcis!

Monica

Det lyder som et spændende koncept, som i høj grad vil tiltale mig, hvis jeg kan stole på, at dem, der styler i Stylebox er uddannet til hhv. hår, hud, negle osv. Synes også priserne ser helt rimelige ud, så – mon der kommer en til Herning? 😉

Pudderdåse Katja

Er der en Esthetique på en central belligheden i Herning? 😉

Lonnie

Årh, genialt initiativ, Matas! Vil.ha’.til.Aalborg.nu! Tomme pladser i Friis, StyleBox. Just saying. 😛
Men håber da også frisørpriserne bliver nedjusteret en kende, hvis de bevæger sig ud i provinsen. 😛

Pudderdåse Katja

Ja der er stort forskel på København og resten af landet 🙂

Maiken

En lidt sen kommentar – men ifølge Elle, så åbner Stylebox i Kolding Storcenter d. 31 oktober, og den 14 november i Bruuns Galleri i Århus.
WUHUUUU – så får jyderne også lov at lege med!
Kan næsten ikke vente til jeg kan få fingrene i Smashbox!!

Helene Randløv

Hej Maiken
Det hørte jeg også forleden, men jeg var ikke sikker på, om det var en and 🙂
Super dejligt!
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *