Første Pudderdåserne Makeupskole: Tak for i dag

16.11.12

Jeg ligger splattet helt ud på sengen og alene tanken om at tænde en computer er total uoverskuelig. Men jeg vil så gerne dele lidt af aftenens stemning fra vores første Makeupskole med jer, så jeg prøver fra mobilen. Der er masser af billeder på kameraet, men jeg er alt for træt af mæt af en fantastisk aften, så det bliver mobil iPhone blogging lige nu.

20121116-002547.jpg

Det kan være nødvendigt at overdrive for at vise, hvor stregerne skal sættes.

20121116-002701.jpg

Beklager vi har været lidt stille de sidste par dage, men vi er simpelthen ved at arbejde os selv til en 10 år kortere levealder. Vi er tilbage igen nu.

Og vi glæder os som små børn til næste makeupskole den 29. november. Læs mere og køb billet her

20121116-003032.jpg

Sov godt <3

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
9 kommentarer
Sara

Du er lækker på nederste billede Helene 😉
Ville ønske at det havde været i århus , det lyder som et super lærerigt kursus i har holdt .

Pudderdåse Katja

Der skal nok komme i Jylland – lover!

Maria

1000 tak for en enormt hyggelig og lærerig aften! 🙂
Selvom man kommer langvejs fra (jeg kommer selv fra Odense) – hvis man har tid og råd, så vil jeg opfordre til at tage afsted til Kbh. Jeg ville ihvertfald ikke tøve selv en anden gang – om det så “kun” var for at drikke en kop kaffe og tilbringe tid med de 2 fantastiske kvinder, som driver denne blog! 🙂

Maria

og PS: Jeg er VILD med den røde læbestift …. tror den blir min nye yngling! haha. Til alle: spring ud i det! 🙂

Pudderdåse Katja

TAK Maria. Hvor er det dejligt at høre. Og tak for gaven – det havde du ikke behøvet <3

Celia

Jeg kan KUN tilslutte mig det, Maria skriver. Det var en helt og aldeles fantastisk aften, jeg blev kun positivt overrasket! Især over de skønne dåsers uendelige viden, når det kommer til makeup! Der var ikke det spørgsmål, de ikke kunne give et svar på prompte. Aldrig har jeg fået bedre råd og mere viden, når det kommer til makeup! Ekspedienter i Matas og Magasin – go home!
Nu mangler vi bare, at de skønne dåser holder en hel uges makeupkursus, så jeg kan lære det HELE! Haha. <3
Tak, Helene og Katja. I kan virkelig noget helt, helt specielt…

Pudderdåse Katja

Tak søde Celia 🙂

Line

Hvor ser det hyggeligt ud!
Jeg er med Sara. Hvis der kom et kursus i Jylland, ville jeg helt sikkert deltage! 🙂

Pudderdåse Katja

Vi arbejder på sagen 🙂

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *