Hårolie uden silikone: Yves Rocher Hair Repair Oil

13.01.13
Yves Rocher Hair Repair Oil

Yves Rocher Hair Repair Oil

Silikone er på ingen måde, noget jeg anbefaler at undgå – læs mere om hvorfor her. Men jeg ved at mange af jer leder efter produkter uden silikone, og jeg har fundet en sjældenhed: En hårolie uden silikone.

Et sjældent produkt
Langt, langt hovedparten af alle “hårolier” – Moroccanoil, Orofluido og deslige – består hovedsageligt af silikone tilsat olie. Det er der ikke spor galt med, de er virkelig gode. Men jeg har fundet noget så sjældent som en hårolie, der rent faktisk er olie og stort set kun olie – uden silikone. Og den er både lækker og billig.

Det er Hair Repair Oil fra Yves Rocher. Den består stort set udelukkende af forskellige naturlige olier tilsat almindelig parfume (INGEN æteriske olier) og E-vitamin. Det er simpelt, og det virker – og overraskende lidt fedtet. Der er primært solsikke, raps og castor oil, samt en fedtsyre der holder den mindre fedtet end hvis du bare blander ren olie.

Duften er kraftig uden at være overvældende. Jeg synes, den er ok – og jeg er altså ret sart med den slags. Men det ER Yves Rocher, og den har en kraftig duft.

Olie er olie
Der er ikke nogen særlig dokumentation for at den ene type olie er bedre end den anden for håret (pånær kokos), men det er mest fordi, der ikke er forsket i emnet. Så vi ved det ikke – men alle typer olie er godt for tørt hår. Og den her er behagelig og mit tørre hår blev blødt og rart af det. Igen fraråder jeg på ingen måde silikone, men hvis du har en grund til at undgå silikone, så er det her et ret fint lille unikum. Især til prisen, for lige nu har Yves Rocher 45% på den, så den koster 59 kroner for 150 ml.

Ifølge brugsanvisningen skal man bruge den som hårkur og lade den sidde i 10 minutter og så vaske den ud. Jeg kan sagtens bruge den i spidserne som enhver anden hårolie – prøv dig frem, hvad der virker for dig.

Her kan du købe den
Du kan kun købe den på Yves Rochers danske webshop. Normalprisen er 109 kroner for 150 ml, men lige nu koster den 59 kroner.

Bruger du hårolie/hårserum?

 

Dette indlæg indeholder et eller flere affiliate link, der giver os kommission, hvis du køber noget. Vi linker kun til vores foretrukne webshops, og når du køber noget gennem et affiliate link, støtter du vores arbejde.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
20 kommentarer
Sofie Møller Gregersen

Hej! Jeg bruger den her: http://www.alternahaircare.com/bamboo/smooth/kendi-pure-treatment-oil/
og det er såååååå lækker! Uden parfume og parabener, super lækker og god kvalitet. Den har gjort mit hår blødere, stærkere og den hjælper på de spaltede spidser! Kan anbefales 😉

Pudderdåse Katja

Jeg kan også godt lide Alterna Bamboo – men der er nu masser af parfume i.

anne v

Det var da fantastisk at der endelig er kommet en billig hår olie uden silicone! Jeg bruger normalt argan olien fra john masters men den koster mellem 320 og 360 kr! Den er jeg nu svært glad for fordi den er 100% argan olie og intet andet.

Pudderdåse Katja

Har du overvejet at købe arganolie i helsekostbutikker eller andre steder? SARD har en fx. Hvis det er 100 procent arganolie, så gør det jo ingen forskel, hvad den er lavet til: http://www.signatura.dk/shop/argan-olie-sard-2183p.html

Anne V

uh nej det havde jeg slet ikke tænkt over.

Baysen

Jeg bruger Moroccanoil Light. Den er tilpas let og nem at arbejde med i mit tynde hår. Den fedter ikke, tynger ikke og giver mig dejlig blødt hår. Den er i øvrigt rigtig drøj i brug.

Pudderdåse Katja

Det er også en favorit her

Berit C.

uh, det lyder spændende. Det burde man da lige se nærmere på, nu det er så billigt lige for tiden 🙂

Pudderdåse Katja

Ja det synes jeg også er en rørende pris 🙂

lena

Lækker olie! 🙂

Pudderdåse Katja

Ja

Sisse Toft

Jeg bruger den fra Orofluido og så er jeg lige begyndt at bruge en ren Arganolie som jeg hapsede med hjem fra Dubai til ufattelig små penge – ca. 45 kr. for en flaske. 🙂

B

Hejsa Pudderdåser
Det er vel ikke sådan, at jeg kan få jer til at skrive ingredienserne?
Ha’ en god weekend!

Pudderdåse Katja

Nej, listen er lang. Prøv at skrive til Yves Rocher. Men hvis der er noget særligt du vil vide, så spørg ind til det til mig.

Nifty By Nehl

Pudsigt at du ( “B” ) spørger til ingredienserne – jeg har nemlig netop haft en mailkorrespondance med Yves Rocher ang. at liste indholdsstofferne i deres produkter online. Det savner jeg nemlig rigtig meget (er sulphat-fri-fanatiker) og er vist egentlig den eneste grund til, at jeg ikke handler hos dem. Det er maaange år siden i hvert fald – startede vist som postordre-kunde som 14årig eller noget, og er i dag 33 😀

Pudderdåse Katja

Jeg håber, de gør det. Hvad svarede de?

Sara

Silikone skulle efter sigende sætte sig fast i hårbunden og lukke af for ilt-tilførelsen i hårrødderne. Men da olien kun bruges i spidsere kan det vel nok gå an.

Jannet

Jeg kan ikke få linket til at virke? 🤷🏼‍♀️

Helene Randløv

Hej Jannet
Det virker hos mig, prøv igen nu <3
Kh. Helene

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *