Hårfarve med olie: Orofluido Colour Elixir

18.11.12
Orofluido Colour Elixir

Orofluido Colour Elixir

Orofluido har netop lanceret, hvad der næsten var forudbestemt til at komme: En hårfarve med de efterhånden så kendte argan-olie blandinger. Idéen er, at når du alligevel har åbnet hårstrået med en base (MEA eller ammoniak), så har du fri adgang til kernen af hårstrået og kan under hårfarvningen også efterlade nogle gode olier derinde og ikke kun farven.

Jeg kan godt lide idéen. Jeg har ikke set nogen videnskabelig dokumentation på, hvilken effekt det reelt har – desværre. For det kunne være sjovt at se. Jeg tror på det, men kun udfra almindelig logik, og så fordi jeg har prøvet det.

Tidligere afbleget og mishandlet hår
Mit hår er en mishandlet høstak. De nederste to-tredjedele cirka har været HELT afbleget gentagne gange, og nu har jeg så besluttet mig for at det skal vokse langt. Det betyder, at længderne udover at være knastørre også er svære at gennemfarve. Det meste farve forsvinder igen ret hurtigt eller tager ikke ret godt fat.

Orofluido Colour Elixir var en meget positiv oplevelse – hjulpet godt på vej af en dygtig frisør. Den gode farve handler mindst lige så meget om at være i hænderne på en frisør, der kan sit kram. Og resultatet var et af de bedste, jeg har haft i forhold til følelsen i mine tørre længder og holdbarheden af farven.

I må undskylde kvaliteten modellen på billedet – det er ikke hårfarvens skyld 😉

Der findes andre mærker, der har tilsat olier til deres hårfarve – Garnier Nutrisse er et kendt eksempel til hjemmebrug. Jeg har ikke prøvet og kan ikke sammenligne dem – jeg får altid farvet hår hos frisøren. Ikke på grund af produkterne, men på grund af frisørens tekniske kunnen og rådgivning i forhold til frisure og farvevalg.

Her kan du købe det
Du kan få farvet hår med Orofluido Colour Elixir på frisørsaloner, der fører mærket. Du kan kontakte den danske distributør Colomer for nærmeste salon.

 

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
10 kommentarer
Maria

Jeg har ikke prøvet den omtalte hårfarve, men jeg har dog hø-stak selv og har købt et totalt vidundermiddel ved frisøren, som jeg da lige vil dele, hvis nogen falder over det og evt. overvejer at købe det.
Det hedder: Artego Easy Care Argan Oil Premium Serum. Ikke nok med, at mit hår slet ikke er tørt, som det var før i tiden, så får det det også bare til at se voldsomt (!) levende og hår-reklame agtigt ud, hehe … det ser altså bare sundt ud big time 🙂
Anyway …. hø-stak long gone her 🙂 Klart anbefalelsesværdigt.

Pudderdåse Katja

Det ER fantastisk med de der silikone-olier. elsker dem!

Lonnie

Det lyder da spændende og ikke mindst effektivt med sårn en olie-hårfarve. Men helt bortset fra det: Ih, hvor den hårfarve klæ’r dig, Katja! 🙂

Pudderdåse Katja

Tak 🙂

Heidi@kittygalore.dk

Den mørke farve klær dig supergodt! 🙂

Pudderdåse Katja

Tak

Maiken

Jeg prøvede noget lignende for to år siden. L’oreal har et hårfarveprodukt der hedder Inoa, som også er noget oliestads. Aldrig har mit hår været så lækkert og med så flot en farve. Hvis ikke det var så dyrt at få farvet hår hos frisøren, så ville jeg aldrig blive farvet med andet end det.

annsofie

Tak for en kanon side, som jeg opdagede for nogle dage siden:)
Jeg har et spørgsmål angående argon Oil. I har beskrevet de essentielle olier, som værende parfume.. ( så vidt jeg har kunne forstå, ret mig hvis ikke det passer)
Jeg har læst meget godt om denne olie, og vil gerne vide om det er sikkert at komme på huden? Altså om det er uden parfume/alkohol..
Kom bare i tvivl om det er det samme, som en essentiel olie.
Kh annsofie.

Anne Lotte

Jeg er helt pjattet med den læbestift du har på på det øverste billede.
Kan man lige få noget info på den?
Vh Anne

Pudderdåse Katja

Uuuuh det er et godt spørgsmål. Jeg har virkelig mange læbestifter i cirka den farve (yndlingsfarve læbestift!), som det kan være. Jeg TROR, det er Soft Shell Pro Longwear fra MAC. Men du må ikke skælde mig ud, hvis det ikke passer – under alle omstændigheder er det en helt fantastisk læbestift, som man kun kan elske!

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *