Mine yndlings MAC pensler

06.03.13
MAC Pensler

MAC Pensler

Jeg lavede for relativ nylig et indlæg om mine bedste billige pensler, og som jeg også nævnte, så er det MAC, der dominerer. Det er der flere grunde til, selvfølgelig fordi de er gode, men også fordi det er et makeupartist mærke med det udvalg, der hører til, og det var længe det stort set eneste mærke med de muligheder i Danmark. Mine favoritter er (fra venstre mod højre):

239 Eye Shader Brush
MACs 239 Eye Shader Brush var min allerførste pensel fra MAC. Den har mange år på bagen, men det er stadig den samme, du ser på billedet. Fordelene ved pensler i god kvalitet er, at hvis man passer godt på dem, så holder de næsten evigt. Og det ser denne ud som om, den har tænkt sig at gøre. Jeg bruger den til at lægge almindelig øjenskygge på låget og til highlighter. Den er fantastisk til at samle øjenskygge op, og det er en god allround pensler.

Pris: 215 kroner

219 Pencil Brush
219 Pencil Brush er den bedste pensel til at lave et helt smokey eye med, fordi den er den mindste og “hårdeste” Mange har forsøgt at kopiere den, men alle varianter, jeg har set, har været alt for bløde eller på anden måde uegnede. Helene plejer at sige, at med en 219 kan hun lave en fuld makeup. Den er spids nok til at bruge under øjet og er den bedste pensel til at tone eyeliner ud med.

Pris: 215 kroner

222 Tapered Blending Brush
Hvis der er et punkt, hvor du skal vælge MACs pensler frem for andre, så er det blending pensler. Fordi der simpelthen ikke er alternativer. MAC har flere versioner, og hvilken du foretrækker afhænger af størrelsen på dit øjenlåg mm. Jeg foretrækker 222, fordi den er den mindste, og jeg har små øjenlåg. En blendingpensler bruger du til at lægge øjenskygge i globelinjen og til at tone øjenskygge ud med (=at blende). Det er også en rigtig god concealerpensel til mørke rande under øjnene.

Pris: 260 kroner

286 Duo Fibre Blending Brush
Duo Fibre Blending Brush er det nyeste skud på stammen af blending pensler. Den er også lille og relativ spids, hvilket er en fordel. Derudover er den god til at samle øjenskygge op på spidsen. Den er ved at overtage pladsen som min favorit efterhånden.

Pris: 285 kroner

130 Short Duo Fibre Brush
I meget lang tid brugte jeg kun 130 til cremeblush, som den er perfekt til. Den blev lanceret til foundations, men det tog mig lang tid at finde ud af at bruge den til det på grund af penslens meget lille størrelse. Mange vil nok også mene, at den er for lille til det formål, men efter at jeg lærte at bruge den til kompakte foundations (MACs Mineralize Foundation SPF 15), er den blevet en ny favorit. Jeg er nødt til at have to snart – en til foundation og en til cremeblush. Det er en dårlig idé at bruge samme pensel til begge ting…

Pris: 345 kroner

168 Large Angled Contour Brush
168 bruger hverken Helene eller jeg til contouring. Det er derimod vores favorit til blush hos MAC. MACs almindelige blush pensler er meget store, og størrelsen på denne, at plus at den er skåret skråt gør, at den ligger godt på kinden.

Pris: 295 kroner

Her kan du købe det
Du kan købe MACs pensler hos MAC i Magasin og Salling i Aalborg, på Magasin.dk og på macs egen webshop.

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde. 

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
2 kommentarer
Monica

Min yndlings mac pensel er nr 217! 🙂
http://mmonicamichela.blogspot.dk/

Regitze Løkke

Mac er altså også bare det lækreste mærke! 🙂
http://www.regitzeløkke.dk

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *