Vind 500 kroner til spa, krop og velvære oplevelser

02.05.13
Bownty.com Krop & Velvære

Bownty.com Krop & Velvære

Jeg er totalt til falds for deals og tilbud på sider som Downtown, Takeoffer, Sweetdeal og alle de mange andre dealsites, der er skudt op de seneste år. Jeg har købt alt lige fra skønhedsprodukter, over weekendophold og spa til rengøring. Nogle gange kan det godt tage lidt overhånd…

Alle tilbud samlet på en side
I stedet for at skulle holde øje med 117 forskellige sider, så har Bownty nu lavet en side, der samler alle tilbud fra alle de kendte deal-hjemmesider. I deres nyhedsbrev og på deres side kan du holde øje med tilbud fra takeoffer, downtown, sweetdeal, groupon og alle de andre på en gang.

Du kan sortere de forskellige tilbud efter kategori og beliggenhed, alt efter om det er skønhed eller restauranter, du leder efter, og hvilken by du bor i. Det er altså en ret praktisk service – der er virkelig kommet mange udbydere at holde øje med. Samtidig slipper man for 117 nyhedsbreve, men kan nøjes med det ene.

Vind Krop & Velvære for 500 kroner
Du kan vinde 500 kroner til at bruge på en deal inden for kategorien Krop & Velvære på Bownty. Det er i denne kategori, du finder alle deals indenfor skønhed, makeup, frisør, sundhed osv.

Lige nu er der deals på blandt andet hot stone massage (har I prøvet det? Det har jeg prøvet et andet sted, det er SÅ lækkert), diamantslibning, sugaring, Bikram yoga, Gilette Venus barberblade og alt muligt andet. Bownty.com trækker selv en vinder næste torsdag – og til den tid er tilbuddene selvfølgelig nogle helte andre.

For at deltage i konkurrencen skal du tilmelde dig nyhedsbrevet på Bownty.com, som selv kontakter vinderen direkte. 

Hvad ville I købe for pengene, hvis I vandt?

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Susie Rasmussen

Ja tak til chancen for at vinde 500 kroners selvforkælelse 🙂

Mia Luise

Uh, jeg ville helt sikkert købe en massage til både mig og min kæreste. Efter en uges lejligheds-renovering, så en weekend med flytning og så en uges intensiv eksamen, hvor man får rørt sig for lidt, så trænger vi vist til det 🙂

Carina Christensen

Jeg vil købe en ansigtsbehandling hos en dygtig kosmetolog, så jeg også kunne få lidt vejledning om min hudtype, produktvalg etc.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *