Fredagsfavorit: Purely Professional Treatment – den eneste reparerende hårkur

14.09.12
Purely Professional Treatment

Purely Professional Treatment

Jeg ville være et skarn, hvis jeg ikke satte pris på Purely Professionals treatment. Den indeholder nemlig præcis det, vi efterspurgte, da vi lavede denne artikel om kokosoliens forrygende egenskaber for håret.

Kokosolie har nemlig – som den eneste ingrediens, jeg kender til – publiceret videnskabelige studier bag sig, der viser, at den faktisk kan trænge ind i hårets kerne og genskabe noget af den tabte kerne af fedt, som vi mister, når håret bliver ødelagt.  Undersøgelsen viste, at bruge af kokosolie forebyggede tab af proteiner fra håret og dermed beskyttede håret på en unik måde. (Journal of Cosmetic Science 2003)

Så selvfølgelig hører Purely Professional vores budskab og laver en Treatment baseret på kokosolie. Og tusind tak for det. For det kan godt være at ren kokosolie er billig, men det er en pænt fedtet fornemmelse og at putte ren olie i mit tynde, fedtede hår…. Well… Det var ikke kønt.

Sådan er det heldigvis ikke med Purely Professional Treatment. Den har en skøn konsistens og fordeler sig let i håret. Den er helt ulig noget andet treatment produkt, jeg har prøvet nogensinde. Konsistensen er helt anderledes – blandt andet fordi der ikke er nogen silikone i denne. Den føles nærmest som en let creme.

Og kokosolien gør Purely Professional Treatment til det eneste produkt på markedet pt. som i mine øjne rent faktisk har videnskabelig dokumentation for, at de har en reparerende effekt på håret.

Gør tørt hår medgørligt
Udover kokosolien indeholder den blandt andet behentrium methosulfate, som jeg også har skrevet om et par gange. BMA reparerer som sådan ikke håret, men er en virkelig godt balsam-ingrediens, som udglatter tørt og filtret håret og gør det nemt og medgørligt. Men hvis du er vant til at bruge silikonebaserede olier i dit hår, skal du nok lige vænne dig til forskellen. Jeg tror, du bliver glad for den i længden.

Samtidig er der som med alle Purely Professionals produkter ikke antydningen af problematiske stoffer i. Den kan bruges i både vådt og tørt hår. Du kan bruge den uafhængig af hårvask, når håret ser ud som om det trænger. Den tynger ikke mit fine hår og jeg oplever klart en positiv effekt på mine tørre og hærgede spidser, der har levet et hårdt liv med afblegning mm.

Her kan du købe det
Treatment 1 koster 245 kroner på Purely Professionals hjemmeside. Der er kommet flere forhandlere rundt om i Danmark. Find dem her.

Har du prøvet? Skal du?

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
28 kommentarer
Pernille Aaby

Jeg er i hvert fald glad for den “i længden” 😉

Pudderdåse Katja

😀

treats are ticking in! | Purely Professional

[…] Og Pudderdåserne vælger treatment 1 som deres fredagsfavorit! […]

Tina T

Er meget fristet synes måske den er lige dyr nok for der kommer vel også porto oveni.

Pudderdåse Katja

Ja, der kommer porto på 30 kroner. Men det er nu egentlig gode portopriser. Du har ikke en forhandler i nærheden?

Pernille

Åh, jeg elsker den også! Jeg har kun brugt den 2 gange indtil videre, men allerede nu ved jeg bare, at vi blir gooode venner:-)

Pudderdåse Katja

Dejligt at høre 🙂

Katinka

Den skal jeg helt sikkert prøve, når jeg lige har pengene 🙂 !

Julie

Jeg er nu stadig meget glad for jeres tip om den rene kokos olie i håret. Efter 2 måneders brug en gang om ugen er jeg meget imponeret effekten den har haft på mit hår. Tak :o)

Miriam

Har stadig til gode at prøve PP, hvilket er totalt fjollet, fordi jeg har hovedet fuld af krøller, og produkterne er som skabt til mig! Det er bare så skrækkeligt mange penge at bruge på hårpleje, når man kunne have brugt dem på sko! 😉

Anna

Den lyder lækker:-) Jeg vil dog lige gøre et forsøg med kokosolien først (1000 tak for tippet) da den er lidt mere SU-venlig…
Jeg har læst alt det gode I skriver om PP’s shampooer, og vil gerne prøve den, pga. min irriterede og tørre hovedbund. Jeg tænker at jeg skal bruge 1’eren, da jeg har fint hår, men er i tvivl om den kan vaske silikone ud, hvad mener I?
Jeg bruger næsten ikke noget styling, derfor går jeg ikke efter 3’eren, men jeg bruger dog moroccan oil til hverdag.
Tusind tak for jeres blog:-)
Mange hilsner

Pudderdåse Katja

Selvtak Anna. Og forsøg endelig med kokosolie. Den burde give et tilsvarende plejende resultat indeni håret, men du får ikke den umiddelbart udglattende balsameffekt. Hvis du forstår hvad jeg mener 🙂 Men kokosolie er virkelig godt!
Kh. Katja

carina

Jeg har fluks bestilt den, jeg havde længe overvejet kokosolien, men orkede ikke olie i mit hår som i forvejen let klasker sammen.
Har prøvet to gange nu, håret har klart bedre af det end almindelig balsam, men tænker at den fulde effekt tager lidt tid endnu.

Pudderdåse Katja

Det har du helt ret i. To gange er ikke nok. Lad os høre, hvordan det går længere fremme også.

New love: Purely Professional | Belles Passions

[…] usandsynligt blødt, og får det til at virke mindre tørt. Ifølge Pudderdåserne er det faktisk den eneste kur, som kan reparere håret. Den kan bruges i både vådt og tørt hår, og tynger slet ikke. Normalt bruger jeg hårolie, men […]

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *