Vita Liberata: Spar 50 procent på verdens bedste selvbruner

25.04.13
Vita Liberata selvbrunere

Vita Liberata selvbrunere

Sponsoreret indlæg

Vita Liberata er hands down den bedste selvbruner, jeg kender. Jeg har ikke selv brugt andet, siden jeg skrev om den første gang tilbage for to år siden. Nu har Downtown Plus et tilbud på et sæt til halv pris.

Ingen lugt eller parfume
Det bedste ved Vita Liberata er det, den IKKE gør – nemlig lugter. Den lugter overhovedet ikke. Der er ingen parfume i, ingen ubehagelig duft af selvbruner. Intet. Samtidig er udvalget så stort, at det er muligt at finde en konsistens, der passer til alle.

Alle selvbrunere virker på samme måde – nemlig  gennem stoffet dihydroxyacetone, som har været brugt i alle selvbrunere på markedet, siden det kom på markedet i 80’erne. Det vigtigste er derfor at finde en konsistens og farvestyrke, der passer til dig, og Vita Liberata har alt lige fra skum uden farve til dyb chokoladebrun gelé.

Gavesæt til halv pris hos Downtown Plus
Hos Downtown Plus
kan du netop nu købe et gavesæt til halv pris. Normalprisen er 399, du kan købe den til 199. Du kan vælge mellem to typer:

  • Pakke 1: Toilettaske med 1 stk. 100 ml. Deep Silken Touch Face til ansigtet samt 1 stk. 200 ml. 24ct. Silken Shimmer til kroppen.
  • Pakke 2: Toilettaske med 1 stk. 100 ml. Rich Silken Chocolate Face til ansigtet samt 1 stk. 200 ml. 24ct. Silken Shimmer til kroppen.

Deep Silken Touch Face
Deep Silken Touch Face i pakke 1 er en ufarvet selvbruner. Det vil sige, at den ikke indeholder anden farve end selvbruner, der først giver farve efter 4-6 timer. Det er perfekt til dig, der vil undgå afsmitning og som har styr på, hvor du er nået til uden den brune “hjælpefarve”.

Jeg vil dog sige, at jeg tit bruger den uden problemer med streger, og jeg er absolut normalt en klovn til den slags. Fordelen ved selvbruner uden tilsat farve er, at den ikke smitter af på selv hvidt tøj.

Rich Silken Chocolate Face
Pakke 2 indeholder Rich Silken Chocolate Face, som er ansigtsversionen af den klassisk Vita Liberata selvbruner. Den giver en øjeblikkelig lysebrun farve, samtidig med at selvbruneren i den udvikles over 4-6 timer. Den brune farve i produktet er også en praktisk hjælp til at holde styr på, hvor langt man er kommet.

24 ct. Silken Shimmer
Begge pakker indeholder også 24 ct. Silken Shimmer som ikke er en almindelig selvbruner, men derimod en farvet lotion til kroppen, som kan vaskes af med det samme. Den tørrer på et øjeblik, smitter ikke af og giver et smukt skær til huden. Perfekt til blege ben, der skal en tur i byen – eller hvis du ikke kan bruge almindelig selvbruner af en eller anden årsag.

Køb sættet nu til halv pris hos Downtown Plus

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
Sarah Speranza

Jeg købte vita selvbruneren hvor den brune farve som skal hjælpe en på vej. Jeg er dog noget skuffet, da jeg synes den lugter. Og så har jeg oplevet flere gange at kommer der et vandsprøjt på en dag efter opstår der hvide steger, jeg forstår ikke hvorfor, og er derfor lidt skuffet over produktet.

Pudderdåse Katja

De hvide streger er netop på grund af den brune hjælpefarve. Den er reelt makeup, som kan vaskes af. Hvis du vil undgå det, skal du bruge den ufarvede – eller gå i bad dagen efter. Selvbruner-effekten er der stadig.
Lugten forstår jeg ikke. Hvilken variant var det helt præcis?

Maria

Hvor lang tid holder den ? Til næste bad el
?

Pudderdåse Katja

24 ct versionen holder til du vasker den af og er egentlig makeup og ikke selvbruner som sådan.
Alle de andre Vita Liberata holder i op mod en uge – lige gyldig hvor meget du vasker. Det er selvbruner som huden tager farve af, der ikke kan vaskes af.

Maria

Arh smart 🙂 måske man skulle dovne den alligevel og bare smutte ned til damen her i Odense, der airbrusher hele kroppen for 100 kr om torsdagen 😛 holder også en uges tid

Anette

Jeg kan ikke rigtigt se nogen forskel på den samme arm på det ene og det andet billede? 🙂

Pudderdåse Katja

Nej, du skal kigge på højre vs. venstre arm 🙂

Anne

Er begge ansigtsselvbrunere i tilbuddet med en stjerne, altså “light”?
Jeg er nemlig nødt til at have medium eller dark for at de kan ses 🙁

Anne

og forestrækker den uden hjælpefarve 🙂

Pudderdåse Katja

Jeg tør simpelthen ikke garantere for at jeg svarer helt rigtigt. Skriv til Downtown Plus, jeg prøver også det samme.

Rebecca

åhhh det helt fantastisk med 50% rabat, lige hvad jeg manglede 🙂
nu når jeg alligevel skriver en kommentar så tænkte jeg på om du kunne svare mig på om de stadig sælger refill øjenskygger i mac på kongens nytorv ?:-)
mvh Rebecca

Luna

Satans til fordærvlok! Jeg sprang i med begge ben. Men jeg bliver jo nok nødt til det for at undgå en bruningsfadæse på højde med min mormors, som i sine unge dage smurte sig ind i sovsekulør (før match-din-hudtone-princippet) og sprang til bal. Det begyndte naturligvis at regne på vejen. Jeg behøver vel som sådan ikke sige mere.

Pudderdåse Katja

Eeeeej – tænk at man gjorde det 😀 (Nu bliver jeg jo nødt til at prøve det….)

Mette / StyleStories

Hvordan kan det lade sig gøre, at denne ikke lugter, når den indeholder samme virkestof som andre selvbrunere? Bare nysgerrig 🙂

Pudderdåse Katja

Det kan du bande på, jeg også har undret mig over. Det gælder jo også et par andre brands. Jeg har endnu ikke fundet forklaringen :-/

Anne B.

Jeg forstår ikke hvad i mener med at den ikke lugter?
Når selvbruneren begynder at brune huden efter ca. 4-6 timer kommer lugten af selvbruner, ligesom med alle andre selvbrunere. Jeg mener dog ikke at dette kan undgås, da det ikke er selvbruneren der lugter, men reaktionen med huden der giver den velkende “selvbruner lugt”.
Jeg har brugt selvbruner i 15 år, og bruger nu blandt andet Avène, ROC og Vita Liberata, og har aldrig oplevet at huden ikke kommer til at lugte når bruningsprocessen begynder. Selvbrunerlugten sidder altid i huden indtil jeg har været i bad et par gange.
De selvbrunere der kun farver meget lidt, som fx Vita Liberatas Light og bodylotion med selvbruner i, lugter mindre, men det er fordi de bruner mindre.
Det er i hvert fald min erfaring :o) Men det er helt klart et plus at der ikke er tilsat parfume i Vita Liberata!

Pudderdåse Katja

Kære Anne
Det er en interessant skelnen. Sådan har jeg ikke tænkt på det?
Jeg taler om selve produktet, mens man smører det på. Der er heldigvis færre af dem, men de findes stadig – selvbrunere med den “gamle” karakteristiske lugt af selvbruner. Altså selve produktet.
Den med i tiden efter – det bliver jeg nødt til at tænke efter. Det har jeg simpelthen aldrig skænket en tanke.
Kh. Katja

Ziska

Jeg synes også den er suveræn! MEN har dog erfaret at den får selvbrunerlugt hvis den kommer på forholdvis kort tid efter man har smurt sig ind i bodylotion. Ved ikke om det er en kemisk reaktion? Ellers er den fantastisk (hvis man er rutineret selvbruner bruger), og giver den lækreste farve! 🙂

Pudderdåse Katja

Nej jeg aner det helt ærligt ikke. Er det anderledes ifht. andre selvbrunere synes du?

Katrine

Hej,
Nu ved jeg ikke, hvor meget du er hjemme i de forskellige produkter fra vita liberata, men kan du anbefale to selvbrunerprodukter til krop og ansigt, der er gode til (meget) lys og tør hud? Jeg synes selv, at det er en jungle at finde rundt i alle deres forskellige produkter.
Hilsen Katrine

Pudderdåse Katja

Kære Katrine
Du er ikke den eneste, der synes, det er en jungle – det er voldsomt mange de har.
Husk på, at det aktive stof er det samme i dem alle. Så de virker på samme måde i bund og grund. Det er derfor i sidste ende et spørgsmål om du bedst kan lide gel eller skum fx. og om hvor kraftig en farve, du vil have.
Et par overvejelser:
Deres mørke farver er MEGET mørke synes jeg. Men jeg er også meget lys og lidt sart med den slags.
Hvis du er uerfaren med selvbruner kan det være en fordel at vælge et produkt med tilsat farve, så du kan se hvor du er nået til fremfor en hvid mousse fx.
https://pudderdaaserne.dk/2011/08/07/anmeldelse-vita-liberata-selvbruner/
Læs mere i anmeldelsen evt.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *