Pudderdåserne & Berlingske MS

27.01.13
Pudderdåserne i Berlingske

Pudderdåserne i Berlingske

I dag relancerer Berlingske MS sig selv, og Pudderdåserne er en del af det. Hver anden uge skriver vi om skønhed på bagsiden.

Jeg troede, jeg skulle tage et billede og skrive et hurtigt “se mig mor!” indlæg, men så kom jeg til at læse resten af det helt nye Berlingske MS. Og så blev jeg hooked.

Jeg har altid haft det svært med bevægelsen for et intelligent dameblad – der findes ret mange af dem i forvejen. Berlingske MS er et klasseeksempel. Og det er faktisk slet ikke et dameblad, men unisex.

Danmarks bedste modestof
Berlingske har Danmarks bedste moderedaktør og at læse Sarah Skarums grundige, fagligt velfunderede og kritiske artikler om mode har altid været mine yndlings. Men det, der er interessant i denne uges variant af Berlingske MS er noget mere.

Et fast element fremover bliver gæster i Sarah Skarums private køkken. Hvis nogen af jer er i tvivl om, hvad der kommer ud derfra af herligheder, så følg hende på instagram @skarum.

Kim Flyvbjerg skriver om personlige favoritter indenfor vinyl-plader, og min personlige favorit i denne uge er Søren Frank, der kaster lys over jargonen indenfor vin-sprog med solbær, træ og lakrids.

Personlige passioner bærer stoffet
Og det viser et blad, der bruger journalisternes personlige passioner. Og DET giver godt og læseværdigt livsstilsstof. Det er jo det, vi søger på blogs. Kombineret med de kvaliteter, det giver, når journalister skriver, og redaktører redigerer, er det super læseværdigt.

Nåja – og så er Pudderdåserne med, men det glemte jeg næsten…

Her kan du købe det
Berlingske MS er et fast tillæg til søndagsberlingeren og Berlingskes eget unisex livsstilsmagasin. Udover abonnement kan du købe Berlingske i forskellige butikker og du har flere muligheder for at downloade den. Jeg køber den på min iPad med Berlingskes Digital Avis – app, hvor man både kan abonnere og købe enkeltvis. Det kan du også gøre på Berlingske.dk.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *