Fredagsfavorit: Wellness til en 50’er med Valby Vandkulturhus

03.05.13

Gennem modstrømskanalen

Valby Vandkulturhus

Københavns Kommune åbnede sidste år et vandkulturhus i Valby, der kan måle sig med mange dyre steder, men hvor indgangen ikke koster mere end det, det er: En offentlig svømmehal.

Valby Vandkulturhus har holdt mig varm hele vinteren. Udover svømmebasin, vandfald, rutschebane og andre sjove ting for børn, så har de nemlig et wellnessområde, hvor man får meget for sine 50 kroner.

Der er et dejligt varmvandsbassin, som rent faktisk er varmt, og hvor der er massagedyser i det ene hjørne (dejligt for ømme led – hvis dyserne er ledige, der kan være kamp om dem). Derudover har de flere forskellige slags sauna, blandt andet infrarød sauna, som har holdt min krop varm og tilpas hele vinteren.

De forskellige saunaer mm. er:

  • Varmtvandsbassinet med massagedyser – leg og svømning er ikke tilladt
  • Finsk sauna
  • Infrarød sauna med lysterapiloft
  • Aroma sauna
  • Og almindelig sauna på dame- og herreafdeling

Derudover er der tre dage om ugen saunagus events.

Billederne er svømmehallens egne, og jeg har desværre ikke nogen fra saunaerne eller varmtvandsbassinet – det er ikke lige der, man tager sit kamera med. Blogger eller ej.

Oplevelsen i Valby Vandkulturhus’ bassiner ligger ret tæt på DGI-byen, men prisen her er meget lavere. Wellness afdelingen består kun af de forskellige saunaer og varmtvandsbassin – men til prisen er det en ret fantastisk mulighed, Københavns Kommune har givet os. Der kan af samme grund være ret crowded, så det er altid en god idé at komme udenfor ‘myldretiden’.

Entré til Valby Vandkulturhus koster 34 kroner for voksne og 28 kroner for studerende. Tillæg for at bruge varmtvandsbassin og sauna er 15,50 kroner. Der er også tillæg ved saunagus arrangementer. Læs mere på Københavns Kommunes hjemmeside her.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Ditte

Eh, nu kommer jeg for lidt sådanne steder. Hvornår er myldretiden? 😀

Pudderdåse Katja

Godt spørgsmål Ditte – jeg har ikke fundet system i det for alvor (jeg havde håbet, du ikke ville spørge…). Sent plejer at være godt – når børnefamilierne er gået hjem 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *