All round primer: MAC Prep+Prime Skin

24.04.13
MAC Prep+Prime Skin

MAC Prep+Prime Skin

MAC Prep+Prime Skin var en af de allerførste primere. Det var faktisk den første, som MAC lancerede. Det er som sådan heller ikke noget revolutionerende produkt, men min hud elsker den.

Den består af en velformuleret blanding af silikone og forskellige plejende ingredienser, og den kan bare et eller andet med min besværlige hud. Den udjævner og fjerner den sidste tørhed, og min foundation ser bare pænere ud, når jeg bruger den.

Rigtig mange af jer spørger indtil hvad en primer er, og hvad den kan. Det er der ikke et endegyldigt svar på. Der findes 117 primere med hver deres formål. Men fælles for dem alle er, at det er et produkt, som du lægger på huden efter hudpleje og før makeup for på en eller anden måde at hjælpe huden på vej.

Smukke Susse Wold
Den evigtunge og smukke Susse Wold har den da også som et af hendes favoritprodukter. Det lærte jeg, da jeg var til reception for AIDS Fondet i vinters hjemme hos hende. Og hvem vil ikke ligne hende?

Den er også perfekt til voksen hud. Silikonen sørger for at udjævne konturer, og den lækre konsistens eliminerer eventuel tørhed.

Det er IKKE denne primer, du skal bruge, hvis du vil skjule store porer, fedtet hud, misfarvninger og den slags. MAC Prep+Prime Skin er ikke en primer, der er målrettet et enkelt problem, men den klarer lidt af det hele. Det føles lidt som om den lægger et sidste “filter” over huden, inden man lægger foundation.

Her kan du købe det
MAC Prep+Prime Skin koster 200 kroner og kan købes hos Matas eller på maccosmetics.dk.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
3 kommentarer
Anne

Spørgsmål:
Jeg døjer lidt (ikke meget) med uren hud og er omhyggelig med fx at bruge mineral powder m.m. der ikke tilstopper porrerne. Hvad med primer? Tilstopper det porrerne?
God weekend.
Anne

Pudderdåse Katja

Nogen gør – andre gør ikke. Det kan jeg ikke sige noget generelt om. Denne gør ikke – på mig 😉

Rikke

Hej 🙂
Jeg har (for længe siden) købt en MAC Prep + Primer transparent finishing powder i løs pudder (det er hvid pudder), som jeg ikke helt ved hvordan jeg skal bruge? 🙂 Jeg er ikke så lys i huden, så jeg synes at min hud bliver meget lys/hvid, når jeg bruger den. Desuden kommer der utrolig meget pudder på børsten, så jeg synes den er svær at dosere.. Har i nogen erfaring med den? Og hvordan bruges en primer helt korrekt? 🙂
Mvh. Rikke

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *