Anmeldelse: Appeal 4

06.06.13
Appeal4 basis kollektion

Appeal4 basis kollektion

Nu har jeg vist flere af Appeal4’s fine lakker og har fået nok spørgsmål om holdbarhed og dækkeevne til, at det ikke kan vente længere med anmeldelsen.
Sidste år skrev jeg om det danske neglelak brand By K, men i starten af dette år gik den ene af de to K’er og sendte i april sin første kollektion på gaden i navnet Appeal4. Hos Appeal4 finder du en lille men smuk basiskollektion med lidt af det hele (faktisk er basiskollektionen ved at blive udvidet med syv farver) og så kommer der forskellige mindre kollektioner i løbet af året, som kun kan købes i en begrænset periode. Det betyder at du på nuværende tidspunkt finder 21 neglelakker hos Appeal4.

Swatches og nailart
Når man køber neglelak online, er det altid lidt risikabelt, fordi man jo ikke rigtig kan vide, hvordan farven ser ud. Den bekymring er man ude over, når man køber Appeal4, for Appeal4 har egen blog, med flere forskellige bloggere tilknyttet, hvor man kan se forskellig nailart og selvfølgelig swatches af samtlige lakker. De søde bloggere bag indlæggene gør det super godt og hele sitet er inspirerende.

Holdbarhed
Når det kommer til neglelak er holdbarhed ikke noget, jeg gider koncentrere mig om. Der er så mange forskellige faktorer, der gør det umuligt at sammenligne holdbarheden fra person til person. På mine bløde negle som bliver udsat for mange gange håndsprit, masser af vand og alt mulig andet, holder neglelak dårligt selv med underlak, neglehærder, to lag lak og overlak. Appeal4 holder cirka tre dage uden chipping.

Farverne
På det øverste billede ser du den foreløbige basiskollektion, som sagt er der syv nye farver på vej. Den eneste af lakkerne fra basiskollektionen, jeg ikke har fotograferet, er den klare lak 7 Rose Clear. Bortset fra den, er alle lakkerne fra basiskollektionen og fra forårskollektionen med her i en skønsom blanding.

Appeal4 Spring13
Appeal4 Spring ’13

For at gøre den endeløse strøm af neglelak indlæg fra min side en lille smule mere inspirerende, har jeg ikke vist lakkerne på traditionel vis. Ja, jeg har ikke engang vist dem alle sammen, i stedet har jeg leget med svampe, tape, saks og effektlakker. Hvis du er i tvivl om, hvordan du laver gradient, kan du se vores videoguide lige her.

Nude gradient med effektlak
Appeal4 Nude gradient med effektlak photo Appeal4Nudegradientmedeffektlak_zps28cbb254.jpg
Farverne jeg har brugt er 10 Cream Hazel, 13 Sweet Poppy, 14 Cream Peony med 21 Pink Sprinkles Of Stars som effekt.

Farver og striber… med tape
Appeal4 Farver og striber photo Appeal4farverogstriber_zps31205721.jpg
Farverne jeg har brugt er 4 Teal Blue Rosebay og 8 London Grey til neglene og 1 Honeysuckle Chok, 2 Poppy Burn, 6 Tropical Milfoil og 12 Black Lily til tapen.

Gradient med grå, blå og glitter
Appeal4 Gradient med gr photo Appeal4gradientmedgraringblaringogglimmer_zps36302608.jpg
Det er længe siden, jeg så en gradient manicure første gang, men under en måned siden jeg endelig prøvede selv. Nu kan jeg nærmest ikke stoppe igen, og alle mine lakker er blevet blandet på kryds og tværs. Det gælder selvfølgelig også for Appeal4 fine matchende farver. Her har jeg brugt 9 Rosebay Dust som grundfarve og lavet gradient med 11 Crey Nightshade, 5 Sea-Lavender Forever, 17 Tropical Crazy og 16 Bluebell Sprinkles. Ovenpå lagde jeg den klare lak 7 Rose Clear for at jævne farverne ud.

Love is in the air
Appeal4 Love is in the air photo Appeal4Loveisintheair_zps03966e4a.jpg
Den babylyserøde 20 Sweet Rose og 3 Passion For Red kaldte på et hjerte <3.

Blå med skrå glittertipper
Appeal4 Bl photo Appeal4Blaringmedmedskraringglittertipper_zps813e02bd.jpg
Grundfarven er 18 Cuckoo Pint Blue med effektlakken 15 Sprinkles Stars på skrå.

Den der mangler
Appeal4 No. 19 Pink Torn
En af mine favoritter i øjeblikket se den også under mit tirsdagstip her.

Appeal 4 finder du hos forhandlerne her, hvor de koster 79 kroner.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
AK

Hej pudderdåserne. Jeg har siden sidste år, benyttet my af escentuals hjemmeside, da i tippede om den i august eller september..
Jeg bruger meget a-derma og ville lige gøre jer opmærksom på, a de nu ikke sender a-derma til Danmark mere? Se selv på liket, hvor det står med fedt http://www.escentual.com/a-derma/aderma011/ Ved I hvorfor de ikke gør det mere?

Pudderdåse Helene

Hej AK
Ja, det er fordi den danske distributør, ikke tillader det 🙁
Vi er temmelig bitre over det, æv!
Kh. Helene

Pudderdåse Katja

Fordi A-Derma i Danmark har sagt til dem, at de ikke må :-/

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *