Vita Liberata: Spar 50 procent på verdens bedste selvbruner

25.04.13
Vita Liberata selvbrunere

Vita Liberata selvbrunere

Sponsoreret indlæg

Vita Liberata er hands down den bedste selvbruner, jeg kender. Jeg har ikke selv brugt andet, siden jeg skrev om den første gang tilbage for to år siden. Nu har Downtown Plus et tilbud på et sæt til halv pris.

Ingen lugt eller parfume
Det bedste ved Vita Liberata er det, den IKKE gør – nemlig lugter. Den lugter overhovedet ikke. Der er ingen parfume i, ingen ubehagelig duft af selvbruner. Intet. Samtidig er udvalget så stort, at det er muligt at finde en konsistens, der passer til alle.

Alle selvbrunere virker på samme måde – nemlig  gennem stoffet dihydroxyacetone, som har været brugt i alle selvbrunere på markedet, siden det kom på markedet i 80’erne. Det vigtigste er derfor at finde en konsistens og farvestyrke, der passer til dig, og Vita Liberata har alt lige fra skum uden farve til dyb chokoladebrun gelé.

Gavesæt til halv pris hos Downtown Plus
Hos Downtown Plus
kan du netop nu købe et gavesæt til halv pris. Normalprisen er 399, du kan købe den til 199. Du kan vælge mellem to typer:

  • Pakke 1: Toilettaske med 1 stk. 100 ml. Deep Silken Touch Face til ansigtet samt 1 stk. 200 ml. 24ct. Silken Shimmer til kroppen.
  • Pakke 2: Toilettaske med 1 stk. 100 ml. Rich Silken Chocolate Face til ansigtet samt 1 stk. 200 ml. 24ct. Silken Shimmer til kroppen.

Deep Silken Touch Face
Deep Silken Touch Face i pakke 1 er en ufarvet selvbruner. Det vil sige, at den ikke indeholder anden farve end selvbruner, der først giver farve efter 4-6 timer. Det er perfekt til dig, der vil undgå afsmitning og som har styr på, hvor du er nået til uden den brune “hjælpefarve”.

Jeg vil dog sige, at jeg tit bruger den uden problemer med streger, og jeg er absolut normalt en klovn til den slags. Fordelen ved selvbruner uden tilsat farve er, at den ikke smitter af på selv hvidt tøj.

Rich Silken Chocolate Face
Pakke 2 indeholder Rich Silken Chocolate Face, som er ansigtsversionen af den klassisk Vita Liberata selvbruner. Den giver en øjeblikkelig lysebrun farve, samtidig med at selvbruneren i den udvikles over 4-6 timer. Den brune farve i produktet er også en praktisk hjælp til at holde styr på, hvor langt man er kommet.

24 ct. Silken Shimmer
Begge pakker indeholder også 24 ct. Silken Shimmer som ikke er en almindelig selvbruner, men derimod en farvet lotion til kroppen, som kan vaskes af med det samme. Den tørrer på et øjeblik, smitter ikke af og giver et smukt skær til huden. Perfekt til blege ben, der skal en tur i byen – eller hvis du ikke kan bruge almindelig selvbruner af en eller anden årsag.

Køb sættet nu til halv pris hos Downtown Plus

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
25 kommentarer
Safaya

Hej . Kan se artiklen er skrevet i 2013. Tænker lidt på om du kender til en anden selv bruner nu eller om det er den samme?

Katja Moikjær

Jeg mener stadig det samme – MEN jeg bruger meget sjældent selvbruner nu om dage, så mit sammenligningsgrundlag er virkelig begrænset. Jeg har bare ikke tid nok og det er en af de ting, der ryger. Desuden har mit ideal om solbrændt hud nok rykket sig lidt de senere år.

Katrine

At dette produkt er lugtfrit er en lodret løgn. Gad godt vide hvor meget I har fået for at skrive det. Har svært ved at tro på at produkterne var lugtfri i 2013 men ikke i 2018.

Katja Moikjær

Hej Katrine. Som du kan se her, så skrev vi det samme i 2011: https://pudderdaaserne.dk/2011/08/07/anmeldelse-vita-liberata-selvbruner/ – og dengang fik vi ikke en krone.
Jeg har ikke brugt selvbruner i årevis, så hvis du siger, at den lugter nu, så tror jeg på dig. Hvilken har du brugt?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *