Konkurrence: Vind komplet serie Olay Total Effects med ”original BB Cream”

16.12.12
Olay Total Effects Touch of Foundation original BB Cream konkurrence

Olay Total Effects Touch of Foundation original BB Cream konkurrence

Hudplejemærket Olay fylder 60 i år, og det vil vi gerne være med til at fejre. Hvert år bliver der solgt 325 millioner Olay produkter på verdensplan – det er 10 produkter hvert sekund. Det er der mange rigtig gode grunde til. Total Effects er en fantastisk serie, som I kan læse i vores tidligere anmeldelse her og ikke mindst produktet Olay Total Effects 7 in one Moisturiser + touch of Max Factor foundation med SPF 15, som nu får tilføjet titlen ”den originale BB Cream”.

Den kan nemlig det, alle BB Creams påstår de kan – før der overhovedet var noget, der hed BB Creams. Udover at være en meget fin og transparent farvet dagcreme, så indeholder den 1) samme gode solfilter som før og 2) samme suveræne ingredienser til anti-age hudpleje i form af Niacinamid (B3-vitamin) og antioxidanter som resten af serien. Så det er makeup, der både plejer huden og beskytter effektivt mod solen. I modsætning til mange BB Creams, der bare siger, de gør det.

Vind et komplet sæt Olay Total Effects
Derfor udlodder vi i denne uge 5 sæt af Olays originale BB cream (fås i nuancerne ’fair’ og ’medium’) sammen med hele Olay Total Effects serien, som den skønne skuespiller Sonja Richter er ansigt for her i Danmark. Hver vinder får et sæt bestående af:

  • Olay Total Effects 7 in one Touch of Foundation “Original BB Cream” i farverne fair og medium
  • Olay Total Effects 7 in one DAY moisturizer SPF 15
  • Olay Total Effects 7 in one NIGHT firming moisturiser
  • Olay Total Effects 7 in one EYE transforming cream
Produkterne koster cirka 179,95 stykket og hvert af de fem sæt, du kan vinde, har altså en værdi af 900 kroner.

For at være med i lodtrækningen skal du blot svare på spørgsmålet i kommentarfeltet nedenfor:

Hvad er nøgleingredienserne i Total Effects?

A: B3 vitamin og solbeskyttelse
Eller
B: C vitamin og selvbruner

Læs den tidligere anmeldelse af Total Effects her, hvor du kan læse meget mere om ingredienser mm.

Vi trækker lod på fredag den 21. december.

Om ingredienserne i Olay Total Effects 7 in one

  • Olay Total Effects 7 in one bygger på Niacinamid (B3) og flere andre gode B-vitaminer.
  • Niacinamid kan stort set alt det gode: Mindske fine linier, hyperpigmentering, rødme, og øge elasticitet. Det er også testet mod acne, som det også i høje koncentrationer har en effekt mod.
  • Olay Total Effects 7 in one indeholder bredspektret solbeskyttelse mod både UVA og UVB stråler.
  • Olay Total Effects indeholder flere gode antioxidanter.

En lille kærlighedshistorie
Olay er kreeret af Graham Wulff, som skabte mærket til sin hustru Dinah, der var frustreret over 1950’ernes hudpleje; skosværtedåser med fede cremer i en konsistens som voks. Hun havde behov for en effektiv, men helt enkel løsning, med masser af fugt for selv at kunne få lov til at skinne igennem. Ud fra disse kriterier skabte Graham den ikoniske lyserøde skønhedscreme til hende. I dag er standarden heldigvis hævet, men det er stadig en sød historie.

Sponsoreret indlæg

Husk at hvis din kommentar ikke bliver vist med det samme, er det blot fordi det er første gang, du kommenterer på bloggen og den derfor skal godkendes manuelt af os først for at undgå spam. Det gør vi med jævne mellemrum, så hav tålmodighed med os – lad være med at lægge flere kommentarer efter hinanden.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
382 kommentarer
Liv

Svaret er A 🙂

Din kommentar