Vind 500 kroner til spa, krop og velvære oplevelser

02.05.13
Bownty.com Krop & Velvære

Bownty.com Krop & Velvære

Jeg er totalt til falds for deals og tilbud på sider som Downtown, Takeoffer, Sweetdeal og alle de mange andre dealsites, der er skudt op de seneste år. Jeg har købt alt lige fra skønhedsprodukter, over weekendophold og spa til rengøring. Nogle gange kan det godt tage lidt overhånd…

Alle tilbud samlet på en side
I stedet for at skulle holde øje med 117 forskellige sider, så har Bownty nu lavet en side, der samler alle tilbud fra alle de kendte deal-hjemmesider. I deres nyhedsbrev og på deres side kan du holde øje med tilbud fra takeoffer, downtown, sweetdeal, groupon og alle de andre på en gang.

Du kan sortere de forskellige tilbud efter kategori og beliggenhed, alt efter om det er skønhed eller restauranter, du leder efter, og hvilken by du bor i. Det er altså en ret praktisk service – der er virkelig kommet mange udbydere at holde øje med. Samtidig slipper man for 117 nyhedsbreve, men kan nøjes med det ene.

Vind Krop & Velvære for 500 kroner
Du kan vinde 500 kroner til at bruge på en deal inden for kategorien Krop & Velvære på Bownty. Det er i denne kategori, du finder alle deals indenfor skønhed, makeup, frisør, sundhed osv.

Lige nu er der deals på blandt andet hot stone massage (har I prøvet det? Det har jeg prøvet et andet sted, det er SÅ lækkert), diamantslibning, sugaring, Bikram yoga, Gilette Venus barberblade og alt muligt andet. Bownty.com trækker selv en vinder næste torsdag – og til den tid er tilbuddene selvfølgelig nogle helte andre.

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig nyhedsbrevet på Bownty.com, som selv kontakter vinderen direkte. 

Hvad ville I købe for pengene, hvis I vandt?

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Diana A.

Nu har jeg prøvet fra to forskellige computere at tilmelde mig, men hver gang står der “Websiden blev ikke fundet” ? 🙁

Pudderdåse Katja

Forklar mig helt præcis hvad der sker? Hvor kommer du hen – hvad skriver du, hvad sker der?

Diana A.

Det virker nu 🙂

Pudderdåse Katja

Super! Tak skal du have 🙂

karina schrøder

Deres hjemmeside kommer op med fejl når man vil tilmelde sig deres nyhedsbrev 🙁

Maria

Øv ja, det samme skete for mig. Har også prøvet et par gange, også direkte fra deres hjemmeside fremfor linket via jeres, men den kommer op med en side der siger “UPS! dette link er tilsyneladende beskadiget” 🙁

Pudderdåse Katja

Kan I tage et skærmbillede og sende til mig på katja@pudderdaaserne.dk? Det virker nemlig fint her, så jeg kan ikke se det.

Isaac

Linket virker fint nok her på firefox 20.0.1 klokken 20.50. Det kan være der bare har været tale om at deres side har været nede, eller en eller anden lille fejl.

simone moos

lækkert jeg kryser finger
hilsen simone

Lisbeth

Det går galt i Firefox. Her ryger man via linket ind på siden, hvor tilmeldingspopup-menuen er med engelske byer. Klikker man den væk og tilmelder sig via den danske, får man bare en blank skærm.
I Chrome og Explorer er der ingen problemer. Man ryger via linket direkte til den danske tilmeldingsform.

Sara

Jeg ville uden tvivl købe en lækker ansigtsbehandling eller massage, det ville være den bedste forkælelse og en god måde af koble af efter intensiv periode med speciale skrivning.

Eva Jensen

Massage! Helt klart. Hvem ville ikke nyde sådan en omgang 🙂

Christina Bonke

Årh, jeg ville helt sikkert gå efter noget massage af en eller anden art. Det har jeg virkelig længe haft lyst til at forkæle mig selv med. Eller.. Ved nærmere eftertanke, så trænger jeg da faktisk også til at komme en tur til frisøren… Det bliver ikke svært at finde på noget i hvert fald. 🙂

Pernille Aaby Larsen

Jeg har længe drømt om at prøve en kropsbehandling 😀

Pudderdåse Katja

Alle jer der ikke kunne få det til at virke i går: Der var en fejl hos Bownty, og de har fikset den nu (eller rettere sent i går aftes). Så prøv igen – det skal virke nu. Hvis I stadig har problemer, så råb højt!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *