Fredagsfavorit: Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate og Hyaluron-Filler Day Cream

29.03.13
Eucerin Hyaluron-Filler

Eucerin Hyaluron-Filler

Kender du det, at man bliver helt flov, fordi man ikke rigtig gav en ting, den chance som den/det egentlig havde fortjent? I årevis har jeg hørt lovprisninger om Eucerin, men da jeg endelig fik muligheden for at teste produkterne, gik jeg fuldstændig i stå. Og nu er det så, at jeg er flov… Alle de produkter, jeg har prøvet er nemlig fantastiske.

Lad bifaldet begynde…
I denne uge skal en særlig hyldest dog gå til Hyaluron-Filler Concentrate og Hyaluron-Filler Day Cream, Dry Skin. Det sæt har nemlig reddet min hud i denne uge. Sædvanligvis er min kropstemperatur meget lav og feber, det har jeg så godt som aldrig. Det betyder til gengæld, at når jeg endelig har feber, så har jeg det mildest talt dårligt. Det er hård kost for min hud, som i forvejen er godt træt, slidt og knastør af vind og kulde. Det skal jeg love for at Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate og Hyaluron-Filler Day Cream fik ændret på i en fart.

Tør hud og foundation
Det er, når jeg tager makeup på, at det bliver helt klart, hvor galt det egentlig står til. Foundation og tør hud er bare ikke et hit, det ser faktisk ganske forfærdeligt ud, og det er rigtig svært at gøre noget ved, når man har taget foundation på. En ting er, hvordan det ser ud, en anden ting er følelsen af at ansigtet krakelerer og nej, jeg bruger generelt ikke særlig meget foundation.
Hele vinteren har været en ret dårlig foundation sæson… Men jeg tror den er slut, for mine nye bedste venner, er ret seje til at fjerne tør og træt hud.

En lille smule brok…
Det, der i starten afskrækkede mig lidt ved de skønne ansigtsprodukter, er at Hyaluron-Filler Day Cream er i en dåse…Ihhh altså! Men så kom GOODIEBOX og der lå en tube med cremen i… resten er som bekendt historie. Når nu cremen til normal/kombineret hud må få sådan en fin pumpe, hvorfor må den til tør hud så ikke også. Nå nu har jeg brokket færdig.
Ampullerne er både utrolig praktiske og lette at bruge. Det er fabelagtigt, at man kan have en ampul i tasken, og lige smøre lidt af koncentratet i ansigtet, når man for eksempel har kørt i bil og opholdt sig andre udtørrende steder.
Der er parfume i produkterne, men jeg synes, at duften er fornuftig (ingen af de 26) og behagelig.

Her
Du finder Eucerin på Apoteket, hvor Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate koster 290 kroner for 6 ampuller af 5 ml (derer cirka til en uges forbrug per ampul) og Hyaluron-Filler Day Cream koster 210 kroner for 50 ml.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
21 kommentarer
Emilia

Hej
Fantastisk blog i har…vender altid tilbage:)
Men kan ikke finde noget om Is Clinical, har i anmeldt denne behandling?
Vi i hvor man kan købe maskerne?
Er meget interesseret, det lyder jo vildt godt

Pudderdåse Helene

Hej Emilia
Nej, det har vi ikke anmeldt…endnu 🙂
Det bliver straks noteret på to-do listen!
Kh. Helene

Kristina K

Har du nogen erfaring med Eucerin Hyaluron-Filler Concentrates effekt på rynker?

Pudderdåse Helene

Hej Kristina
Nej, slet ikke. Jeg har kun brugt det i lidt over en uge 🙂 og jeg har heller ikke særlig mange rynker…
Kh. Helene

Kristina K

Det taenkte jeg jo nok, men det kunne vaere spaendende at hoere din erfaring paa laengere sigt. Jeg går nemlig og overvejer at investere i de smarte ampuller. Tak for for en super blog 🙂

maya

Jeg har brugt det i 4 mdr nu, døjede før hen med ekstrem tør hud som selv den fedeste creme ikke hjalp på heller ej cremer på recept.Efter 14 dage, bruger jeg kun cremen sjældent, consentraten bruger jeg hver morgen og aften i kun pande og side af øjne, efter rens med eucerin 3i1 og og dup med dermopurifyer tonic, midt i 2 mdr anvendelse var en fed stor dyb rynke på tværs i panden så godt som væk og de 2 bekymrings rynker ml øjne pænt meget formindsket 🙂 plejer ikke rose cremer med det her er virkelig et hit for mig, nu prøver jeg så en ny creme mod min tørre røde ryg ( købt i tyskland da den ikke endnu er i dk) ser frem til og håber virkningen er ligeså de andre produkter, jeg ejer snart ikke andet end eucerin 🙂

Katja Moikjær

Hvad er det for en creme fra Tyskland, Maya?

maya

Det er en der hedder. Atopicontrol fra eucerin har købt både lotion og duch. Prøve lotion på ryg første gang igår ( modtog med posten igår :)) lækker creme og synes allerede rødme på ryg er mindsket.

AFA

Hej 🙂 Har I set at der i dag er gratis fragt ved køb for mere end 50 euro på Paula’s Choice?

Pudderdåse Katja

Tak for tippet – det burde de have noget oftere! 🙂

Camilla

Hej 🙂
Fantastisk blog! Rigtig fedt at læse jeres anmeldelser af produkter.
Hvilken hudpleje serie er den bedste i nogensinde har prøvet?
Er på jagt efter en hvor folk tænker wauw en fantastisk smuk hud (ingen urenheder, ingen fedtet hud, lækker glød og ingen rynker)
Jeg var til kosmetolog i dag hvor hun anbefalede mig at bruge Darphin serien. Synes bare den er voldsom dyr! Har I erfaring med den? Pt. bruger jeg Beauté Pacifique. Men jeg synes ikke den er så fantastisk længere.
Mvh Camilla

Pudderdåse Katja

Kære Camilla
Det er der ikke noget svar på. Faktisk er det fra forskellige serier, vi henter vores favoritter.
Prøv at starte med at læse her: https://pudderdaaserne.dk/2012/03/22/basis-hudpleje-rutine-for-alle/
Kh. Katja

Eva B

ej jeg synes lige i går i altfor små sko her! Eucerins anti-age concentrate ampuller er det bedste mod rynker, jeg har prøvet…ja, nogensinde, tror jeg. Og jeg har prøvet rigtigt meget.
Mine hønserøvsrynker v overlæben kom rigtigt meget op i niveau med den øvrige hud umiddelbart efter en 6 dages ampulkur. Fantastisk! Jeg har Lauders Night repair serum og masser af andet godt. Det her, det gør virkelig en synlig forskel.

Helene Randløv

Hej Eva B
Må jeg ikke godt spørge, hvor i alverden det er, jeg skriver noget dårligt om Hyaluron-Filler Concentrate? Jeg skriver i en kommentar ovenfor, at jeg ikke har testet det på rynker, for jeg har ikke særlig mange rynker at prale med. Derfor er dette indlæg, som i øvrigt har titlen FredagsFAVORIT, fokuseret på tør hud. Som både Hyaluron-Filler Concentrate og Hyaluron-Filler Day Cream virker glimrende på!
Kh. Helene

Eva B

Bliver da helt ked, det var ikke for at kritisere. Du skriver ikke noget dårligt. Jeg synes bare, anti-age effekten skulle roses meget mere; det er det, jeg mener med små sko. Men du skriver også, bedømmelsen primært går på tør hud. Undskyld, det er bare min personlige reference, og nok forkert udtrykt.

Helene Randløv

Godt ord igen! Min forståelse af din brug af “at gå i små sko”, var noget anderledes 😉
Som sagt er det virkelig vanskeligt for mig at teste produkter på rynker, fordi de af gode grunde ikke har den helt store effekt:-P Det er selvfølgelig dejligt for mig… Og derfor er det da kun skønt at vide, at der også er nogen, som har gode erfaringer med mine favoritter i forhold til rynkerne.
No worries!
:-*

Blomst

Hej 🙂
Kan rigtig godt lide jeres indlæg, især fordi jeg lige for tiden kigger efter en god fugtighedscreme, da min hud bliver så tør om vinteren, og synes at ovenstående eucerin lyder genial, men dog har jeg bemærket, at mange af de cremer i anmelder er med anti-age effekt, hvilket jeg ikke synes jeg behøver, da jeg kun er 23 år. Ved i om der findes cremer med Hyaluron men uden anti-age? 🙂

Helene Randløv

Hej Blomst
Der er ingen grund til at være “bange” for anti-age, oftest er det simpelthen rigtig god fugtpleje, da tør hud=rynket hud. Så enkelt er det næsten… Hyaluron-Filler kan du sagtens bruge! Ellers er der masser af cremer, som måske ikke lige indeholder hyaluron, men som alligevel vil være rigtig gode for en tør hud. Codage har et hyaluron serum No.1 tror jeg, det er…
Hyaluron er i årevis blevet brugt som anti-age ingrediens, så hvis der er hyaluronsyre i er det temmelig ofte anti-age. Giver det mening?
Kh. Helene

Michelle

Hej pudderdåser! Det er godt nok et gammelt indlæg, men jeg prøver alligevel :-).
Jeg har købt en Dermaroller, og mit spørgsmål er: kan jeg bruge Eucerin Hyaluron-Filler Concentrate som serum bagefter? Min hud er tør (fedttør).. og kan det passe at man ikke kan købe det på apoteket længere? Hilsen Michelle

Katja Moikjær

Kære Michelle. Det skulle der ikke være noget i vejen for – men Eucerin er desværre ikke i Danmark længere: https://pudderdaaserne.dk/2016/04/21/eucerin-forsvinder-fra-danmark/

Maya

Jeg køber det altid hjem fra Tyskland da det er langt billigere end købe i dk, så var slet ikke klar over de lukkede den danske afd. Jeg har også haft prøvet de der derma roller, synes ikke de gør nogen forskel og brugte også serum du nævner, bruger den dog stadig uden roller og har jeg gjort i 3 år vil jeg tro det er nu, først brugte jeg efterfølgende samme dagcreme til tør hud, efter et år skiftede jeg til blandet hud, efter et par mdr var en stor rynke i pande væk 😊 jeg har ligeledes haft ekstrem tør hud og prøvet adskillige mærker i dyre domme, har aldrig prøvet andre siden jeg startede eucerin, virkningen var der ret hurtigt.
Jeg bliver 40 i år, og må sige den er pengene værd hvad angår med rynker, de få der var, er kun enten forsvundet eller kraftigt formindsket. Anti age ville jeg ikke bekymre mig om bruge i en tidlig aldre, jeg startede også omkring de 24 med L’Oréal og beauty p. Mener jeg læste dengang et sted, det var godt starte midt tyve. Og lad endelig vær med overdreven brug af solarium, forskellen på ødelagt hud ses tydeligt den dag idag på de veninder jeg havde der dyrkede det.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *