Neglelak der holder: CND Stickey og Super Shiney top og base coat

17.08.12
CND Stickey Base Coat og Super Shiney Top Coat manicure efter 5 dage

At få sin neglelak til at holde er et gennemgående tema på Pudderdåserne. Hverken Helene eller jeg kan generelt få neglelak til at holde ret længe. Det handler om flere ting, nemlig bløde negle og hænder, der bruges meget i hverdagen.

Jeg er derfor på evig jagt efter produkter, der kan løse dette problem for mig. Og min foreløbige favorit er uden sammenligning CND’s top og basecoats. Når jeg bruger Stickey og Super Shiney fra CND, så holder min neglelak et par dage længere, end med mit tidligere regime.

CND Stickey Base Coat og Super Shiney Top Coat manicure efter 5 dage
Dette billede er taget på dag 5. Det må være absolut rekord for mig. Den var stadig pæn på dag 6. Jeg fjernede den på dag 7.

Længe om at tørre og andre ulemper
Den gode holdbarhed kommer med en pris. Negleprodukter, der holder, som dette, er længe om at tørre. Der er ikke noget hurtigtørrende Super Shiney Topcoat over denne. Overhovedet! Alle lag skal tørre til bund i mellem hver gang du lægger et lag, og du skal have god tid. Stickey Base Coat indeholder ikke nogen styrkende ingredienser i form af fx. formaldehyd, så hvis du har negle, der knækker, så må du måske kigge andetsteds eller supplere med et andet produkt.

Sådan gør du
At få neglelak til at holde handler om meget mere end de rette produkter – det handler også om den rette teknik.

Her kan du købe det
Du kan kun købe CND hos saloner i Danmark, fx. hos Complete Me, der også har en webshop. Du kan også købe det direkte på den danske importørs webshop. Stickey og Super Shiney koster 99 kroner stykket.

Benyt et af disse links, når du alligevel køber online. Vi får en lille kommision, og det er en stor hjælp.
18 kommentarer
Jeanette

Jeg kan nu ellers anbefale Sally Hansen Double Duty (base og 2 x top) og Mega Shine til at friske op med. Min neglelak holder som regel i en uges tid med det regime.

Pudderdåse Katja

Den må jeg sætte på “must try” listen

Thao Xuan Ho

Hej jeg har selv prøvet et hav af muligheder for at få neglelakken til at holde længere og er kommet frem til denne kombination Mavala neglehærder i spidsen af neglene så Opi base og så en hvid neglelak fra Opi og så et lag topcoat fra opi og slutter så af med super shiney fra CND så holder lakken 1,5 uge jeg fjerner så neglelakken fordi men negl gror ud og ikke fordi den krakelerer, og vil lige sige at med to børn er mine negle dagligt udsat….:-) håber at det er noget i kan bruge….

Pudderdåse Katja

En hvid neglelak? Hvad gør den? Det lyder eller godt 🙂

Trine

Hvor heldig har man lov at være!
Jeg er lige flyttet til København i lørdags, og var i dag i nærheden af Illum til en jobsamtale. Havde lige læst jeres seneste Sephora indlæg, så jeg måtte da lige ind og kigge. Slarrafenland.dk! Jeg begrænsede
mig til to fine neglelakker og deres neglelaksfjernedims. De to neglelaksfjernedims skal bruges i kombination, og den ene er med store glimmerstykker, så jeg tænkte, jeg ville se mig om efter en topcoat. Men uselvstændigheden vandt, og jeg blev enig med mig selv om, at jeg måtte hjem og se på jeres blog, hvad I anbefalede.
Og så var ser lige dette indlæg, så tusind tak for det!
Rigtig god weekend!
Kh Trine

Pudderdåse Katja

Dejligt at du kunne bruge det 😀 Håber det gik godt til din jobsamtale XX

Kvium

Har virkelig også ledt efter løsningen på hakker i lakken og tvungen udskiftning hver 2. dag.
For mig blev det topcoat ‘Seche Vite’ – prøv den næste gang du skal teste nye græsgange. VIRKELIG fantastisk!

Betina

Også min absolut foretrukne – og så er det et kæmpeplus at den udover at være holdbar også hærder superhurtigt. Mit neglelakliv er blevet SÅ meget lettere med den overlak. 🙂

Pudderdåse Katja

Prøv at læse i linket hvilken topcoat jeg altid har brugt før :-p

Lone

Når I siger længe om at tørre, hvad taler vi så?? 5 dages holdbarhed er jo fantastisk. Tak for godt indlæg 🙂

Pudderdåse Katja

Svarende til en almindelig neglelak cirka. Efter andet lag skal den gerne tørre i min. 15 minutter før du gør ret meget. Og stadig der ingen voldsomme belastninger. Jeg gør den slags mens jeg ser en film eller lignende alligevel om aftenen før jeg går i seng.

Lone

Super, tak for svar. God weekend 🙂

Pudderdåse Katja

I lige måde 🙂

HanneZ - Mode På Bloggen

Det skal helt sikkert prøves, min lak holder aldrig mere end et par dage.

Pudderdåse Katja

Jeg kan kun anbefale det. 🙂

julie

Er kæmpe fan af Sally Hansens produkter! Havde førhen meget bløde negle, der flækkede bare man tænkte på at røre noget, efter jeg begyndte at bruge deres produkter har jeg haft stærke sunde negle. Såååå lækkert med noget der endelig virker!! 🙂

Pudderdåse Katja

Hvilke af deres bruger du?

Mitte Maria Gregersen

Jeg vil lige anbefale Essies Good to Go!! Den mest fantastiske. Får lakken til at tørre og gør at min lak holder 5-7 dage af gangen.

Din kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort. Nødvendige felter er markeret med *