Mine bedste billige pensler

10.09.12
Pudderdåserne pensler

Pudderdåserne pensler

Jeg vaskede pensler i går, og det er uden tvivl et mærke, der dominerer – MAC. Fordi deres pensler bare er de bedste. Punktum! De udgør nok 80-90 procent af de pensler, jeg har. Og det er bestemt ikke fordi, jeg ikke har fået mange andre forærende gennem de år, vi har haft Pudderdåserne. Men selv gratis pensler kan ikke gøre det af med mine MAC pensler.

Der er dog ganske få andre – billige – pensler, der har fundet vej til min MAC-dominerede samling af pensler. Og jeg tænkte, at det kunne være sjovt at vise jer dem og hvorfor.

MACs pensler – især dem af naturhår – er bare af en helt anden og professionel kvalitet end de billige kunsthårspensler eller stive naturhårspensler, vi ellers ser i Danmark. Så dem, jeg har, har typisk en form eller kan noget, som man ikke lige kan finde ellers.

Pudderdåserne pensler

Nilens Jord Flatcut Black Diamond Powder Brush
Er og bliver min favorit-foundation pensel. Den er ikke unik for Nilens Jord, andre mærker har lavet magen til. Men denne er den eneste, der ikke går i stykker for mig. Den flade overflade gør den perfekt til at duppe sin foundation på med og give en airbrushed finish. Se hvordan i YouTube videoen her.

Gosh Professional Art Eyebrow Brush
Denne type børste finder du hos de fleste mærker – bare ikke de professionelle som MAC, for det er åbenbart ikke noget en professionel makeupartist bruger. Så er det heldigt, at jeg er journalist og ikke makeupartist, for jeg kan ikke undvære den. Her betyder mærket mindre, jeg har haft flere, og der er ingen grund til at betale særlige penge for denne slags børste. Gosh’ er super og billig.

Yves Rocher Rougebørste
Som alle Yves Rochers naturhårs pensler er denne en stiv børste, men der er bare noget ved formen og tykkelsen, som gør, at den passer perfekt på min kind, når jeg skal lægge blush. Tror de har lavet den præcis til størrelsen på mine æblekinder.

Yves Rocher Concealerpensel
Fra samme franske Yves Rocher kommer min favoritpensel til concealer, paint pots og andre creme øjenskygger. Den giver bare det absolut bedste resultat af alle, jeg har (og jeg har mange…).

Her kan du købe det
Yves Rochers pensler koster hhv. 69 og 89 kroner på Yves Rochers danske webshop. Nilens Jord Black Diamond Flatcut Powder Brush koster 135 kroner og kan købes i Matas og Magasin. Gosh kan du købe i bla. Matas og stormagasiner.

Hvilke pensler bruger du?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
30 kommentarer
Karin V. Sørensen

Hej 🙂
Måske er det bare mig, (jeg har også den der pensel fra Nilens Jord til at duppe foundation på – og ja, den er super super god, det bliver virkelig et flot resultat, men:) min hud blir ret ked af det, faktisk får jeg det rigtig trist i huden, den blusser og er øm… Gør jeg noget galt? Eller er der andre der kender det? Jeg har studeret instruktionsvideoen nøje, og gør akkurat som anvist, men alligevel 🙁
venlig hilsen
Karin

Celia

Åååh, kunne godt gå på rov i din samling! Ville du opdage det, hvis et par af dem på mystisk vis forsvandt? 😉 ÅH, hvor er der mange fiiiine!!

anna

et spørgsmål om børster fra elf
Jeg har set at en af jer har anbefalet en pudderbørste fra elf som foundationbørste.
Da jeg ikke har mange penge lyder det jo fjong. Men når jeg går på den danske side eller den engelske side for at købe så ser børsterne der helt anderledes ud, har lyse skafter og pudderbørsten er ikke flad.
Hvordan kan det være?
Har i link til en danske eller anden eu side hvor jeg kan købe den omtalte?
Jeg elsker jeres anbefalinger af billige produkter og har efterhånden fået reduceret mit makeup budget godt. Som fattig nyskilt var det nødvendigt. Så tak 🙂

henrik Boysen

Hej katja, jeg skulle høre fra min kæreste, som normalt renser sine pensler ved at komme dem i kogene vand, om det der rense væske, som man kan købe i matas ( det er vist deres eget mærke ) er godt til at rense pensler
med. Jeg er nemlig lidt i betænksom ved om det der væske fordamper, så man ikke tvære det op i hovedet når man bruger penslerne bagefter. Tak

Pudderdåse Helene

Hej Henrik
Hvordan den fra Matas er, ved jeg ikke, men generelt har de et meget højt alkohol indhold, hvorfor det jo fordamper. Men… Hverken kogende vand eller rensevæske er effektivt i længden. Læs vores guide til at vaske pensler i stedet.
Kh. Helene

henrik Boysen

hej igen. er det fordi de ikke bliver ordenlig rene, når man stikker dem i kogene vand, eller er det bare fordi de går i stykker, at det ikke er godt.

Pudderdåse Katja

Du ødelægger penslerne. Det er en rigtig dårlig ide. De er ikke beregnet til så høje temperaturer.

Pudderdåse Helene

Hej Henrik
En ting er at hårene ikke bliver vasket fri for produkt. En anden ting er at man kan være “heldig” at brænde farven fast i penslen og dermed ødelægge den. Det er i det hele taget en rigtig dårlig idè.
Kh. Helene

henrik Boysen

så siger vi tak

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *