Fredagsfavorit: Purely Professional Treatment – den eneste reparerende hårkur

14.09.12
Purely Professional Treatment

Purely Professional Treatment

Jeg ville være et skarn, hvis jeg ikke satte pris på Purely Professionals treatment. Den indeholder nemlig præcis det, vi efterspurgte, da vi lavede denne artikel om kokosoliens forrygende egenskaber for håret.

Kokosolie har nemlig – som den eneste ingrediens, jeg kender til – publiceret videnskabelige studier bag sig, der viser, at den faktisk kan trænge ind i hårets kerne og genskabe noget af den tabte kerne af fedt, som vi mister, når håret bliver ødelagt.  Undersøgelsen viste, at bruge af kokosolie forebyggede tab af proteiner fra håret og dermed beskyttede håret på en unik måde. (Journal of Cosmetic Science 2003)

Så selvfølgelig hører Purely Professional vores budskab og laver en Treatment baseret på kokosolie. Og tusind tak for det. For det kan godt være at ren kokosolie er billig, men det er en pænt fedtet fornemmelse og at putte ren olie i mit tynde, fedtede hår…. Well… Det var ikke kønt.

Sådan er det heldigvis ikke med Purely Professional Treatment. Den har en skøn konsistens og fordeler sig let i håret. Den er helt ulig noget andet treatment produkt, jeg har prøvet nogensinde. Konsistensen er helt anderledes – blandt andet fordi der ikke er nogen silikone i denne. Den føles nærmest som en let creme.

Og kokosolien gør Purely Professional Treatment til det eneste produkt på markedet pt. som i mine øjne rent faktisk har videnskabelig dokumentation for, at de har en reparerende effekt på håret.

Gør tørt hår medgørligt
Udover kokosolien indeholder den blandt andet behentrium methosulfate, som jeg også har skrevet om et par gange. BMA reparerer som sådan ikke håret, men er en virkelig godt balsam-ingrediens, som udglatter tørt og filtret håret og gør det nemt og medgørligt. Men hvis du er vant til at bruge silikonebaserede olier i dit hår, skal du nok lige vænne dig til forskellen. Jeg tror, du bliver glad for den i længden.

Samtidig er der som med alle Purely Professionals produkter ikke antydningen af problematiske stoffer i. Den kan bruges i både vådt og tørt hår. Du kan bruge den uafhængig af hårvask, når håret ser ud som om det trænger. Den tynger ikke mit fine hår og jeg oplever klart en positiv effekt på mine tørre og hærgede spidser, der har levet et hårdt liv med afblegning mm.

Her kan du købe det
Treatment 1 koster 245 kroner på Purely Professionals hjemmeside. Der er kommet flere forhandlere rundt om i Danmark. Find dem her.

Har du prøvet? Skal du?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Tip: Verdens bedste hårkur – basta! | ROCKPAPERDRESSES

[…] smed for et par uger siden dette indlæg op på bloggen, og da tænkte jeg, at jeg måtte se nærmere på Treatment 1 fra Purely […]

mina besirevic

Hej med dig:)
Jeg vil gerne købe en rigtig god hårkure…. Jeg har læst lidt om den her produkt og den lyder meget fornuftig:)
Som sagt, hårkure til mit hår som er tyndt og med ødelgt spidser….
Vil du anbefale denne her produkt til mig også???
MVH
Mina:)

Purely Professional | Glimmer Glam

[…] for hår til at knække er fordi det er tørt. Pudderdåserne har også skrevet en god anmeldelse (her) af denne kur, og de forklarer rigtig godt hvorfor ingredienserne er så gode. Den indeholder […]

augustkonkurrence | Purely Professional

[…] fra jer, der har prøvet den. Den er blevet kaldt verdens bedste hårkur, er en succes blandt de professionelle anmeldere og blev i foråret nomineret til en danish beauty award (og vi var rigtig tæt på at vinde ). Vi […]

Lørdagsfavorit | Mi Confesión

[…] i brug og jeg tror den holder virkelig længe. Produktet indeholder kokosolie, og jeg læste hos pudderdåserne at kokosolie har som den eneste ingrediens, videnskabelige studier bag sig, der viser, at det rent […]

augustkonkurrence | Purely Professional

[…] fra jer, der har prøvet den. Den er blevet kaldt verdens bedste hårkur, er en succes blandt de professionelle anmeldere og blev i foråret nomineret til en danish beauty award (og vi var rigtig tæt på at vinde ). Vi […]

Purely Professional | nanabech

[…] på vejen. De kloge af dem (altså ordene) kan i læse hos pudderdåserne, der både har skrevet om hårkuren og cremen – de knap så kloge, men virkelig fede ord i her: Purely Professional kører nemlig […]

HeLene

Er det nogen der har fundet INCI på denne, vil gerne vide eksakt hvad den indeholder, hjælp? :smiley:

Helene Randløv

Den kan du finde på Purelys eget site
Kh. Helene

Hanne

Er purely professional treatment 1 stadig favoritkuren, I vil anbefale til tørt og farvet, fedtfattigt hår?

Katja Moikjær

Ja. Men der er flere. Det kommer lidt an på hvad du skal bruge dem til og hvordan.
https://pudderdaaserne.dk/2015/12/17/nyheder-fra-purely-professional-hair-repair-2-og-oil-1/
https://pudderdaaserne.dk/2016/03/11/fredagsfavorit-ghd-advanced-split-end-therapy-og-en-rabatkode/
Og så er jeg fan af Olaplex, selvom jeg endnu ikke har skrevet om det.

Marianne

Hej 🙂
Er stødt over dette blog-indlæg og tænkte på, om arganolie er blevet undersøgt i mellemtiden, og hvordan resultatet var der?
God dag.
Kh. Marianne

Katja Moikjær

Nej desværre :-/

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *