Schwarzkopf Igora Royal hos Frisør Buch og konkurrence

29.04.13
Schwarzkopf Igora Royal

Sponsoreret Indlæg i samarbejde med Schwarzkopf og Frisør Buch

Især i de sidste par måneder har mit hår mildest talt lignet, jeg ved ikke hvad. Det var en kombination af, at jeg gerne ville have, at håret skulle være så langt som muligt, men også manglende tid til at gå til frisøren. For to uger siden blev jeg klar over, at jeg havde én eneste dag inden Danish Beauty Award 2013, hvor det kunne lade sig gøre at få farvet og klippet håret. Der var ret dårlige odds for, at det kunne lade sig gøre, men så fik vi heldigvis mulighed for at skrive indlæg om relanceringen af Schwarzkopf Igora Royal, som indebar en farvning hos Frisør Buch.

High Definition
Schwarzkopf Igora Royal er en hårfarve, som tilføjer lidt mere af alt det, man gerne vil have, når man får farvet sit hår. Igora Royal giver langt bedre dækning af hvide hår, hvis man altså har den slags og så holder den 50 % længere end Igora farverne gjorde før reformuleringen.
Schwarzkopf kalder teknologien bag Igora Royal High Definition, fordi du skal tænke knivskarpe billeder med stærke og klare farver. Det bedste er så, at Schwarzkopf holder præcis, hvad de lover. Farven i farvekortet er den, du ender med at have, når håret er farvet.

Mulighederne
Det er dejligt at vide, at man ikke behøver at sidde og kigge desperat på farvekortet vel vidende, at ens hår ender med at have en farve, der kun måske ligner den, man valgte i kortet.
Der er intet mindre end 121 forskellige nuancer af Igora Royal at vælge mellem. Det betyder at du kan finde den helt perfekte farve, hvad enten du er til det helt naturlige, eller du har lyst til mere sjov og ballade med pasteller, rød, chokolade og violet bare for at nævne nogle af mulighederne. Hvis du er mere til lyst hår, er der selvfølgelig også mulighed for det.

Valg af farve
Fra jeg var cirka 16, til jeg var i starten af tyverne, gav jeg den virkelig gas med hårfarve både hjemme og hos frisøren. Mit hår har både været grønt, lilla, kobber, cola, mahogni og pink. Det var sjovt og jeg elskede at lege med mit look på den måde. Nogle af farverne klædte absolut mine egne farver bedre end andre, og derfor er det sædvanligvis noget af et stress moment for mig at vælge farve. Er der bare er en lille smule rødt i farven, ender mit hår altid med at være meget rødt, og min hud syner endnu mere grisefarvet, end den er i forvejen. Med andre ord går jeg bevidst i en meget stor bue uden om alle de røde farver.
Søde Rikke fra Frisør Buch, som skulle stå for farvningen, var heldigvis helt med på, hvad jeg mente, da jeg sagde, at jeg ville have grønt hår. Sådan blev vi hurtigt enige om en meget mørk og kold brun nuance.

Schwarzkopf Igora Royal

Også til dig med sart hovedbund
Efter mine mange eventyr med hårfarve begyndte min hovedbund at reagere, hver eneste gang håret blev farvet. Heldigvis udvikler tingene sig jo hele tiden og i dag er der rig mulighed for at farve hår, uden at hovedbunden driller. Det er et par år siden, jeg begyndte at farve mit hår igen efter mange års pause og jeg har heldigvis ikke reageret på nogle af de nye farver, jeg har prøvet.
Hvis du er meget sart eller helst vil undgå ammoniak, har Igora Royal Senea serien, som er specielt udviklet til dig.

Det er din tur
Det er skønt at få lov til at blive farvet og stylet af en dygtig hårstylist. Og præcis det har du mulighed for nu. I samarbejde med Schwarzkopf Igora Royal og Frisør Buch udlodder vi nemlig en hårfarvning med Schwarzkopf Igora Royal og styling hos Frisør Buch til én heldig læser. For at deltage skal du ”like” indlægget og fortælle, hvorfor det lige er dig, som skal vinde i kommentarfeltet herunder. Vinderen finder vi lørdag den 11. maj klokken cirka 12.

Vær opmærksom på, at frisør Buch ligger i København.

Hvis du står lige nu og har lyst til at få farvet hår med Igora Royal, kan du bestille tid hos Frisør Buch her ringe til Bella Vista på tlf. 8680 4811 for at få anvist den nærmeste frisør som forhandler Schwartzkopf.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Schwarzkopf og Frisør Buch

IMG_2373-14-2 IMG_2374-15-2

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
33 kommentarer
Dana

Åh, jeg går altid lidt i panik hos frisøren. Op til nytår (ja, har ikke været hos frisøren siden – er det normalt eller lidt af en skandale?) trådte jeg ind på frisørskolen med ideen om at få farvet mit hår sådan med ombre effekt. Men gik, som altid, i panik og blev overtalt til at få farvet hele håret i en rødlig skær i stedet. Ak og ve. Nu har jeg en grim udgroning, og kunne derfor godt bruge nogle kærlige hænder fra frisør Buch til at rette op på sagen!

Mille

Efter 4 uger på neonatal med min nyfødte dreng, ligner jeg mildest talt Lxxx med stort L. Vi er endelig blevet udskrevet og kan komme hjem, men jeg vil da gerne starte familielivet med bare at se nogenlunde frisk og overskudsagtig ud. Bare fordi man er blevet mor, kan man jo godt være lækker 🙂

Anna M

Jeg har altid været meget konservativ med mit hår, og har derfor aldrig prøvet at farve det – hvis jeg vinder, så er der ikke flere undskyldninger for ikke at gøre noget!

Maria M

Jeg trænger sådan til at få farvet mit hår ved en frisør efter jeg har været tvunget til hjemmefarvning pga. uddannelse (red. økonomi), så krydser virkelig fingre, for de ser ud til at have nogle virkelig flotte farver!

Mie

Simpelt – mit hår trænger virkelig til en kærlig hånd!

Amanda Kathrine Christensen

Det ville da være skønt med en opløftning af det vinterkedelige glansløse hår, som har lidt hårdt gennem den kolde vinter…:) Jeg længe ville give mit hår et sommerligt og friskt look – men pengene er der desværre ikke til det!! Så krydser alt hvad krydses kan 🙂
Xx Amanda K. Christensen
Amanda_mandis@live.dk

Signe plummum.dk

SKØN konkurrence, som jeg MEGET gerne vil vinde. Hvorfor mig? Et år på barsel – need I say more? Jeg har maks brug for selvforkælelse efter et år i min datters tegn, hvor det har været svært at nå at pleje sig selv inkl. sit hår. Lad mig vindeeeeeee 🙂

Anne s

jeg vil rigtig gerne vinde den her konkurrence, da det ville være så fantastisk at få stylet sit hår af en professionel.
Som studerende er der ikke råd til de helt dyre saloner, så det ville være så vildt at prøve at komme i en “ordentlig” salon.
Ønsker virkelig at vinde.

Magda Teresa Thomsen

Uuuh.. Har også lidt svært ved at sige hvorfor jeg skal vinde, frem for de andre piger.. men som de fleste andre her inde, så har jeg hellere ikke været til frisør i laang tid.. Har langt tykt hår, og er på SU, så jeg har bare ikke råd til at bruge over 1000 kr på mit hår.. Og jeg tør hellere ikke at gå i gang med hjemmefarvning! Mit hår har virkelig brug for en kærlig hånd.. Og jeg har brug for lidt forkælelse… Suk.. Det ville være dejligt at vinde 🙂

Karina

Tag mig, tag mig! Mit hår trænger så grundigt til en opgradering. Jeg er også lidt dér, hvor “det bare skal være så langt som muligt”, men mit hår er virkelig tyndt, og spalter nemt – det betyder at jeg ikke har haft mit hår løst i… Månedsvis, mindst! Jeg er alt for dårlig til at prioritere frisørtid i hverdagen, så der går for længe imellem. Jeg håber jeg vinder 🙂

Din kommentar