Eucerin lukker ned i Danmark

21.04.16
Eucerin Hyaluron

Eucerin Hyaluron

Eucerin har besluttet at trække sig ud af det danske marked. I løbet af de kommende måneder vil de danske apoteker sælge ud af lagrene, og når de er tømt, så er det helt slut.

Det er en meget trist nyhed for alle os, der elsker det tyske apoteksmærke. Man kan selvfølgelig stadig købe det på nettet, men jeg kommer i hvert fald til at savne dem på apoteket.

De kommende måneder kan du stadig købe Eucerin på de danske apoteker.

Derefter vil du selvfølgelig stadig kunne købe produkterne på for eksempel Escentual eller Apo-rot.

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
13 kommentarer
Laura

Kan I lave en opsummerende liste med jeres favoritter, så man kan se, hvad man skal gå efter på apotekerne?
Eller findes sådan en allerede og er det mig der er uopmærksom? 🙂

Kathrine

Sådan en kunne jeg også tænke mig at se 🙂 Kunne være en stor hjælp

Karin VS

NEEEEEEJJJJJJ, hvor er det øv 🙁

Tina

Ja det er super ærgerligt 🙁
Jeg fik af vide på mit lokale apotek, at det er fordi at Eucerin er trætte af den lidt “rigide” tilgang Danmark har til indholdsstofferne. F.eks. kolbesystemet hos Tænk (som jeg ellers er storfan af.) – men de gider simpelthen ikke at sælge mere i Danmark.

Helene Randløv

Hej Tina
Det er også den version, jeg har hørt. Og jeg har det på sammen måde som Eucerin! Jeg vil så gerne forstå TÆNK og deres begrundelser, men giver ligesom miljøministeren og Dansk Erhverv op.
Kh. Helene

Marianne

Det har jeg også fået bekræftet på “mit” apotek i dag. De er drøn kede af at miste Eucerin. Og mere end det, er de kede af de breve med anklager og “retningslinier” de modtager fra ministeriet på vegne af Tænk. Æv æv 🙁

Katja Moikjær

Hvad skriver de? Ved du mere om det? En ting er at TÆNK har fis i kasketten, men myndighederne hopper vel ikke med på den vogn?

Marianne

Jeg skal prøve at lokke mere ud af dem næste gang jeg kommer forbi. Men grundessensen er, at Tænk har så meget “magt” at myndighederne stoler blindt på deres undersøgelser og ikke selv undersøger om der er hold i Tænks tal i ideer. Den apotekerdame jeg snakkede med i dag sagde, at kravene til fx eucerin afviger med 0,00000 “et eller andet” % i forhold til danske regler. Vel at mærke på NOGLE af ingredienserne. Ikke dem alle. Men det er nok til at mærket sortlistes eller i hvert fald har svære vilkår herhjemme.

Camilla Cecilie

Åhh nej! Nå men endnu en grund til at tage Tyskland et par gange om året!!

Cendie

Foooorr heeelveeedee da osse! Så trækker vi altså osse bacon tilbage – de kan alligevel ikke finde ud af at bruge det. Hvor er det irriterende – er så glad for filleren og badeolien. Har det fuldstændig som John Cleese i bilreklamen – “Damn you Germany! Im goning to give you a damn good smacking”

Betina Berg Holm andersen

Ikke fortvivle Cendie…køb din badeolie på apo-rot.dk…der er den også meget billigere, og hvis du køber i lidt større mændger er fragten på 4 euro hurtigt tjent ind. Jeg har handlet der mange gange – aldrig nogen problemer.

T

Er der en bestemt grund? Kh

Astrid Skov

Artikel om Eucerin og TÆNK
Har du brugt Forbrugerrådet TÆNK kemi’s app ‘Kemiluppen’? Og har du oplevet, at du måtte ændre dit forbrug af pleje- og skønhedsprodukter, fordi Kemiluppen frarådede at bruge produktet? Vi er to journaliststuderende, der arbejder på en historie om Kemiluppen, og hvordan den påvirker, hvilke produkter, der er tilgængelige i Danmark. Historien udspringer af, at mærket Eucerin har trukket sig fra det danske marked – eftersigende fordi de fandt Kemiluppens restriktioner for strenge. Vi leder efter en caseperson til vores historie! Vi leder efter kvinder/mænd, der har ændret forbrug efter at have brugt Kemiluppen. Især hvis du er holdt op med at bruge visse produkter (eks. Eucerin), eller har været tvunget til at stoppe med at bruge visse produkter. Er du træt af, at produkter forsvinder fra hylderne pga dårlige anbefalinger? Eller synes du, at Kemiluppen er en rigtig god ide? Vi vil gerne høre din mening! Kontakt os endelig i en PB eller på mail: astridskov@hotmail.com. I er også meget velkomne til at dele opslaget. Mvh Astrid og Christoffer

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *