Tirsdagstip: Sørg for at eksfoliere dine læber

10.10.12
Læber

Læber

Igen i dag har jeg tilbragt hele min dag i selskab med rigtig skønne og super inspirerende mennesker. Et af emnerne, som er kommet op rigtig mange gange enten på den ene eller den anden måde, er læbepleje.
Hvad man forventer af sin læbepomade er forskelligt og det er op til dig at finde den konsistens, som du har det bedst med. Selvfølgelig har jeg en masse favoritter, men det er slet ikke det, som dette tip skal handle om.

Rynker og eksfoliering
Da Katja og jeg var til event hos Clarins med makeup artisten Claude Defresné, talte vi om rynker omkring munden. Claudes teori er, at den hyppige eksfoliering (barbering) de fleste mænd udsætter underansigtet for, er forklaringen på, at mænd ikke i får disse uklædelige furer omkring munden i samme grad, som kvinder gør. Den teori ved jeg ikke om holder, men det skader i hvert fald ikke at holde læberne pæne og fri for tørre flager (som ”nogen” hiver eller bider af, så der opstår sår).

Pas på dine læber
Særligt i denne tid er den tynde hud på læberne på alvorlig prøve. Mine egne læber ser i hvert fald herrens ud, hvis jeg ikke hele tiden husker at smøre og især at eksfoliere. Hvad, du eksfolierer med, er igen en smags sag. Der findes særlige læbescrubs, men en blød tandbørste, lidt sukker i din læbepomade, kaffegrums eller noget helt fjerde fungerer mindst lige så effektivt. Det vigtigste er, at du gør det. Jeg lover til gengæld, at dine læber bliver meget pænere.
Husk endelig at give læberne et ordentligt lag læbepomade, når du har skrubbet dem.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
51 kommentarer
Nathalie

Hej Pudderdaaser,
Jeg har et spørgsmål til eksfoliering af tørre læber: Når jeg har rigtig tørre læber – som jeg praktisk talt har haft uafbrudt i 1 år nu, så bliver de nærmest bare mere irriterede af at jeg forsøger at eksfoliere dem. Nogle gange føles de som sår, når jeg har gjort det.
Har I nogle tips til denne situation?

Katja Moikjær

Hvad har du brugt til eksfoliering? Hvilken læbepomade eller lign har du brugt?

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *