JorgObé Refreshing Scrub Mask – test og konkurrence

17.04.13
JorgObé refreshing scrub mask

JorgObé refreshing scrub mask

Sponsoreret indlæg

Som I kan høre mig tale om i denne video, JorgObé suppleret deres efterhånden velkendte sorte peel-off maske med en kombineret skrubbecreme og rensemaske. Resultatet er en maske, der både eksfolierer døde hudceller og fjerner overskydende fedt fra huden på samme tid.

I videoen kan I høre mig tale om forskellige slags masker, og hvad de kan. Det, som JorgObé gør særligt med deres Refreshing Scrub Mask er, at de har lavet to produkter i et.

Først smører du masken i ansigtet, hvor de fine korn peeler huden. Så lader du den side i 10-15 minutter, hvorefter den tørrer ind. Når man vasker den af igen, er huden blød og frisk. Refreshin Scrub Mask indeholder blandt andet lertypen kaolin, der suger overskydende fedt bort fra huden.

Derudover kan jeg godt lide JorgObés maske af to helt lavpraktiske årsager:

1. Jeg elsker produkter med multi-funktioner. To produkter i et sparer tid og penge. Især den første tæller meget herhjemme.

2. JorgObé Refreshing Scrub Mask tørrer blødt op, men er stadig effektiv. Der er ikke noget værre end hårde muddermasker, der føles som om, man har en dødsmaske på, der forhindrer en i at tale. Som I kan se i videoen, så bliver den ved med at være behagelig at have på, selvom man godt kan mærke at den tørrer op. Det betyder også, at den udtørrer min hud mindre end mange andre, jeg har prøvet – sandsynligvis på grund af det høje indhold af glycerin.

Konkurrence: Vind Refreshing Scrub Mask
JorgObé udlodder Refreshing Scrub Mask til en af jer. For at vinde den skal I fortælle os i kommentarfeltet, hvorfor I gerne vil vinde, og synes godt om dette indlæg nede i bunden via Facebook. Vi finder en vinder på søndag.

Her kan du købe det
Du kan købe JorgObé hos alle Matas, Magasin og på Jorgobe.dk. Refreshing Scrub Mask koster 198 kroner, men JorgObé har lavet et særtilbud til jer på minus 20 procent og gratis fragt, som I kan finde her.

Sponsoreret indlæg

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
62 kommentarer
Teresa Kildelund

Uhh, det kunne være super fedt at vinde den maske! Jeg har selv den sorte peel off maske, og jeg tror, at skrubbemasken vil være et rigtig godt supplement dertil! 🙂 Og som du selv siger – et hvert produkt som sparer penge og tid er værd at ønske sig.
teresakildelund.blogspot.dk

Lisa

Hej Katja
Den kunne godt lyde som én jeg ville være interesseret i. Er den parfumeret?
Tak for en fin blog!

Pudderdåse Katja

Nej, der er ikke parfume i (yay!). Der er en type menthol i.

Inez

Én god grund; fordi jeg ikke har prøvet den endnu! 😉

Heidi

Vil da , som alle de andre , gerne vinde 😉
Jeg har ikke haft prøvet deres anden maske endnu – selvom jeg enormt gerne vil! Jeg har bare ikke haft pengene til at prøve endnu ..
Jeg er som du , også vild med 2i1 produkter , så denne her skal da næsten prøves – på den ene eller anden måde 😀

Rikke O. Nielsen

Jeg anvender den sorte peel off maske en gang om ugen, og derfor kunne jeg godt tænke mig at prøve skrubmasken. De supplerer nok bedre hinanden og giver et endnu bedre resultat. Håber jeg vinder 🙂

Maya

parce que je le vaux bien

Pia Hansen

den er blevet rost til op til skyerne, så nu vil jeg også gerne prøve den fantastiske maske, så jeg ligger også en lod i puljen selv om chancerne er små med så mange der deltager om den skønne præmie 🙂
så nu er det bare om at krydse fingere og håbe på lidt held 🙂
Følger dig både på bloggen, bloglovin og facebook
kærlig hilsen
Pia Hansen
missangeldk@gmail.com

Mette

Jeg vil vinde fordi min hud virkelige trænger til en “ny finish” oven på vinteren og en forkølelse der fornyeligt har efterladt området omkring min næse og mund tørre end hvad der burde være lovligt. Så jeg deltager i denne konkurrence på vegne af min kedelige vinter hud så den kan få lidt glød nu her til foråret.
Mvh
Mette 🙂

Mia F

Kære Pudderdåser
Min vintertrætte hud og jeg trænger virkelig til noget god hudpleje efter den alt for lange vinter 🙂 så melder mig straks denne lækre konkurrence. Forresten tak for en super god og lærerig blog.

simone moos

weee vil gerne vinde 😀

Din kommentar