Schwarzkopf Igora Royal hos Frisør Buch og konkurrence

29.04.13
Schwarzkopf Igora Royal

Sponsoreret Indlæg i samarbejde med Schwarzkopf og Frisør Buch

Især i de sidste par måneder har mit hår mildest talt lignet, jeg ved ikke hvad. Det var en kombination af, at jeg gerne ville have, at håret skulle være så langt som muligt, men også manglende tid til at gå til frisøren. For to uger siden blev jeg klar over, at jeg havde én eneste dag inden Danish Beauty Award 2013, hvor det kunne lade sig gøre at få farvet og klippet håret. Der var ret dårlige odds for, at det kunne lade sig gøre, men så fik vi heldigvis mulighed for at skrive indlæg om relanceringen af Schwarzkopf Igora Royal, som indebar en farvning hos Frisør Buch.

High Definition
Schwarzkopf Igora Royal er en hårfarve, som tilføjer lidt mere af alt det, man gerne vil have, når man får farvet sit hår. Igora Royal giver langt bedre dækning af hvide hår, hvis man altså har den slags og så holder den 50 % længere end Igora farverne gjorde før reformuleringen.
Schwarzkopf kalder teknologien bag Igora Royal High Definition, fordi du skal tænke knivskarpe billeder med stærke og klare farver. Det bedste er så, at Schwarzkopf holder præcis, hvad de lover. Farven i farvekortet er den, du ender med at have, når håret er farvet.

Mulighederne
Det er dejligt at vide, at man ikke behøver at sidde og kigge desperat på farvekortet vel vidende, at ens hår ender med at have en farve, der kun måske ligner den, man valgte i kortet.
Der er intet mindre end 121 forskellige nuancer af Igora Royal at vælge mellem. Det betyder at du kan finde den helt perfekte farve, hvad enten du er til det helt naturlige, eller du har lyst til mere sjov og ballade med pasteller, rød, chokolade og violet bare for at nævne nogle af mulighederne. Hvis du er mere til lyst hår, er der selvfølgelig også mulighed for det.

Valg af farve
Fra jeg var cirka 16, til jeg var i starten af tyverne, gav jeg den virkelig gas med hårfarve både hjemme og hos frisøren. Mit hår har både været grønt, lilla, kobber, cola, mahogni og pink. Det var sjovt og jeg elskede at lege med mit look på den måde. Nogle af farverne klædte absolut mine egne farver bedre end andre, og derfor er det sædvanligvis noget af et stress moment for mig at vælge farve. Er der bare er en lille smule rødt i farven, ender mit hår altid med at være meget rødt, og min hud syner endnu mere grisefarvet, end den er i forvejen. Med andre ord går jeg bevidst i en meget stor bue uden om alle de røde farver.
Søde Rikke fra Frisør Buch, som skulle stå for farvningen, var heldigvis helt med på, hvad jeg mente, da jeg sagde, at jeg ville have grønt hår. Sådan blev vi hurtigt enige om en meget mørk og kold brun nuance.

Schwarzkopf Igora Royal

Også til dig med sart hovedbund
Efter mine mange eventyr med hårfarve begyndte min hovedbund at reagere, hver eneste gang håret blev farvet. Heldigvis udvikler tingene sig jo hele tiden og i dag er der rig mulighed for at farve hår, uden at hovedbunden driller. Det er et par år siden, jeg begyndte at farve mit hår igen efter mange års pause og jeg har heldigvis ikke reageret på nogle af de nye farver, jeg har prøvet.
Hvis du er meget sart eller helst vil undgå ammoniak, har Igora Royal Senea serien, som er specielt udviklet til dig.

Det er din tur
Det er skønt at få lov til at blive farvet og stylet af en dygtig hårstylist. Og præcis det har du mulighed for nu. I samarbejde med Schwarzkopf Igora Royal og Frisør Buch udlodder vi nemlig en hårfarvning med Schwarzkopf Igora Royal og styling hos Frisør Buch til én heldig læser. For at deltage skal du ”like” indlægget og fortælle, hvorfor det lige er dig, som skal vinde i kommentarfeltet herunder. Vinderen finder vi lørdag den 11. maj klokken cirka 12.

Vær opmærksom på, at frisør Buch ligger i København.

Hvis du står lige nu og har lyst til at få farvet hår med Igora Royal, kan du bestille tid hos Frisør Buch her ringe til Bella Vista på tlf. 8680 4811 for at få anvist den nærmeste frisør som forhandler Schwartzkopf.

Sponsoreret indlæg i samarbejde med Schwarzkopf og Frisør Buch

IMG_2373-14-2 IMG_2374-15-2

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
33 kommentarer
mathilde

Jeg vil enormt gerne have den hårfarvning. Jeg har lige pt nogle ret voldsomme udgroninger, og det nederste af mit hår har været gennemfarvet så mange gange, at jeg valgte at få klippet de nederste 10 cm af, nu er det “kun” halvdelen af mit hår der er farvet mørkt. og jeg drømmer inderligt om at få lyst hår. Dejligt, lyst og lækkert sommerhår. Jeg vil så gerne vinde 🙁

Ann

Efter syv år som hjemmefarvet platinblond med et hår fyldt med krøller, er mit tykke hår ikke hvad det har været. På trods af protester fra alle sider har jeg nu valgt at gå en mere naturlig vej. Jeg er bare studerende, så jeg har overhovedet ikke penge til at få en frisør til at hjælpe mig!
Derfor sporter jeg i øjeblikket en ti centimeters mørk leverudgroning der ikke fader ud i, men bare brat går over i platin. Oven i det kan mine krøller slet ikke arbejde med al den kalk, der er i vandet. Så jeg må have den samme kedelige frisure hver dag, fordi det er den der går bedst til udgroning og flade, stive krøller. 🙁
Jeg drømmer om at kunne worke en dejlig ombre og krøller her til sommer, men lige nu ser det sgu sort ud. Hjælp mig.

Iben

Sidder her, fredag aften og googlede på frisør lørdag den 11. Maj -, drømmer då meget om at få ordnet hår, og så Popper denne fantastiske konkurrence op 🙂 jeg kunne godt tænke mig at blive forkælet og få ordnet mit hår, har langt lyst hår, som trænger til en super lys hårfarve, der passer på håret, det lyder som helt magiske farver. Har været igennem et vægttab på 75 kilo og det har været hårdt for mit hår, og det trænger til fokus, det kunne være alt i alt en super oplevelse, krydser for at jeg skal en tur over broen :-)de bedste hilsner Iben fra Østjylland.

Din kommentar