Mine bedste billige pensler

10.09.12
Pudderdåserne pensler

Pudderdåserne pensler

Jeg vaskede pensler i går, og det er uden tvivl et mærke, der dominerer – MAC. Fordi deres pensler bare er de bedste. Punktum! De udgør nok 80-90 procent af de pensler, jeg har. Og det er bestemt ikke fordi, jeg ikke har fået mange andre forærende gennem de år, vi har haft Pudderdåserne. Men selv gratis pensler kan ikke gøre det af med mine MAC pensler.

Der er dog ganske få andre – billige – pensler, der har fundet vej til min MAC-dominerede samling af pensler. Og jeg tænkte, at det kunne være sjovt at vise jer dem og hvorfor.

MACs pensler – især dem af naturhår – er bare af en helt anden og professionel kvalitet end de billige kunsthårspensler eller stive naturhårspensler, vi ellers ser i Danmark. Så dem, jeg har, har typisk en form eller kan noget, som man ikke lige kan finde ellers.

Pudderdåserne pensler

Nilens Jord Flatcut Black Diamond Powder Brush
Er og bliver min favorit-foundation pensel. Den er ikke unik for Nilens Jord, andre mærker har lavet magen til. Men denne er den eneste, der ikke går i stykker for mig. Den flade overflade gør den perfekt til at duppe sin foundation på med og give en airbrushed finish. Se hvordan i YouTube videoen her.

Gosh Professional Art Eyebrow Brush
Denne type børste finder du hos de fleste mærker – bare ikke de professionelle som MAC, for det er åbenbart ikke noget en professionel makeupartist bruger. Så er det heldigt, at jeg er journalist og ikke makeupartist, for jeg kan ikke undvære den. Her betyder mærket mindre, jeg har haft flere, og der er ingen grund til at betale særlige penge for denne slags børste. Gosh’ er super og billig.

Yves Rocher Rougebørste
Som alle Yves Rochers naturhårs pensler er denne en stiv børste, men der er bare noget ved formen og tykkelsen, som gør, at den passer perfekt på min kind, når jeg skal lægge blush. Tror de har lavet den præcis til størrelsen på mine æblekinder.

Yves Rocher Concealerpensel
Fra samme franske Yves Rocher kommer min favoritpensel til concealer, paint pots og andre creme øjenskygger. Den giver bare det absolut bedste resultat af alle, jeg har (og jeg har mange…).

Her kan du købe det
Yves Rochers pensler koster hhv. 69 og 89 kroner på Yves Rochers danske webshop. Nilens Jord Black Diamond Flatcut Powder Brush koster 135 kroner og kan købes i Matas og Magasin. Gosh kan du købe i bla. Matas og stormagasiner.

Hvilke pensler bruger du?

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
30 kommentarer
StyleStories

Tak for tips! Jeg lavede i sidste uge et indlæg om mine tre favoritbørster, og der har en fra Sephora virkelig overrasket mig positivt, den er simpelthen så god til mineralpudder, den bedste jeg har prøvet! Har ellers ikke haft fidus til mineralpudder før. Hvis I ikke kender den, kan jeg anbefale at prøve den. Så dejlig blød og tæt, og en rigtig god størrelse. Man kan muligvis også bruge den til andet, men det har jeg ikke afprøvet.
http://stylestories.dk/2012/09/mine-3-bedste-makeuppensler-en-vinder/

Pudderdåse Katja

Fedt – jeg har ellers kigget meget skeptisk på Sephoras pensler og synes de virker noget tynde i det. Må vist kigge igen

StyleStories

Det er denne bestemt ikke, men har så også kun erfaring med denne ene.

Teresa

Sigma Sigma Sigma! De er et rip off af MACs børster og det kan man jo så mene om hvad man vil. Men de har en sindssyg god kvalitet og har holdt længe nu! Jeg købte et rejsesæt fra deres hjemmeside (og fik den sendt som gave til min kæreste –> ingen told og moms) for 2 år siden og det havde den direkte konsekvens at jeg begyndte at synes det, at lægge makeup blev meget sjovere. Og jeg er helt vildt glad for at penslerne er lidt kortere, for så kan jeg have dem med i min makeuptaske. Love!!

Pudderdåse Katja

Ja, jeg ved det godt. Men jeg ER ikke fan af ripoff. Jeg har dog en enkelt som jeg er stor fan af og har som fast i mit kit – den har MAC nemlig ikke længere selv 😉

asta rønager

Hej, det trick med at sende som gave og slippe for tolden.. Hvordan er det lige, at det fungerer?:))

Pudderdåse Katja

Det er at snyde i skat, så det vil jeg ikke anbefale.

Anika Berg

Jeg har selv børsten fra Nilens jord, som du her skriver om, og jeg elsker den, den er virkelig fantastisk til at fast foundation, og den giver en virkelig flot finish uden grimme kanter.. 🙂
Dog har jeg været uheldig med min at den er gået i stykker i skaftet flere gange, den er simpelthen gået fra hinanden der hvor den er samlet, og har fået den byttet flere gange, men er så glad for den at jeg nu er nået dertil at jeg giver den noget super lim herhjemme og håber på at den holder.. 🙂
Mvh Anika

Maria Louise Sand Jensen

Hej!
Nu har jeg fulgt jer i lidt tid, men det er første gang jeg skriver en kommentar til nogen af jeres indlæg (: Efter at have læst dette og nogle af de andre i har skrevet om børster og rensning af dem, kom jeg til at tænke på om i måske ikke kender til den absolut smarteste løsning til at tørre dem bagefter. Der findes nemlig et produkt som hedder Brush Guard, som er en slags lille “rør”, som er elastisk, med huller i, som trækker ud over børsten. Her kan den så stå i et glas sammen med alle de andre pensler og tørre med hårene nedad og overskydende vand vil ende i bunden af glasset i stedet for i limen. Det er såå smart og kan købes på ebay til en rimelig pris! Se evt Michelle Phans video om Brush Guards på youtube, hvor hun bruger det på sine egne pensler (: Selv har jeg fået en rulle af min far som han havde liggende fra sit arbejde, og har selv klippet stykker af med passende længde. Hos Brush Guard fåes de i alle størrelse, så man kan finde en til alle sine børster, de laver også forskellige pakker. Et andet plus er at “røret” holder på penslens facon og de forbliver pæne meget længere! Synes bare lige jeg ville dele det med jer.
Mvh Maria

Pudderdåse Katja

Hej Maria
Mange tak, jeg har godt hørt om det. Det er ret smart, men når man som mig skal vaske 40-50 pensler ad gangen, så tager det meget meget lang tid på den måde. Jeg synes også det går helt fint uden. Jeg tørrer dem liggende (ALDRIG stående selvfølgelig) og følger generelt Helenes råd her: https://pudderdaaserne.dk/2010/10/25/vask-dine-pensler-en-vejledning/
Kh. Katja

Honi

Hvis i ikke har testet RealTechniques börste endnu så er det en god ide, de er simpelthen så dejlige og blöde. Deres store pudderbörste er totalt fab og fordeler mit pudder ekstremt flot og jeg skal slet ikke bruge så meget produkt som med mange andre börste for at jeg skal få et flot resultat. Anbefales!

ditte

vil helt klart også anbefale Real Techniques pensler :0) udover mine MAC pensler er de simpelthen de bedste pensler jeg nogensinde har prøvet.

Oline

Jeg vil gerne stemme i her og sige at real techniques børster er rigtig gode. Jeg er så glade for mine, og har brugt dem flittigt siden jeg fik den 🙂

Pudderdåse Katja

Ih jeg har ikke prøvet dem endnu. Det er for dårligt!

Shila

He he. Ja det er vel ikke overraskende, at jeg siger Sigma, eftersom jeg nu er forhandler af dem. Men jeg er virkelig glad for dem. Har faktisk solgt alle mine gamle mac og Nilens Jord pensler og udskiftet dem med Sigma.
ELFs bambus pensler er jeg også ret glad for, desværre er skaftene ret korte, så de passer ikke rigtig i den holder jeg har alle penslerne i.
Har tidligere været glad for ELFs studio, men bruger dem stort set ikke mere, da mine Sigma pensler er meget nemmere at arbejde med.

Pudderdåse Katja

Nej, men jeg elsker dig for at anbefale andet også, end det du sælger Shila <3 Som altid <3

Baysen

Jeg er rigtig glad for mine pensler fra Nilens Jord Black Diamond samt min kabukibørste fra BodyShop – rigtig gode pensler. Ville elske pensler fra MAC, men de er lige dyre nok til mit budget.

Pudderdåse Katja

Ja, de koster helt sikkert. Til gengæld holder de (næsten) evigt

Sanne Madsen

Jeg har nu fået købt Shiseido foundation børste, og jer simpelthen så glad for den. Det er godt nok dyrt men til gengæld så holder makeuppen bedre og den kan også fordele foundationen bedre. Fik den anbefalet af en matas medarbejder og må kun sige at den er fantastisk.
Den er lavet af syntetisk hår, men det kan man slet ikke mærke da den er så blød og lækker at røre ved og have med at gøre.

maria D

Jeg elsker Real Techniques pensler. Dem og mine Mac pensler er bare de bedste. I skal helt klart teste Real Techniques pensler, hvis I ikke har det, der bløde og lækre og så er de virkelige gode.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *