Velkommen til Elizabeth Arden Flagship

30.04.13
Elizabeth Arden Lipstick
Elizabeth Arden Lipstick
Foto: Elizabeth Arden

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Elizabeth Arden

Hvis du har været i Magasin på Kongens Nytorv for nylig, har du med garanteret set stilladser, plastik på gulvet og hørt boren og banken. Det er en af de ældre damer i stueetagen, som har fået en ansigtsløftning. Du kender hende godt, men det bliver svært at genkende hende, når du ser hende igen, for forvandlingen er mildest talt utrolig. Det er Elizabeth Arden, jeg taler om, brandet som i over 100 år har holdt på kvinders ret til at være smukke.

Elizabeth Arden Eyeshadow Duo
Foto: Elizabeth Arden

Tro mod værdierne
De grundlæggende principper hos Elizabeth Arden er der heldigvis ikke blevet pillet ved. Erfaringerne fra de mere end hundrede år i skønhedsindustrien bliver stadig brugt til at formidle viden om, hvordan du kan understrege din egen unikke skønhed.
Hos Elizabeth Arden finder du stadig massevis af innovative produkter: Effektiv hudpleje, skøn makeup og dejlige dufte. En del af den omfattende modernisering og forvandling har resulteret, i at en hel del af produkterne har fået ny og virkelig lækker emballage.

Elizabeth Arden gave
Gaven som du får med efter din konsultation      Foto: Elizabeth Arden 

Gratis makeupkonsultationer
Efter den store ombygning i Magasin på Kongens Nytorv slår Elizabeth Arden Flagship dørene op og byder velkommen med gratis makeupkonsultationer i dagene fra den 13.-18. maj. Makeupkonsultationerne varer cirka 30 minutter, og når du bestiller tid til din makeupkonsultation via Elizabeth Ardens kundekartotek, får du den lækre gave på ovenstående billede med efter konsultationen. Gaven indeholder nogle af Elizabeth Ardens mest ikoniske produkter og har en værdi af 455 kroner.
Da der er begrænsede pladser, kan du allerede nu booke din tid lige her.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Elizabeth Arden

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Mai

Fantastisk tip, især for en studerende som mig, der godt kan savne lidt luksus 😀

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *