Skaldede kvinder i kemobehandling søges til catwalk og modeshow

22.03.13
A Race Against Breast Cancer modeshow

A Race Against Breast Cancer modeshow

Foto: Charlotte Tripetti

Fonden A Race Against Breast Cancer samler penge ind til forskning i brystkræft og søger igen i år modige, skønne skaldede kvinder i kemobehandling for brystkræft til at gå catwalk. Det skal foregå ved en indsamlingsevent i København søndag den 2. juni 2013.

Læs mere her på fondens hjemmeside, hvor du kan se, hvem der kan søge, hvordan du søger osv.

På mandag tager jeg på påskeferie med min veninde, der netop er blevet færdig med sin kemobehandling og strålebehandling for brystkræft. Så det er svært at beskrive, hvor vigtigt dette emne er for mig. I særdeleshed budskabet om at det ikke er nødvendigt at skjule sig bag tunge parykker, og at skaldet ER smukt.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *