JorgObé Refreshing Scrub Mask – test og konkurrence

17.04.13
JorgObé refreshing scrub mask

JorgObé refreshing scrub mask

Sponsoreret indlæg

Som I kan høre mig tale om i denne video, JorgObé suppleret deres efterhånden velkendte sorte peel-off maske med en kombineret skrubbecreme og rensemaske. Resultatet er en maske, der både eksfolierer døde hudceller og fjerner overskydende fedt fra huden på samme tid.

I videoen kan I høre mig tale om forskellige slags masker, og hvad de kan. Det, som JorgObé gør særligt med deres Refreshing Scrub Mask er, at de har lavet to produkter i et.

Først smører du masken i ansigtet, hvor de fine korn peeler huden. Så lader du den side i 10-15 minutter, hvorefter den tørrer ind. Når man vasker den af igen, er huden blød og frisk. Refreshin Scrub Mask indeholder blandt andet lertypen kaolin, der suger overskydende fedt bort fra huden.

Derudover kan jeg godt lide JorgObés maske af to helt lavpraktiske årsager:

1. Jeg elsker produkter med multi-funktioner. To produkter i et sparer tid og penge. Især den første tæller meget herhjemme.

2. JorgObé Refreshing Scrub Mask tørrer blødt op, men er stadig effektiv. Der er ikke noget værre end hårde muddermasker, der føles som om, man har en dødsmaske på, der forhindrer en i at tale. Som I kan se i videoen, så bliver den ved med at være behagelig at have på, selvom man godt kan mærke at den tørrer op. Det betyder også, at den udtørrer min hud mindre end mange andre, jeg har prøvet – sandsynligvis på grund af det høje indhold af glycerin.

Konkurrence: Vind Refreshing Scrub Mask
JorgObé udlodder Refreshing Scrub Mask til en af jer. For at vinde den skal I fortælle os i kommentarfeltet, hvorfor I gerne vil vinde, og synes godt om dette indlæg nede i bunden via Facebook. Vi finder en vinder på søndag.

Her kan du købe det
Du kan købe JorgObé hos alle Matas, Magasin og på Jorgobe.dk. Refreshing Scrub Mask koster 198 kroner, men JorgObé har lavet et særtilbud til jer på minus 20 procent og gratis fragt, som I kan finde her.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
62 kommentarer
Maria

Jeg vil gerne vinde, fordi jeg på trods af at jeg fylder 25 om lidt og altid har haft pæn hud, er begyndt at få den VILDESTE teenage hud. Med urenheder, tør hud og det hele 🙁 så er igang med at finde produkter der fungerer på min hud, og gør den pæn igen.

Mette

Jeg kunne godt tænke mig og vinde, da mange snakker om hvor god den skulle være, så derfor kunne det være fint at prøve selv og se samt mærke resultatet 🙂 Især efter en hård vinter, der ikke var sød ved huden.
Mette – bissenogemsen@hotmail.com

Tara

fed giveaway vil meget gerne vinde hehe

Maja K

Fordi jeg egentlig rigtig gerne vil afprøve deres produkter, jeg er bare lidt træg til at komme ud og købe produkter, som jeg ikke har prøvet før… lidt en ond cirkel, ikke?

Camilla

Efter jeg er har været gravid og født er min hud slået helt ud så jeg trænger til at behandle den godt. Jeg er helt på bar bund med hensyn til masker så vil gerne vinde denne så jeg kan prøve den

Kathrine Johansen

Jeg vil rigtigt gerne vinde denne da jeg er begyndt og have rigtigt mange urenheder i ansigtet og det tager rigtigt meget på min selvtillid, jeg kan nogle gange græde over at mit ansigt bliver pruppet med de dumme urenheder, og har hørt denne maske skulle være super god, så jeg krydser alt hvad jeg har for vil gøre alt for at vinde denne maske! 🙂
Kathrine johansen
lillekathriine@hotmail.com

Lena Thorup

Lægger et lod i puljen, og krydser fingre….:-)

Louise Janner

Jeg har hørt en masse godt om den, og nu håber jeg på at vinde den 🙂

Maria Falsing Pedersen

Nu synes jeg efterhånden jeg har prøvet alskens forskellige produkter for at undgå den fedtede T-zone, desværre uden resultater.
Derfor kunne det være fedt at vinde denne maske. Samtidig er det to produkter i en, var der nogen der sagde win-win? 😀

Sarah N. O

Jeg vil rigtig gerne vinde den fordi at jeg har været rigtig stresset efter min mors død, så min hud er gået helt amok 🙁 krydser fingre!

Din kommentar