By K. SS12

27.07.12

Neglelakentusiaster her i Danmark har fået en ny legekammerat. I foråret lancerede to danske kvinder nemlig By K. (K for Kirstine og Karina som de to kvinder hedder) en kæmpestor og meget spændende kollektion. Hele fireogtyve neglelakker er det blevet til. Farverne harmonerer flot med moden i denne sæson og er lækkert afstemt efter hinanden.
Her har jeg valgt at fokusere på seks af lakkerne fra kollektionen, som for mig signalerer lidt mere sommer end de øvrige atten lakker. Det er seks klare og friske farver, som er perfekte til at give det sidste pift på dit outfit.

De øvrige atten lakker er ikke kedelige heller, farverne er mere støvede, og By K. har forstået, at de klassiske gråtonede nuancer fra moden er kommet for at blive… på neglene.
Du finder ingen klassiske røde toner udover dem jeg viser her. Resten af farverne er så unikke og med det helt rette twist. Ved første øjekast er det måske meget tone-i-tone-agtigt, men det er netop det, som gør det ualmindelig svært for mig at spotte favoritterne. Jeg vil bare have dem alle sammen. Når jeg har fået redigeret de ualmindelig mange billeder, jeg har taget af sommerens kollektioner, skal du nok få flere af kollektionens lakker at se, glæd dig de er SÅ fine.

Der er mange flere spændende farver på vej og sortimentet bliver skiftet ud og afstemt, så det igen passer til sæsonens mode. Følg med på By K.’s Facebook profil, hvor du kan følge med i forhandlere, konkurrencer og se hele sortimentet.

Herunder er der et enkelt lag neglelak på pegefingerens negl og to lag på de resterende fingres negle.

No. 19 Honeysuckle
Photobucket
Super fin gultonet lyserød nuance. Den er en af mine helt klare sommerfavoritter. Det er ikke lyserøde farver, som står øverst på min hitliste, jeg synes, at mine hænder bliver så damede. Men denne her er anderledes og vildt lækker.

No. 20 Rosebay Peony
Photobucket
Mørk pink nuance. Den tørrer lidt lysere op end den syner i flasken. Det er en super klædelig og meget fin pink nuance.

No. 21 Sweet Violet
Photobucket
Lys lilla nuance, den bliver lidt mere blå, når den tørrer op. Det er en rigtig flot farve til sommerbrun hud, men kan altså også sagtens bruges, selvom man er en blegfis som mig.

No. 22 Touch-Me-Not Turquise
Photobucket
Uden tvivl den flotteste turkise nuance, jeg nogensinde har haft på neglene. Den er lys turkis, som farven på himlen en af de dage, hvor skyerne holder ferie og solen bager uden stop. Virkelig lækker og meget, meget klædelig.

No. 23 Passion In Red
Photobucket
Helt klassisk rød nuance. Ingen forklaringer eller uddybninger er nødvendige, den er rød, som en rød skal være.

No. 24 Sunflower Burn
Photobucket
Som navnet antyder, er det en fin brændt orange nuance. Den ser lidt mørkere ud i flasken, end den bliver på neglene.

Jeg forventer store ting fra By K. og jeg er ikke bange for at blive skuffet for selvom mærket endnu ikke er særlig udbredt, så har de to gæve kvinder en helt klar idé med deres brand og en ganske unik forståelse for farver.
By K. producerer nogle rigtig gode lakker. Penslen er slank, men sørger for en fin mængde lak, som lægger sig fint jævnt på neglen, tørrer hurtigt og som forbliver pæn længe. Lakkerne er ikke testet på dyr og er naturligvis uden parabener, formaldehyd og toulene.

En neglelak fra By K. koster 79 kroner for 14 ml. og forhandles hos udvalgte tøjbutikker, parfumerier og i diverse webshops. Nicecare.dk har hele sortimentet her. Nærmeste forhandler oplyses på telefon 28 96 40 02

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Natalie

Hej,
I et ældre indlæg skrev I, at I planlagde et indlæg om påføring af blush, men jeg kan ikke finde et sådant indlæg. Kan I forsyne mig med et link?

Pudderdåse Helene

Hej Natalie
Nej, det kan jeg desværre ikke. Jeg er nemlig ikke færdig med det.
Kh. Helene

Maria Silje

Lækkert med nye god lakker 🙂
Hvor køber man dem henne?

Pudderdåse Helene

Hej Maria
Du kan finde info på facebook eller ringe på det nævnte nummer 🙂
Kh. Helene

Sarah

Hej søde dåser 🙂 apropos neglelak: stort set hver gang jeg lægger neglelak kommer der efter lidt tid (imens de tørrer) luftbobler under overfladen, det ligner de har udslæt 🙁 ved I hvordan man undgår det?

Pudderdåse Helene

Det lyder bare så sært Sarah! Jeg tænker, at grunden måske kan være, at du vasker hænderne inden? Ellers må du fortælle præcis, hvad du gør fra start til slut.
Kh. Helene

Sarah

Hmm… Jeg oplever det ofte, når jeg lægger flere lag, og sådan.. tykke lag, for at det dækker ordentligt. Det er virkeligt irriterende, og har oplevet det med flere forskellige lakker. Jeg plejer at lægge ét lad, lade det tørre og så lægge det næste. Lægger sjældent mere end to lag. Måske er lagene for tykke? I hvert fald kommer der små bobler under overfladen 🙁

Pudderdåse Helene

Det er super sært…i går testede jeg en ny neglelak og der skete præcis det, du beskriver.
Jeg har som nævnt aldrig prøvet det før og det jeg gjorde i går, var netop at blive træt af at neglelakken overhovedet ikke dækkede. Derfor lagde jeg ALT for meget lak på neglen. Så jeg tror faktisk, det er det, der er løsningen på dit problem.
Ved tynde lag og flere af dem tror jeg ikke du oplever boblerne.
Vil du måske opdatere, når du har prøvet? Jeg synes nemlig det er lidt sjovt at følge med 🙂
Kh. Helene

Baysen

Jeg nåede at fange indlægget tidligere på ugen, inden det forsvandt igen. Jeg forelskede mig simpelthen, og måtte øjeblikkelig på jagt. Sidder nu med den pinke på neglene (min første pinke neglelak nogensinde). Jeg elsker den!! Tror nok at flere af disse lakker finder vej til min samling 😉

Pudderdåse Helene

Hej Baysen
Tillykke med din nyanskaffelse og din første pink lak…YAY!
Det er jo kun forståeligt med SÅ lækre farver. Jeg er bange for, at det bliver en langvarig affære med mig og By K. <3<3<3<3<3<3
Kh. Helene

Caroline

Disse lakker er jo bare fantastiske 🙂 Jeg har selv en del og de bliver uden tvivl brugt flittigt! http://www.nicecare.dk er en super side da de jo har hele farveudvalget – skønt indlæg 🙂

Pudderdåse Helene

Mange tak Caroline! Jamen vi er helt enige!
Mange hilsner Helene

Cille

De er lige nu på tilbud til 39,- her http://www.tankestrejf.dk/category/by-k-121/
utrolig god neglelak i øvrigt.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *