Pudderdåsernes Makeupskole nu med tema

28.11.12
Makeupskole

Makeupskole

Det er skægt, som ens forestillinger om hvordan noget bliver, ind i mellem slet ikke holder stik. Sådan var det for mig at holde Pudderdåsernes første Makeupskole. Det var så dejligt at se otte af vores dejlige læsere, som var mere end villige til at lære og på alle måder ønskede at forbedre de kundskaber, de hver især bragte med sig. Den spirende glæde over at de efterhånden så, hvordan de sagtens selv kunne mestre kunsten at lave smokey eyes.

Man lærer, så længe man lever
Den holdning jeg oftest møder i forhold til makeup, er ”jeg kan bare slet ikke finde ud af det” efterfulgt af ”det kan du nok ikke sætte dig ind i, du er jo vildt dygtig”. Det er cirka så langt fra sandheden, som man kan komme. Jeg lærer noget dagligt, og jo flere jeg møder, som stiller spørgsmål, des bedre bliver min forståelse for de udfordringer, som fylder hos den enkelte.

Fri leg eller faste rammer?
Til vores makeupskole den 15. november gik det op for mig, at der er brug for mere faste rammer. Fri leg med makeup var ikke helt så nem en disciplin, som jeg havde forestillet mig. Det var en vigtig lektie, for det betyder, at vi kan gøre det endnu bedre på torsdag. For fremtiden vil der altid være et tema, når du kommer til Pudderdåsernes Makeupskole. Det betyder selvfølgelig ikke, at emnet er så fast, at du ikke kan komme med et billede eller forslag til præcis den makeup, som du ønsker.

Nu med tema
Du kan stadig nå at købe en billet til Pudderdåsernes Makeupskole på torsdag den 29. november kl. 18.30-21.30. Temaet denne aften er smokey eyes, for det er det look, vi stadig får flest spørgsmål til. Du behøver ikke have noget makeup i forvejen eller øvelse i at lægge den. Vi hjælper og guider dig hele vejen. Læs mere om hvad du kan lære på Billetto, hvor du også kan købe din billet.

Jule- og nytårsmakeup
Er det vild fest makeup, du er interesseret i? Så er det Makeupskolen den 20. december du skal melde dig til. Her gennemgår vi sammen principperne for, hvordan man bygger et look op, og hvad der klæder dig bedst.

Er det noget for dig?
Hvis du er i tvivl, om du vil få noget ud af at komme i Makeupskole hos Pudderdåserne, kan du læse anmeldelser hos Celia, hos Kia og under indlægget fra den 15. november.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
8 kommentarer
Celia

Super idé med et tema! Jeg kan kun anbefale jeres makeupskoler! Og JA, man KAN faktisk lære det selv! I kan trylle <3

Pudderdåse Helene

Ååårrhh tak, det beviste du jo sådan set også, at du kan :-*
Kh. Helene

Cecilia/copenhagencakes

Nu har jeg læst så meget om jeres makeupskole både her, på Facebook, og hos andre bloggere. Og må jeg ha’ lov at sige, hvor er det bare fedt! Altså fedt for jer, og fedt for os. Jeg synes I er noget så dygtige og at det går jer godt med både blog og makeupskole er så fortjent! Stort tillykke med jeres succes og tak fordi vi må ha’ lov at følge med fra sidelinjen 😉

Pudderdåse Katja

Tak Cecilia- det er sødt af dig 🙂

Carina

Årh, jeg vil så gerne! Jeg må prøve at få rykket nogle aftaler (og hvis det lykkes, håbe at der så ikke er udsolgt :D)

Pudderdåse Helene

Måske næste gang?
Kh. Helene

Elisa

Sikke en god ide med temaer! Og så lige et thumps up herfra fordi I er så seje til at arrangere sådan noget :)!

Pudderdåse Katja

Tak Elisa 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *