Kom til briller og makeup event med Pudderdåserne & Pernille Damgaard Optik

02.04.13
Pudderdåserne

Pudderdåserne

Har du svært ved at finde rundt i junglen af mere eller mindre velmente do’s & dont’s for makeup og briller? Vil du gerne lære at lægge øjenskygge og eyeliner, også selvom du er blind som en muldvarp uden dine briller? Eller vil du inspireres til sommerens nyeste brille og solbrillemodeller?

Så er der stadig enkelte ledige pladser til Pudderdåsernes & Pernille Damgaard Optiks event torsdag aften, som skal stå i øjenmakeuppen og de lækre brillers tegn.

Du kommer til at lære:

  • Kunsten at lægge eyeliner, øjenskygge og mascara
  • At designe en komplet øjenmakeup
  • Hvilke farver øjenmakeup, der passer til dig
  • Makeup do’s and dont’s, når du går med briller
  • Hvordan du kan bruge makeup til at korrigere for, at dine øjne synes store eller små bag brilleglassene
  • Tricks til at lægge makeup, selvom man ikke kan se noget uden briller

Vinsmagning og brilleinspiration
Derudover kan du se og prøve de nyeste sommermodeller af både briller og solbriller. En lokal vinhandler i Roskilde sørger for en lille vinsmagning til, og der er en lille lækker hapser til. Og du får selvfølgelig en goodiebag med hjem og gode rabatter.

Arrangementet foregår torsdag den 4. april kl. 19-21.30 hos Pernille Damgaard optik på Algade i Roskilde. Billetter koster 350 kroner og skal købes direkte hos Pernille Damgaard Optik, enten ved at gå forbi butikken eller ved at ringe til butikken. Se også Pernille Damgaard Optiks facebook-side her.

Vi glæder os til at se jer!

Hvad synes I er interessant at høre om, når det handler om briller og makeup?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
1 kommentarer
Anne Andersen

Skulle der være nogen derude, der har lyst, men ikke bruger briller – så er I naturligvis MEGET velkomne 🙂 Der ligger et gavekort til vores butik i godteposen, men mon ikke du kender nogen, der vil blive glad for det? Og ellers kan man jo altid bruge et par solbriller, ikke sandt? 🙂
Kærlig hilsen
Anne & Pernille Damgaard Optik.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *