Spar 20 procent på beauty favoritter hos Nelly.com

27.05.13
Nelly rabatkode

Nelly rabatkode

Nelly har lavet en rabatkode specielt til jer, så I nu kan spare 20 procent på hele shoppen. Koden gælder ikke kun skønhed, men der er ved at være et kæmpe udvalg af skønhedsprodukter på Nelly, og jeg bliver ved med at blive overrasket over, hvor stort det egentlig er. Rabatkoden gælder KUN i dag!

Wet n Wild & Fergie
Som Helene skrev om i sidste uge, så har Wet n Wild lanceret en kollektion, der bærer Fergies navn og ansigt. Især neglelakkerne er blevet hypet helt vildt, og vi glæder os som små børn til at prøve dem.

Deborah Lippmann Mermaids
Mindst lige så hypet er Deborah Lippmanns sommerkollektion Mermaids. Vi bliver nødt til at se, om den kan leve op til al omtalen.

OBH Nordica Magic Style Brush
Jeg har et indlæg liggende om netop denne, som I ikke har set endnu – og jeg er fuldstændig pjattet med Magic Style Brush. Meget mod min forventning faktisk, så har den reddet stort set alle dårlige hårdage, jeg har haft, siden jeg fik den for et par måneder siden. Den er perfekt til halvlangt og pagehår og er i bund og grund en føntørrer og rundbørste i et. Slut med at bakse med både føntørrer og rundbørste over hovedet, og jeg kan hurtigt genopfriske min frisure på 2. dagen.

Den findes i tre størrelser, jeg har den mellemste på 38 mm. Du kan se størrelsen oppe i sidetitlen – det er ikke helt nemt at gennemskue.

Too Faced Shadow Insurance
Jeg ved ikke, hvor mange ord mere, vi snart kan skrive om denne absolutte dåse-darling, som der ikke går en dag uden at både Helene og jeg bruger: Den får din øjenmakeup til at sidde FAST på øjnene hele dagen, præcis der hvor du har lagt den. Ingen over, ingen under!

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick
Jeg skrev om de nye Giant Pen Stick i lørdags, og nu hvor denne rabatkode kommer, så må jeg lige fremhæve dem igen: Max Factors skønne krydsning mellem en glossy læbestift og en læbepomade, der er et godt og billigt alternativ til Cliniques Chubby Stick.

Olia Hair Colour
Jeg har også et indlæg om Garniers nye hårfarve Olia på vej. Faktisk om oliebaseret hårfarvning generelt, for det er super interessant. Noget tyder nemlig på, at man rent faktisk med disse farver har fundet en måde at farve hår på, som ER sundere for håret! Garniers Olia til hjemmebrug er også billig – jeg har den i mit hår lige nu.

Blax hårelastikker
Jeg har for første gang i over 10 år langt nok hår til at lave verdens mindste hestehale (husk I ikke må grine, når I ser den – jeg er meget stolt af den!). Så jeg skal købe rigeligt ind af de bedste hårelastikker, der findes.

L’Oreal Hair Expertise
Mange af jer var interesserede i L’Oreals helt nye sulfatfri hårplejeserie Hair Expertise. Den er også interessant, ikke mindst på grund af prisen og tilgængeligheden. På Nelly koster de 79 kroner og med 20 procent – ja så skal der købes et lager her.

Maybelline Color Sensational Vivids
Siden jeg så de første billeder af Maybellines Color Sensational Vivids har jeg glædet mig som et lille barn, og nu skal jeg benytte mig af chancen for at prøve dem med 20 procent rabat. Vivids er en ny variant af Maybellines læbestifter Color Sensational. De er, som navnet antyder, ekstra-pigmenterede og i kraftige, fristende farver. Som den læbestift-pige, jeg er, skal jeg have et par.

Batiste tørshampoo
Selvfølgelig ryger der også et par flasker Batiste tørshampoo med – man skulle jo nødig løbe tør! Ikke mindst rejsestørrelsen skal jeg have, den har jeg ikke set andre steder online for nylig.

Oh, og så opdager jeg lige, at de også har Orlys hjemmekit til at lave UV-lak. Det hedder SmartGels og er en hjemmeversion af shellak. Lampen koster 199 kroner her plus de 20 procent rabat.

Koden der giver 20 procent er BLOGGERSDELIGHT som du taster ved check ud.

Brug den på Nelly.com her

Skal I have noget? Er der noget, der frister?

Der er jo også bunkevis af tøjmærker, som guderne skal vide jeg også mangler…

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
6 kommentarer
Rikke

Super! 🙂 Hvor lang tid gælder koden?

Denise Pedersen

Jeg følger lige med her 😉

Pudderdåse Katja

KUN i dag 🙂 (tak for reminderen…)

Teresa

Øv!! Jeg havde travlt i går 🙁

Regitze Løkke

De har virkelig nogle gode tilbud for tiden! 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *