Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick

25.05.13
Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick Designer Blossom

Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick Designer Blossom

Max Factors nyeste læbeprodukt har været en stor positiv overraskelse. Colour Elixir Giant Pen Stick ligger i krydsfeltet mellem læbebalm og læbestift, og den gør det rigtig godt.

Farvede læbepomader og semi-transparente læbestifter i form som en stor blyant er ikke nogen nyhed – Cliniques Chubby Sticks er et af de mest kendte og elskede eksempler. Du må endelig ikke forveksler dem med lipstains eller lip tints, som er en tør, halvflydende farve, der sætter sig på læberne.

Max Factors Colour Elixir Giant Pen Stick er en blød, lækker, glosset, læbebalsam med overraskende meget farve. Den minder på rigtig mange måder om Cliniques Chubby Sticks, men er mere pigmenteret, end de Chubby Sticks, der har været på markedet til for nylig – måske de minder mere om de nye kraftigere farver Chubby Sticks fra Clinique, hvis nogen af  jer har prøvet dem? Jeg har ikke endnu.

Vandmelon til læberne
Farverne er selvfølgelig meget forskellige i intensitet. De nude er meget transparente. De mørkerøde er nærmest lige så pigmenterede som læbestifter. Min favorit, som jeg har på billedet, er Designer Blossom, som er en klar vandmelon-rød uden perlemor og vanvittigt lækker.

Jeg er vild med kombinationen af højpigmentering og den bløde og behagelige konsistens. De har hverken duft eller smag – omend jeg ikke for mit liv kan finde en ingrediensliste, så jeg kan ikke tjekke, om de rent faktisk indeholder parfume. Men ingen man kan smage eller dufte i hvert fald.

Det er fantastisk med et billigere og oven i købet mere pigmenteret alternativ til Chubby Sticks. Og så kan jeg hyggefnise lidt af navnet, hver gang jeg kigger på min Giant Pen Stick…

Her kan du købe det
Max Factor Colour Elixir Giant Pen Stick koster 99 kroner, og du kan købe dem i blandt andet Matas og Magasin. Du kan også købe dem på Nelly lige nu til 82 kroner.

PS. Har I set at Magasin har 20 procent på alle dufte i denne weekend?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
15 kommentarer
Teresa

Jeg har den i Coral-something-something og er også virkelig positivt overrasket over den. Men navnet er da umuligt at tage seriøst!

Pudderdåse Katja

Det er så herresjovt :-DDD Jeg er helt ødelagt over det….

Louise Wulff

Har Bourjois ikke også lavet nogen? Og har i prøvet dem?

Pudderdåse Katja

Jo, det har de vist. Jeg har desværre ikke været i nærheden af Bourjois i mange år

Maria D

De er så lækre, men har I fundet ud af hvad man gør, når der ikke er mere, altså spidser man den eller?

Pudderdåse Katja

Så langt er jeg ikke endnu… Hmm

Nina Rav

Hvor lang tid holder de på læberne? Tror I det er nemmeste at ligge dem i fryseren inden de skal spidses? 🙂

Pudderdåse Katja

De holder som en transparent læbestift eller kraftig gloss. Altså ikke superholdbare, men hvad man kan forvente af et cremet semitransparent produkt. De kan ikke holde længere.
Jeg er ikke nået til at spidse endnu 😮

Julie/Gane&Gaffel

Jeg købte én i vandmelonfarven efter at have læst om dem her. Nøjj jeg er glad for den. Synes også den er nem at justere alt efter om der skal knald på eller man bare vil have lidt kulør. I hverdagen lægger jeg bare et mikrotyndt lag og det holder stort set en hel arbejdsdag.
I må dog meget gerne opdatere, når i kommer til at spidse den.. hvis man overhovedet kan?! Jeg er helt forvirret over det, men kan da se, at jeg ikke er den eneste (troede bare det var make up-spasseren her 😉 ).

Pudderdåse Helene

Hej Julie
Jeg kan varmt anbefale IsaDoras blyantspidser (selvfølgelig den til tykke blyanter), den er rigtig god! Så spidser du bare, som du ville en helt almindelig blyant 🙂
Kh. Helene

Asta

Jeg har Mysterious Hazel, tror jeg den hedder – det er den helt ude til venstre. Jeg er super glad for den, og den fungerer godt til hverdagsbrug 🙂

Pudderdåse Katja

Fedt at høre. Den er også superfin

Dorthe

Hej Katja,
Nu må du være nået til at spidse den 🙂 Hvad gør du, er det bare en stor blyantspidser ?

Pudderdåse Katja

JA 😀
(Og Isadoras er den bedste, siger Helene. Har LIGE købt en i dag)

Dorthe

Tusind tak 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *